HEJDÅ SVERIGE!!

Om cirka 7.5 timmar drar jag till Spanien, Gran Canaria i en vecka! HADE GÖTT HÄR HEMMA I SNÖN !!! puuuss.







Svar på tal

malin :) om nytt från överby:
vilken storlek har du på den randiga tröjan?? tacksam för svar i inlägg!!

Svar: Jag köpte storlek 34, men den var väldigt konstig i storleken.

gymnasiemässa

Hej mina kära bloggläsare! ♥ Det var ett tag sen jag bloggade nu men har inte haft någon lust och inte haft något vettigt att skriva osv.. Men nu skriver jag! Och här egentligen inget vettigt å skriva nu heller. Sov hos Evelina inatt och vi har bara pratat å myst oss. Imorse var det upp ur sängen tidigt och så kom pappa och hämtade mig så åkte vi ner mot staden för att gå på gymnasiemässa på olika gymnasium.
Jag kollade på:
Handel Ekonomi på Plusgymnasiet
Stylist på Plusgymnasiet
Handel på Agneberg
Hotell & Turism på Agneberg
Estet Dans på Sin Clair

Så som det känns just nu så står det nog mest mellan Hotell & Turism och Stylist, men tankarna finns även inne på Handel.. inte lätt val dethär!

Men nu måste jag kila ner och äta! Hörs sen, puss.


illa dåligt uselt...

Blev inget plugg alls idag, fanns ingen ork alls i mig, hara bara slappat framför datorn och nu blir de att tagga inför badhuset imorgon med klassen första lektionen! ASKUL!! eller inte... hatar att simma! Men vi hörs imorgon! puss på er.

You and me against the world


Skolan var helt okej go för att vara en tisdag! Var på gymnasiemässa å hade sedan grymme långa rasten så gick och åt på kaktus med brudsen. Ikväll blir de städa, plugg osv... HADE!

Det känns bra nu... jag ska lösa dethär.

Promenad med bästa

Kom nyss in från en promenad med min saknade Elin! Satt och pratade i en timma om allt & ingenting. Bäst är hon! Nu måste jag skyna för ska ligga i sängen om 4minuter! Haha :)

Yeah you are beautiful

Skola gick helt okej snabbt! Satt kvar en stund med Tobbe, Sara, Marcus & Cliff på läxläsning och sen kom mamsen och hämtade mig, har bara tagit det lugnt oså men nu tänkte jag försöka plugga lite.

så här ser min vecka ut än så länge iallafall...

A favourite forever


God Damn You're Beautiful - Chester See

On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well i'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words i say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause i'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause i get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche`.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But theres really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, thats beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful..
Yeah your beautiful..
God damn, your beautiful,
To me,
To me.


Svårt att välja...

Ska beställa en ny parfym, vet bara inte vilken...

VILKEN TYCKER NI?

Armani Acqua di Gioia
Armani Acqua di Gioia
Med Acqua Di Gioia, skapar Giorgio Armani en hyllningssång till njutningen, ett ögonblick av lycka för sinnena. En doft direkt inspirerad av det djupa blågröna havet, den svala medelhavsbrisen och solens värme. Acqua di Gioia är en pudrig irissmekning följd av en bländande våg av friskhet.

Beckham Intimately WomenBeckham Intimately Women
Victorias egen doft. Mycket kvinnlig med vita sensuella blommor, bergamott, rosenblad, vanilj och mysk. Dag- och kvällsdoft.

Britney Spears RadianceBritney Spears Radiance
Ljuvliga bär och daggiga kronblad vecklar ut sig och avslöjar ett intensivt hjärta av lysande vita blommor, upplyst inifrån av dyrbar ambra, trä och sexig mysk.

God Morgon

Jag har precis gått upp ur sängen, gick ner och hämtade mig en drickyoghurt. Nu ska jag sätta mig och spela sims 3 som jag även gjorde tills klockan 3 inatt. Igår tog jag det lugnt hela dagen. I fredags va de party! HELT GALET VA KUL DE VA !!! Kom hem runt halv 3 och då hade vi göött ont i benen kan jag säga, för jäävlar vad vi hade dansat!!! Felicia slaggade hos mig då ja. Så var vi med Emil och Rebecca en stund igår också.

Det har varit dålig uppdatering nu under helgen, jagvet. Men nu vet ni varför! Har inte haft något speciellt vettigt att skriva. Men nu ska jag spela! Vi hörs väl under dagen om ja hinner de! Lär bli en jäävla massa plugg också.


SNICKARNA!!






TAGGA PARTYYY!

Är med felicia och vi håller på att fixa oss för ikväll blir de partyyy!! Hinner inte skriva mer men slänger kanske in en bild på oss senare!! :D

Clothes for today


svarta leggins - gina tricot
lina tröja - brorsans
halsduk - bikbok
converse - all star

Det känns bra nu

Nu har jag pluggat klart SO:n och det känns som att jag kan det rätt bra faktiskt, hoppas bara det visar sig i resultatet sen också! Nu ska jag äntligen få sova! Har varit hur trött som helst idag och stundtals så har det verkligen känts som att jag ska ramla ihop. Men nu får jag sova! Och det känns bra att gå och lägga sig för en gångs skull, har inte ångest över någon läxa som jag inte kan eller så. Gud va underbart!

Jag säger bara, morgondagen kommer bli GRYM!! Vi hörs då, puss!




Jag älskar dig min vän! ♥

skitveckan

Den här veckan har varit riktigt jävla tråkig! Och denna dagen har varit hur seeeg somhelst! Skulle egentligen mött upp Felicia efter skolan så skulle vi gått å gymmat! Men nä, då var hon TVUNGEN att vara hemma å tvätta för dom hade tvättid -.- så typiskt, vi som var så taggade! Jaja de blir iallafall dans om 45minuter och Felicia ska med och pröva på! Har nyss städat rummet också, jäävlar vad jag är gryma asså! STILRENT nu! Nu ska jag sätta mig och plugga det sista på SO:n också så jag kan den tills imorgon! xo xo Gossip Girl, fast nä.

 


Jag är en riktig höjdare på städning!!


Modigt att säga ditt namn :)

Anonym om BEHÖVER ERAN HJÄLP!!:
du kmr inte ens in din jävla 95a!

Svar: Nä okej! Känns det bättre nu efter du fått sagt det eller? ;) Jag vet nog bäst själv om jag kommer in eller inte :)

A better day today

Riktigt skön skoldag! Hade såndär kompletterings dag så man fick jobba med vad man ville och göra sånt man ligger efter med. Så det var gött, de behövdes! Sen hade jag kvarsittning men det gick fort! Gick sedan ner till stan och mötte upp Felicia så skulle vi till Da Capo, men nä! Då stängde det en halvtimmare tidigare idag... typiskt!! Sen gick vi hem till Felicia så provade hon lite maskeradkläder men hittade inget bra så vi åkte ut till torp, jag fick köpt mig mina leggins! UNDERBARA! Kollade på maskerad kläder, men nä hittade inget bra. Hade sjukt ont i fötterna för hade gått i klackskor HELA dagen... Trodde jag skulle börja grina så ont jag hade, förstår ni då hur illa det var? ;) Till slut kom vi hem iallafall å då hitta vi dom bästa kläderna!! :D Ni får tyvär inte veta vad för än på fredag! (a) Nu har jag suttit och kollat igenom HELA gymnasiekatalogen och pekat ut alla snygga killar för mamma, hehehe.. Nu ska jag duscha sen ska jag sova !!! Är så jävla trött.

GOD NATT ÄLSKINGAR!! ♥


Not just a bad hair day...

Den här dagen har varit den sämsta på länge. Det började med att jag hann precis till bussen, men när jag kommer ut till busshållplatsen kommer jag på att jag glömt ALLA mina böcker hemma som jag hade i ämnena idag, men jag hade fått med mig ALLA gympakläder. Klev iallafall på bussen och tog mig till skolan. Kommer dit och första lektionen är gympa, då vi inte behövde byta om, GREAT! Jag som kämpat med mig alltihopa! Så tänkte jag, aja jag kan väl åka hem och hämta böckerna på studiepasset efter gympan så hinner jag precis till nästa lektion! Men nä! Då hade vi inte studiepass utan vi hade matte... -.- Fick fjäskat lite för Micke å drog en kvart tidigare så jag hann precis med bussen hem! Så tänkte jag men bra då hinner jag med bussen 53 ner till skolan igen. Men då var bussen självklart jätteseg så jag var hemma vid 50 eller något. Tar mig iallafall in och ser att Anton är hemma!! Så det blir bara att fjäska till sig en sjuss till skolan, och snäll som han är bjöd han mig på det! grymt! Hinner precis till SO:n och trött som jag var gjorde jag ingen nytta alls den lektionen, ögonen slockna och jag hamna hemma i min säng. Sen var det biologi, film + genomgång! YES!! -.- Fast nää.. det sista man ska ha när man är trött för då somnar man bara! Till sist så hade vi då Engelska. Prövning på nationellt prov, & om man inte klarade det fanns det chans för IG. Fan va gött! Det började dåligt, det slutade för jävligt. Som sagt, det gick åt helvette! Får jag ett IG nu så bokstavligt dör jag, för fan va jag har kämpat i den jävla engelskan i år för ett VG. Jaja dagen var inte slut än... Gick med Jessica ( min SV-lärare ) ner till stan för skulle följa med Rebecca när hon klippte sig. Det gick bra oså sen tog vi bussen till torp, kommer dit å jag hittar ett par grymma tights för 50spänn!! Ska betala &... SWEDBANK HAR LAGT NER FÖR TILLFÄLLET. Trodde fan jag skulle slå ihjäl någon asså för fyyyfan vad arg jag var! Kunde inte betala eller ta ut med mitt kort. Fick iallafall lagt undan tightsen och vi skulle ta oss hemmåt. Kommer till busskuren och 1an står där. Frågar busschauffören när 2an kommer. Japp!! Den gick precis, varför inte liksom? Va bara att sätta sig och vänta i en halvtimma.. döhungrig som jag var... Sen fick vi gå hem från måndagsvägen och frysa ihjäl!


fet diss till swedbank...

Nu är jag iallfall hemma och denna dagen är äntligen slut!!! Och nu ska jag sova som jag borde gjort för längesen... FÖR DÅLIGT!! Måste verkligen ta tag i detta. Men vi hörs imorgon, slänger in ett inlägg på morgonen om jag hinner.


BEHÖVER ERAN HJÄLP!!

Ska på maskerad fest på fredag och jag har jättesvårt att bestämma mig för vad jag ska vara. Har kollat runt på massa ställen, men det får vara något ganska enkelt för har inte så lång tid på mig för det är på fredag. Vill inte köpa något jättedyrt. 

SKRIV NER ALLA FÖRSLAG NI KOMMER PÅ!!!


är riktigt sugen på denna men tror inte ja hinner fixa kläderna till det :(

Svar på tal

Anonym om älskar mössan ♥:
vart är den ifrån? svara i ett inlägg.

Svar: Den finns på åhlens.

 


She's like a star


älskar mössan ♥



Lite snabbt om dagen

Efter skolan gick jag direkt ner till stan med Isa så köpte vi biljetter till PLS Maskerad 2010. Kom hem för en stund sedan och ska snart byta om för 16.53 tar jag bussen ner till stan och möter Felicia. Så går vi till motionshuset och kör ett hårt pass spinning och kanske ett pass core! Hörs ikväll!


Svar på tal

L o l l o :D om Clothes for today:
Gud va fin outfit :D Vart kmr halsduken ifrån? :)

Svar: Tackar så mycket! :) Den har mina kära mormor stickat till mig! :)

Clothes for today


leggins - monki
vitt linne - H&M
skjorta - JC
skor - skopunkten

Nu börjar tiden rinna iväg och bussen går om 5 minuter, så nu får jag springa ut, pusshej! ♥

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar på denna blogg: Vahedi angående denna snygga pälsmössa:



Mössan hittar du här: Missay
Tävlingen hittar du här TÄVLING ANG PÄLSMÖSSA!

nybakta bullar

Var nyss nere och smakade på mammas nybakta bullar! En sats med nutellafyllning och salt på toppen! Och sen sats med vaniljfyllning! Riktigt goda båda två!


Grattis på fars dag! ♥


Jag älskar dig pappa, du betyder allt! ♥


Sitter och skriver om bulimi...


Ush vad hemskt det är! Skriver om det i hemkunskapen.

Vanliga rutiner för en söndag

- storstädning
- plugga

Det är väl ungefär så som alla söndagar ser ut för mig. Bara slappar, städar och pluggar. Det är ju fars dag idag också, så jag gav en röd ros till pappa som betyder Jag älskar dig. Sen så har vi fikat lite också. Nu är städningen i full gång och sen blir det att plugga resten av kvällen.



Hoppas ni har en roligare söndag än mig! :)

hahaha hon dödar mig


Saturday is over

Jag & Felicia kom nyss hem till mig. Vi har varit borta hos Elin Axelsson hela kvällen, softat kollat på film och så. Det har varit en lugn lördag. Gick ner till torget vid 12 och mötte upp min moster och hennes kompis Annika. Gick och köpte en ros till pappa som han ska få imorgon på fars dag! Sen gick vi till Lejas café och så åt jag frukost och så fikade vi lite. Det blev en hälsomacka, smoothie och en kladdkakebit med grädde! mums :) Sen så skulle dom till torp så då släppte dom av mig hemma hos mig. Jag åt lite oså sen åkte jag ner och hämtade Felicia så har vi bara softat hemma hos mig tills vi drog till Elin. Vi sjöng karaoke å massa annat skoj! Nu ska vi dra på en rulle film å somna så gossigt till den! Vi hörs imorgon babes! ♥



två söta bilder från Lejas café!


Good Morning

Ligger och drar mig i sängen fortfarande. Moster är nere på någon fotbehandling så ska kanske gå ner och möta upp henne sen om jag hinner, ska kanske åka till torp på gymnaisemässan, och Erik Segerstedt är ju där också! Ska försöka få tag i Felicia snart å se om hon är vaken och orkar hänga med mig! Sen vet jag inte vad som händer resten av dagen, men vi får väl se! puuusshaj


At Kaktus place

Sitter hemma hos min moster och har nyss kollat klart på idol. OLLE OCH ANDREAS ÄR VIDARE!! helt klart mina favoriter! Fast mest Olle! Elin åkte uut!! HELT RÄTT! Jag gillade verkligen inte henne... fast namnet var bra!! :D Tränat idag också! Först gymmet och sen dans. Kan säga att jag är helt slut, ont i HELA kroppen haha. Men det är så det ska vara! Imorgon blir de dock vila från gymmet. Blir nog ganska lugnt hela dagen sen får vi se vad som händer på kvällen! Kanske går ner på stan och fikar med moster runt 12 och sen får jag se vad jag hittar på. Men nu ska vi lägga oss och kolla på film. God Natt!


En snygging jag hittade bara!

Det går bra nu, kompis det går bra nu...

Rubriken säger allt! Jag kör på somfan nu, GRYMT! Vid 5 tiden ungefär kom Felicia och hämtade mig så drog vi ner till gymmet, körde på somfan till klockan 7, sen gick vi direkt till Sin Clair där jag dansade i en timma! Körde även styrka på dansen! Jäävlar va gött det är, jag är på gång nu! Kompis de går bra nu.. ;) Nu är jag iallafall helt slut, ska plocka iordning lite på rummet för det ser ut som F*N. Sen kanske jag kollar på paradise hotel på TV6.se för missade avsnittet 19.30 på TV:n. Ska också lägga mig i TID = inte försent.

Imorgon ser dagen ut såhär eventuellt:
Skola til halv 3 och går sedan direkt ner till stan.
Möter upp Felicia och vi går till gymmet.
Tränar och kanske solar.
Klockan 6 drar jag å dansar i en timma med Malin.
På kvällen vet jag inte vad som händer, men de märker vi då! ;)

En feeeeet hiss till att det är fredag imorgon! Veckorna går sååå fort, och snart är det Julafton! :D

Vad händer i helgen? :D Ska ni hitta på något roligt?


Kesha - We R Who We R

Britney Spears - Baby one more time


Good night sleep tight

Stänger av datorn nu så jag säger godnatt. Ska bestämma kläder inför imorgon och sen ska jag gå och borsta  tänderna och sen så blir det sängen för min del! Har två prov imorgon som jag måste orka med så det är bäst att jag lägger mig i tid! Ska ha prov på procent i matten & ett nationellt "testprov" i Engelska. Hoppas att det går bra! Blir nog träning även imorgon, direkt efter skolan kör vi igen! Det var riktigt kul idag faktiskt! Felicias pappa hjälpte oss att komma igång och så visade han hur man gjorde oså. Vi tränade rygg och ben & sen gick vi på ett pass som heter Core. Ett pass där man tränar magen, och fyhelvette va de var jobbigt! Men vi tog oss igenom det iallafall! Imorgon får vi se vad det blir för träning!


See you tomorrow! ♥

En favorit musikvideo jag har bara


Beyonce - Single ladies ( Put a ring on it )

Goa filmtips

DEAR JOHN



HOW SHE MOVE


HONEY


CENTER STAGE - TURN IT UP

KOMMENTERA MERA

Ni är dåliga på att kommentera.
Tycker ni är för dåliga på att kommentera! Det blir så mycket roligare att blogga om man ibland får en liten kommentar här å där! Inget ni undrar? Inget ni har å säga? Kom igen! Ut med de bara. Inga frågor är dåliga! Det är som en kick i baken när man får en glad kommentar! Så kom igen nu mina kära läsare!! :) Kjam på er.

TAGGAD TILL TUSEN!

Kort dag i skolan, inte alls jobbigt! Tog mig hem en snabbis, har ätit och så, ska snart byta om så tar jag bussen 53 ner till stan och möter Felicia. Så drar vi och träääänar! fan va grymt, så jääävla taggad, nu kööör vi fjompen! ♥


The bed at a better time

Har kollat på massor med klipp från paradise hotel och även parallel hotel, när man väl börjat kolla så kan man ju inte sluta.. Iallafall, klockan är snart halv 11 och jag ska faktiskt ta mig till sängen, vanligtvis när jag skriver det brukar klockan vara efter 12. Men nä, måste sova mera! Är alldeles för trött i skolan! inte bra. Lägger mig och läser en bok som vi ska ha läst i svenskan, skitdålig men de måste ju göras så. Hinner jag slänger jag upp en bild på dagens outfit imorgon för har ingen bild klar nu. Och imorgon jävlar, då blir de träning! INGET KAN HINDRA MIG! Inte ens dom jäävla bussarna. Jag tar mig fram på mina fötter om de ska va så!


sometime I want to turn back time..

Taylor Swift - Speak Now


Taylor Swift – Mine

Taylor Swift – Sparks Fly
Taylor Swift – Back To December
Taylor Swift – Speak Now
Taylor Swift – Dear John
Taylor Swift – Mean
Taylor Swift – The Story Of Us
Taylor Swift – Never Grow Up
Taylor Swift – Enchanted
Taylor Swift – Better Than Revenge
Taylor Swift – Innocent
Taylor Swift – Haunted
Taylor Swift – Last Kiss
Taylor Swift – Long Live


SUGEN PÅ ATT GADDA

Jag har velat tatuera mig riktigt länge nu, men får inte för mina föräldrar och det suger verkligen för är så sjukt sugen på en tatoo! Men när jag får då jävlar!

Några snygga tatoos!

nacken - fast finare text


bakom örat - snyggt med musiknoter

DSC00637-1.jpg image by rawkzan
mellan rygg & mage


fjärilar på axeln
- riktigt snyggt!

SNÖÖHELVETTE

Min dag blev inte alls som den skulle! Det blev ingen träning efter skolan, och vädret säger nog varför! Det gick inga bussar så jag fick gå hem i mina converse och tunna leggins, inte alls så jättekul... Halkade ett par hundra gånger. Kände inte ens mina fötter och när jag kom hem gjorde de ont somfan haha! Som ni nog kunde lista ut själva så blir det hemmakväll för mig idag, bara göra vad jag vill! Har inga läxor på hela veckan! GOTT. Nu ska jag städa klart på rummet så det blir fint å fräsht! Sen får vi se vad jag hittar på! ;)

lite sådär snöstorm ute..

Tidsinställt inlägg

God morgon alla kära bloggläsare! Antagligen så ligger jag kvar i sängen och snoozar eller så har jag tagit mig upp och börjat göra mig iordning, eller så sitter jag nere och äter frukost. Hinner ju nästan aldrig blogga på morgonen för jag är så himla trött jämt och ständigt, och det är verkligen inte roligt! Sover går i skolan, sover och pluggar! Det är min dag typ... vad tycks? äter lite också faktiskt. Tänkte iallafall slänga upp en bild på dagens outfit.

Så här ser jag förmodligen ut idag, åtminstonde kläderna:


Efter skolan ska jag ner till stan och möta upp Felicia så drar vi och tränar på motionshuset! Ska prova på där i två veckor sen får vi se om vi börjar. Annars blir de sportlife för träna måste jag! Har verkligen ångest över att jag inte tränar, och den har inte börjat nu utan den har allt varit här hos mig ett bra tag, men nu ska den bort!

Hoppas ni får en toppen dag! Så hörs vi senare när jag kommit hem. Kisses & Hugs! ♥


Time for bed

Nu är jag klar med allt som jag behöver vara klar med innan jag kan slänga mig i sängen och bara sooova. Tänderna är borstade, sminket är borta, kläderna inför imorgon ligger framme, engelskan är inskickad och biologin är läst! Är det inte underbart! Jag har bytt header också för var inte riktigt nöjd med den andra, men denna är bara för tillfället tills jag tar mig tid och fixar en ny!

GOD NATT MINA KÄRA BLOGLÄSARE! ♥

Allvarligt talat

Mange Schmidt feat. Vanessa Falk – Allvarligt talat

Allvarligt talat, jag är trött på det här. Kommer hem och du är aldrig där
Allvarligt talat, du beeter dig som ett barn. Ute varje kväll på stan
Allvarligt talat, problemet med dig du vet inte vad du har.
Allvarligt talat, är de såhär det ska va kan vi lika gärna låta de va.

Allvarligt talat, jag har gjort mitt bästa.
Gjort som du vill, dragit ner på och festa.
Och de finns inga andra tjejer, du känner ju mig jag är fan ingen player.
Och jag är trött på att bli anklagad, tagit den luften när du behagar.
Du vet inte vad du har, men om jag drar
får du se vad du inte har kvar.

ohoh ahaha allvarligt talat är det såhär det ska vara

ahah ohoh om du förklarar
vad ska jag säga, hur ska jag göra, jag har försökt men du vill inte höra
Ohohahah allvarligt talat

Om det inte passar, fuck it,jag är så trött på att tjaffsa faktist
fan vad du tjatar, planlägger saker du vet att jag hatar
Frågar mig, vad tänker du på nu; Ingenting, så snälla kan vi gå nu
aa, jag gillar sport på tv men

du gillar bara portmonnä min vän
De är Okej att du är vän med ditt ex men
glöm inte vem som är där när du är knäckt

Allvarligt talat,du tycker att jag tjatar,
det blir inte bättre om vi aldrig pratar
Du vill aldrig hitta på nånting,Varför kan jag aldrig få nånting?

Allvarligt talat, jag har pratat med din mamma och hon sa desamma.
Allvarligt talat, äre såhär det ska va kan vi lika gärna låta det va.

vad vill du ha av mig? Vem ska jag va för dig
För du kan låta mig då
det gäller dig med, det gäller båda två.

Vill du säga var vi står?
Kan du förklara så jag kan förstå.


En kvällsfråga

Jag har en fråga till er bloggläsare. Vad tycker ni är intressant att läsa om och vad skulle ni vilja att jag skrev mer om här i min blogg? Mer bilder? Mer mode? Mer musik? Vad som helst, inga tips är dåliga. Vore kul att veta vad just ni vill läsa om! Jätte tacksam för svar!

med mattssony

Sitter här med min kära vän Rebecca, hon har nyss hjälpt mig att skriva klart Engelskan så nu är den FINISHED! Nu ska vi dra ner å kolla på gamla goda rullar från Thailand å annat härligt! Sen halv 8 blir det självklart ännu mer mys framför TVn för då är det paradise hotel!

helt galet vad man längtar tillbaka..


C ya later!

God Morgon

Sitter och äter frukost i mina goa mjukisbrallor och en stor rosa mjukiskofta! Orkade verkligen inte klä mig idag, vaknar upp och är skittrött, mamma kommer in och säger att det är 5 minusgrader. Jag tänker bara MJUKIS. Har inte haft det på hela 9an men nu slår ja till haha! Svinit kallt ute.. Kort dag idag iallafall, det är gött! Men nu ska jag äta vidare å sen sminka mig lite oså.
C ya later!

go söndagskväll

Har lagat mig en god omelett med gurka & tomat till! Sitter och kollar på 5an där de bara rullar in bra program, sitter och skriver lite på engelska novellen som ska lämnas in imorgon, den är nog snart klar! Bara tar de lugnt, njuter av livet helt enkelt. Lover har varit grymt bra och verkligen behövande! Taggar inför en ny vecka, bara att köra på nu tills nästa ledighet! Så mycket tankar om vilken linje och vilket gymnasium man ska välja, det skrämmer mig. Jag vet inte vad jag vill, vad jag vill bli, vad jag vill göra i framtiden. Jag kan inte välja nu! Aja, får väl göra ett val tillslut iallafall, är väldigt sugen på stylist men så får man höra av alla, då får du ingen bra utbildning eller jobb efteråt å blablabla, men ja vill ju ha kul! Vill inte gå 3 tråkiga år till i skolan..

Bilder på mig från idag:



två party bara



snabbis

Kom hem för en stund sen. Sovit i bonnelandet inatt hos Jennie & Malin, Ida sov också där så vi tog bussen ner till stan tillsammans runt 12 tiden, har precis fixat mig lite smått nu för ska på dop till min kusins lille bebis, Ida Karin Maria tror ja de blev. Karin som mig hihi! (y) Nu måste jag ner å äta för snart ska vi åka! Gårdagen va okej.. ni som vet ni vet haha! mina tår.. aj! Efter dopet blir de hem till kussen på fika, sen blir de luuuugn kväll me massa plugg! yeah grymt, ne fyfan.


jag just nu.. lite smått jättesöt bara

YEEEAAAH KRISTIN IN THE HOUSE AND IM GONNA PARTY ALL NIGHT

TJAAA!!! alla blogg läsare allas favorit Kristin här framför datorskärmen! Nu ska vi bege oss ner mot stan där vi ska paaaarta all night och ikväll kör vi all in!!!! Förresten så är elin singel nu så alla snygga villiga killar där ute hör av er till henne ;) ! awesome vi hörs när vi kommer hem igen yey peace out!


Inspiration.





älskar stilen, älskar bilderna, älskar bloggen!! galet snygg brud
hennes blogg hittar ni här: http://imfancy.blogg.se/

fredag !!

Nu börjar det närma sig slutet på lovet! :( inte alls kul, det har varit så sjukt soft och har haft riktigt kul! Men ikväll kör vi igen! Ska äta lite nu och sen blir de att:

• Kp kommer hit
• Vi fixar oss
• Drar ner till stan & möter några grabbar
• PAAAAAAAAAARTY!!

Boyfriends hate me - Space Cowboy

Could it be you - H wood

med fjompen

Nu ska vi dra & köpa godis å sen drar vi vidare och är med några boys skulle ja tro! Sen sover hon hos mig, de blir nice. Vi hörs ikväll!



längtar redan..

Har redan börjat kolla på vad jag vill ha i julklapp! Det finns så sjukt mycket som man säger att man vill ha helatiden men sen när man väl ska börja skriva dendär önskelistan kommer man inte på någonting.. det är lite jobbigt! Så jag tänkte att om jag börjar skriva önskelistan nu så hinner jag komma på allting innan julafton! smart va? ;) Det är ju inte så jättelångt kvar till jul nu och tiden går ju fort!

all I want for christmas is you

regn, trött, huvudvärk

kan detta rädda dagen... ?

mat lagat av mästerkocken ( migsjälv )


och laddat ner en film som verkar bara för bra!

några vänner bara..

kassa, dåliga mobilbilder.. men aja!

Elias, Kasper & Henrik

Henrik

Henrik & Felicia

Kasper & Henrik

Emil & Jag

Elias & Emil


RSS 2.0