helt underbar


mooonday

Skolan gick snabbt, gick från Spanskan för hade en jävla mensvärk :( Lite senare åkte jag & Wici till Emuas å red på Paddy & Korona hihi. Helt galet va skoj de va att rida igen! Vi red barbacka å galoppa somfan vettu! Har ganska mycket träningsverk nu jao! Var hemma hos mormor en snabbis och hämtade en rund sjal som hon har stickat till mig, för snäll är hon! Nu har vi duschat oså så vi ska snart åka hem till Wictoria.








mjukis helt enkelt

God Morgon. Idag blir det en go mjukisdag för mig. Mjukisbyxor och en stor go tröja. Orkade inte ta någon helbild idag så det får bli en sånhär:    Har med mig cykelbyxor också för de verkar som att de kanske blir fint väder! (y)

grå tröja - gina tricot
svarta mjukis - kroppsoverall
smycken - ur&penn & glitter

nu börjas de..

Trodde ja skulle dö på dedär passet asså! Jäädrar va jobbigt! Har duschat oså och nu sitter jag med matteläxan. Känner att jag måste få saker och ting gjorde denna terminen & inte bara lägga det bakom mig. Som ni säkert redan märkt så bloggar jag inte lika mycket längre. Det är för att jag hinner helt enkelt inte nu när det är skola oså. Men ska försöka blogga minst en gång varje dag iallafall, sen blir det kanske mer vissa dagar. Nu ska jag göra klart matten & sen sova! Så vi säger God Natt! :)


BESTÄLLT

Jessica Simpson - Fancy love 100ml - 525:-


Fancy Love är en Jessica Simpson parfym som ska påminna om känslan av att vara nykär. Jessica Simpson Fancy Love sensuell och feminin parfym. Denna Jessica Simpson parfym inleder med toppnoter av champagne, persikoblomma och bergamott. Jessica Simpson Fancy Love övergår sedan i hjärtnoter av jasmin, lotusblomma, ros, frangipani och pion. Avslutningsvis avrundas Jessica Simpson Fancy Love i basnoter av amber, patchouli, mysk och tränoter. Jessica Simpson Fancy Love passar alla kvinnor som älskar att älska.


tjabba tjena hallå

Kom hem för en stund sen, har varit i Agneberg och kollat på finalen i Flickträffen som var mellan Kärra & Lundagård och kärra vann. Kropps åkte ut i semin mot Kärra med 10 mål. Idag hade jag inte tänkt hitta på speciellt mycket. Ska plocka undan lite på rummet sen blir det nog friskis klockan 19. Sen en lugnt kväll framför tv? Hoppas ni har en bra söndag så hörs vi senare! Pusshej.


Hos Hanna

Sitter hemma hos Hanna nu och har varit här sen 7 nångång. Har inte gjort speciellt mycket suttit å tjötat med våra familjer för min familj är också här. Har ätit god grillad mat som Peter lagat. Så åkte vi in till stan en snabbis för att lämna Emelie & hämta Malin. Emil är här också så vi är med han också. För söt den grabben :) Sover här inatt och imorn åker vi in till Flickträffen igen & kollar. Dom spelade lika idag och vann andra så dom vidare i semi mot Kärra så får väl se hur detta går. Nu ska vi tjöta vidare, pusshej!

God Morgon

Igår var jag och kollade på Flickträffen, Kropps spelade mot Backa och förlorade med två mål tyvär. Efter Flickträffen åkte jag & Sofia hem till Joni å träffade han Max Johan & David, tjötade en stund sen drog vi hem till mig och softa, spela wii å lite sånt. Sen drog vi ut och ner till spara, köpte lite godis å drog hem till Max & kollade film. Drog hem vid 12 någon gång.

Nu har jag legat i sängen ett tag måste fixa mig nu för ska ner till flickträffen för Kropps spelar 12.30! Måste skynda pusshej!


lite sugen på ny

Klicka för att se nästa bild

Svar på fråga

malin om fytusan va skoj vi hade!:
varför är du alldrig med hon wictoria längre ?

SVAR: För att vi går på olika skolor så nu när skolan har börjat har vi inte riktigt hunnit med det. Men ska troligtvis vara med henne idag hoppas jag.


haha riktigt ful bild men.. :)

This Is how I look today


jeans - gina tricot
turkost linne - bikbok
grå kofta - bikbok
skor - converse
håret i en tofs

dåliga bilder jag vet..

fytusan va skoj vi hade!

Friskispasset var verkligen hur kul som helst! Det var danspass och jääädrar vad vi shaka loss :D Ska lätt på dom i fortsättningen! Och till alla er som bor i Uddevalla rekommenderar jag det! skiitkul. Nog om det. Tog skolkort idag å de gick åt helvette hatar det verkligen! Fick bara se porträttet men.. Fick stå längst upp i hörnet igen samma som förra året! DET SUGER :( Fick stå på fel sida också så den extra fula sidan av facet kom med mest. Kan säga att spanskalektionen var helt åt helvette :o Fick en fet text som vi skulle översätta :o med hjälp av en ordbok ? jotack.. kunde inte ett enda ord själv så de hade tatt sin lilla tid. Har bytt lärare från lille janbanan :( gillade faktiskt janne bättre :/ Efter skolan så missade jag bussen så gick med hem till Sara så lagade vi mat sen kom pappa och hämta oss. Så var vi hos mig en stund å drog sedan vidare till friskis! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ta mina sömntabletter hehehe.

lite bilder från skolan:











med saris

Bloggar lite snabbt bara, skriver om dagen senare. Är med Sara nu och senare drar vi till friskis och tränar! Sen blir det nog slappkväll tror jag, men vi hörs sen när jag är hemma igen! :) pusshej.


lite smått panik

Det är skolfoto imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?! Seriöst inga bra idér i huvet :(  HAR PANIK !! Och mina kompisar ligger å sover.. hur kul är de då "/ Aja de får lösa sig imorgon, måste sova nu. God natt! Slänger in en bild på hur jag ser ut imorgon om jag hinner då!


TVDAX

Nu ska jag & Sofia kolla på Fångarna på fortet!


wednesday

Skolan var somvanligt. Hade utegrympa och vi körde la cross eller något, askul haha! Tjejer mot tjejer oså. Sen hade vi kemi och de blir repetionsprov om 3 veckor! -.- Efter skolan åkte jag & Sofia hem till mig, så har vi lagat mat å bara tat det lugnt och så, spelat lite wii å pluggat lite till provet osv.. Nu sitter hon och försöker spela med båda gubbarna samtidigt haha, man hör nån som dör hela tiden! xd Men nu ska jag fortsätta vara med Sofia så hörs vi ikväll!

lite inför kvällen:
- Träna, antingen ut & springa eller friskis! ( Det är ju gratisvecka på friskis )
- DUSCHA!!
- Välja kläder och så inför imorgon, det är ju trots allt skolfoto.
- ta sömntabletterna och sen soooova.


Idag har jag varit med Evelina

& vi har bakat..











de blev en kladdkaka till slut..

Vi har ju självklart inte bara bakat, vi åt upp den också haha! Sen har vi suttit och pratat om verkligen allt haha! Det var ju ett tag sen vi var med varandra nu.. så det var kul :)

Skolan känns redan som vanligt igen, idag fick vi nya böcker i alla ämnena som vi hade idag, och så gick vi igenom lite om vad vi skulle jobba med och så. Och den nya idrottsläraren verkar ju assume! Matteläraren va inte heller helt fel! Så det ska nog bli bra detta. Har en ny snygging i kiosken också haha! En 91a som brukade dömma oss i handbollen :) Så det ska nog allt bli ett bra år detta haha! :D Nu ska jag snart ta mina sömntabletter och gå å lägga mig. Mamma fixa de till mig idag för har jättesvårt att somna på kvällarna även fast jag är trött.. Gick ju och la mig klockan 10 igår och somnade inte för än 12.. "/ lite smått jobbigt. Så får hoppas att tabletterna hjälper!

clothes for today

Får bli en sån här slapp outfit en regning dag som denna:

randig tröja - carling
haramsbyxor - H&M
rund sjal - bikbok
skor - converse
smycken
klocka - Ur&Penn
armband - H&M & privat
ringar - Glitter & privat
håret uppsatt i en självfallande tofs

21.54 - sängen

Det är helt galet! klockan är inte ens 10 och jag ska gå & lägga mig :o Det är faktiskt riktigt gött för jag är trött som en gris! Och ja behöver min skönhetssömn haha (a) Imorgon verkar det som att vi skulle köra igång med vanliga lektioner direkt så vi börjar dagen med idrott med våran nya snygga lärare Pontus (a) Eller vad tycker du Amanda ? haha så himla kul. När han kom ner för trappan och Jessica bara "Här är eran nya idrottslärare!" så stod Amanda och dagdrömde eller något.. för söt e hon den tösen! Ska ha han & Jocke å han e ju för go han :) Så de blir riktigt nice! Men nu ska jag dra mig till sängen och ipoden är med mig! UNDERBART! God natt.

dagens låt


Justin Nozuka - After Tonight

Jennifer din going ♥

Jennifer åkte hem för en stund sen. Vi åkte somsagt till torp och köpte oss varsin kalender, hitta massa smycken som jag ville köpa men kan inte köpa mer nu haha! Farligt att gå in i affärer när man inte kan köpa något :( När vi kom hem satt vi och skrev lite i kalendrarna en stund, lyssna på musik & bara softa helt enkelt. Sen så spelade vi Super Mario Bros på wii och jääklar va kul vi hade haha! det blev en del skratt ska jag säga er. Hon är för go hon :) Ska försöka att gå & lägga mig ganska tidigt idag. Var ju halvdöd i skolan idag, lite smått jobbigt. Nu ska jag fortsätta chillidilla vidare! Hade förjäkla bra!

Kalendern:


First day in school

Första dagen i skolan avklarad! Kan ju inte säga att vi gjorde speciellt mycket! Softade mest ígenom dagen. Vi gick ju igenom schema och sånt, massa lärarbyten osv.. SKOLFOTO PÅ TORSDAG OCH FREDAG! de värsta jag vet. Men de ska jag nog överleva :) Det var kul att se alla, vissa har ju verkligen förändrats! Tråkigt att inte 9orna är kvar :( bara massa pluttar å kolla på nu :/ Snart ska jag vara med Jennifer, vi ska till torp och köpta oss varsin kalender! Fick ju ingen i skolan i år bara för att alla slänger den haha :( Men vi hörs senare såklart! Puuuss & Kram


svar på fråga

Anonym om Det som jag fick med mig hem från Göteborg:
Skulle du kunna ta bättre bilder på skorna på osv. :)

Självklart! Här kommer några bilder hoppas dom duger! :)



God Morgon

Det tog en stund att somna igår, låg och lyssnade på ipoden ett hilma bra tag men till slut somnade jag. Jag är redan klar, och det är ju bara skitbra för då hinner jag lägga in en bild på hur jag ser ut idag! Brukar aldrig vara klar i tid när jag ska till skolan. Tror jag tar bussen också för jag orkar inte åka moppe haha! Undrar hur länge vi går idag ? Har ju ingenaning haha. Hoppas det inte är som en vanlig dag iallafall för de ska ju ingen annan :o Får se hur det blir.

Dagens outfit:

stickad kofta från Gina tricot
vitt linne från H&M
cykelbyxor hemmagjorda
boots från H&M
smycken från olika affärer

läggdags kanske

BACK TO SCHOOL!


Håller fortfarande på att ladda ner låtar, de går ju inte sådär jättesnabbt om man säger så. Men nu har jag iallafall ett antal låtar som kan kan spelas runt i ipoden. Nu måste jag nog ta å gå och lägga mig så jag orkar upp klockan 7 imorgon bitti. Känns inte som att det är skola imorgon, har nog inte riktigt fattat det ännu. Men det ska faktiskt inte bli sådär sjukt himla tråkigt att komma tillbaka. Men om en vecka igen så tänker man.. ååh jag vill ha lov! Det kommer kännas konstigt att börja i skolan igen för man har liksom vant sig vid detta livet. Att vakna upp på morgonen och täna "Åååh vad ska vi hitta på för roligt idag då?!" Nu blir det liksom "Vad ska vi hitta på i helgen?" eller liknande. Ni förstår hur jag menar. Det har iallafall varit ett grymt sommarlov! Fast de kunde varit jävligt mycket grymmare om bara de där J*VLA vädret kunde vara bra någong gång.. -.- Lite tråkigt såja.. menmen. Nu måste jag lägga mig! Är inte ens trött, knepigt. God natt mina babes!

SOMMARLOVET 2010 - minne för livet ♥


Go hemmakväll

Har varit hemma hela kvällen sen jag kom hem från Göteborg. Riktigt gött att bara ta det lugnt dagen innan skolstarten faktiskt. Har bloggat, städat lite, provat kläder, duschat oså. Nu sitter jag med en inpackning i håret & laddar ner musik till ipoden. Lägger kanske in en bild sen på hur det blev med tvhyllan och hörnhyllan. Själv så tycker jag att det blev grymt! Tack pappi ♥ Vet ni några grymt bra låtar så skriv gärna! :) Nu får jag fortsätta med de jag höll på med. Bloggar senare ! Puuss.


haha go bild på mig när jag är blond!

Det som jag fick med mig hem från Göteborg



boots från H&M, 299:-   Vet inte om jag ska behålla dom, vad tycker ni ? tacksam för svar.


leggins från Monki, 200:-


Tröja från Monki, 200:-

Rund sjal, 149:-

Två döskalleringar från Glitter och den andra vet jag inte var jag köpte haha ( MEN GALET KÄR I DEN )
Döskalleringarna 50:- st
Blåa fyrkantiga 99:-

Hittade inga jeans. Provade faktiskt ett antal stycken men dom satt inte perfekt liksom! Hittade ett par som var skitnice! Så går dom ut lite längst ner och är för långa såklart -.- Vill ju ha helt stuprör, tajt hela vägen ska de va! Sen hittade jag ett par till som satt grymt, lite långa bara men de kunde man ju fixat! Men de va inte rätta färgen då såklart.. Ville ha mörka och dom var liksom blåa verkligen blåa typ. Hatar verkligen att leta jeans för det klickar aldrig. Glömde att kolla på någon kalender också, men de är inte så jättebråttom med de. Får ju än i skolan, får se om den duger.

Hemma från Göteborg

Man kan väl säga att det blev en del shopping hehe.. Handlade för 1050:- Och amanda handlade för nästan lika mycket 1010 faktiskt haha. De kommer in bilder på allt som jag handlat lite senare när Amanda har åkt hem oså. Nu ska vi skriva ut & fylla i anmälningsblanketter till dansen. Amanda ska börja i hip hop/street och jag ska börja hip hop/street och MTV trorjag. För ska ju sluta med handbollen så det får bli två danser istället. Så funderar jag på att börja i ridning igen faktiskt, men finns inget bra ställe som jag är sugen på, vi får väl se på det. Men jag bloggar igen lite senare! Ha det bäst sålänge!


Provade ett par fräcka boyfriend jeans och ett coolt linne men njaae.. de blev inget med de.




Amanda provar skor som hon också fick med sig hem! (y) galet snygga.

Dagens look!


höga shorts - vero moda
rosa linne - bikbok
jeansskjorta - gina tricot

FACELOOK:

Morgonpigg?

Ja det stämmer! Jag är pigg och klockan är 5 i 9 och jag somnade efter 4, det är ju helgrymt asså! Var nyss nere & åt yoghurt med flingor & nu ska jag börja göra mig iordning. Mamma kör ner mig till tåget som går 10.06 & så möter jag Amanda på stationen. De blir nice! Slänger nog in en outfit bild om jag hinner :) Puss så länge.


go to sleep

Kom typ hem nyss. Det var lite mer folk där än vad vi trodde haha. Men det var allt helt okej kul. Kunde ju varit roligare men de funka allt :) Sociala folk iallafall! Och vissa var ganska så underhållande hehe. Nu ska jag nog gå & lägga mig och kolla på film sen måste jag ju sova snart också för imorgon tar jag & Amanda tåget till Göteborg för shopping inför de nya läsåret! Så jag behöver min skönhetssömn!

Dagens nattfilm:

I like the way you move it

Sitter hemma hos mig med Rebecca & Isa å snart ska tydligen jag & Isa dra till nån som Isa känner och vara med massa typer som jag inte känner.. haha de blir väl... nice ? Vettifan när jag kommer hem men kanske bloggar då, vi får se :) Hej så länge!

fräsht!

Har nyss duschat, rakat benen oså, smörjt in mig med body lotion. Och nu sitter jag här med ansiktsmask också! Fräshtare än så kan de inte bli vettu! Sitter och spelar wii också haha, blir lite gött förbannad på alla jävla bossar som jag inte klarar :( menmen de löser sig :) Vet inte riktigt vad som händer ikväll men något blire nog hoppas jag! Nu ska jag gå och tvätta bort ansiktsmasken & sen ska pappa nog sätta upp mina nya hyllor på rummet som dom köpte på IKEA idag. Hörnhyllor och tvbänk/hylla. De blir nog nice. Lägger kanske in före och efter bild sen så ni också får se hur det blir! Ha det bäst så länge! ♥


skolstarten



Saker som jag bör göra innan skolan börjar: 
• Köpa nya kläder och sånt ( åker till Göteborg imorgon ) 
- jeans
- tröjor
- väska
• Vända på dygnet så jag orkar gå upp klockan 7
• Sola lite kanske, blev ju ingen sommarbränna precis :(
• Köpa en kalender ( måste planera bättre i år )

Saker som jag måste göra när skolan börjat: 
• Ta skolan på allvar, börjar ju 9an.
- Lyssna mer på lektionerna
- Plugga inför prov & läxförhör
- Fjäska för lärarna istället för att bråka med dom haha (a)
- Höja mina betyg
• Börja gymma eller något liknande ( om jag nu slutar i handbollen som jag troligtvis gör )
• Lägga mig i tid, inte senare än 12.
• Äta frukost på morgonen.


Kan rädda en dålig morgon

31219_new_super_mario_bros_wii-v3.png New Super Mario Bros Wii image by ceddy30
HISSR LÄTT ALLA GRYMMA SPEL SOM RÄDDAR EN DÅLIG MORGON/DAG !

ingen bra morgon

Fick ett sms från Rebecca där det står att hon inte får åka till torp. Och imorse frågade mamma om jag ville med till IKEA men så hängde jag inte med för att ja skulle till torp. Och nu lyckas jag fan inte få med mig någon annan heller och jag MÅSTE dit! Ska tjata lite mer på Jennifer så kanske jag lyckas få med mig henne till slut. Får hoppas på det bästa för jag tänker fan inte sitta hemma och vänta tills Wici kommer hem! Eller så drar jag till Göteborg imorgon med Amanda, och så sätter jag mig & spelar lite Super Maria Bros nu. Så får det bli! Vi hörs senare.

Drar mig till sängen

Lägger mig och spelar lite Super Maria Bros på wii, för har inte riktigt lust att sova än men orkar heller inte datorn längre. Och sen lägger jag mig kanske och läser en stund ur "Linas Kvällsbok" en grymt bra bok som jag rekommenderar för ungdomar i min ålder.

Planer inför imorgon:
11.43 - Tar bussen till torp med Rebecca Mattsson
Stannar där tills 14.10 eller 16.10
Träffar Wictoria lite senare någon gång.
Kvällen - inga planer.



Jag säger God Natt. ♥

lite smått sugen såja


Funderar på att köpa de här snygga bootsen från Din sko, bara det att alla verkar vilja köpa dom, och inte så jätteroligt att gå runt med samma skor som varenda kotte i Uddevalla -.-

Darin Lovkiller - Nya albumet




Darin – Microphone
Darin – You're Out Of My Life
Darin – Lovekiller
Darin – Only You Can Save Me
Darin – Drowning
Darin – Viva La Vida
Darin – Endless Summer
Darin – OK (Dangerous Game)
Darin – Can't Stop Love
Darin – I'll Be Alright

fanns faktiskt några låtar som var helt okej enligt mig.

Nytt från igår




3 färgglada baslinnen från bikbok, 29:- st.
tröja från gina tricot, 199:-


DANCE LIKE NOBODY IS WATCHING YOU

Skaffat ny blogg för jag gillade inte den andra & det var inte kul att blogga helt enkelt. Ska försöka blogga mer på denna bloggen och skriva om mera saker utanför mitt egna liv. Ska försöka skaffa mig lite mer fantasi också, det kan behövas!

I hope you like it!


RSS 2.0