Everything I do, I do it for you

Har käkat lite kakor å sånt nu å pratat me goe släkten! Nu drar jag till Emil å sen träffar vi dom andra och drar på bio vid 9! Grymt, hoppas ja överlever bara.. :/ HADE!

kalasdax

Go kväll igår med! Ni som var med ni vet! slaggade iallafall hos Emil! Imorse bara vi softade, kolla tv, spela buzz å guitar hero, aa softa helt enkelt! Nu ska vi ha kalas för min äldsta bror Emil som fyller 21år på onsdag! Ikväll blir de nog bio med bästa grabbarna! Hörs sen, puuss!



helt kär


riktigt snygg klänning från H&M!

LOOOOV!

GRYM KVÄLL IGÅR!
mer får ni inte veta, hehehe..

Gick väl upp ur sängen vid halv 2 eller något? ner och käkade lunch på dirren! Nu ska jag städa mitt rum lite för det ser ut som ett rent helvete. Sen ska jag fixa mig lite snabbt å sen drar jag ner till kampenhof å möter Emil & Elias så drar vi till kannan. Får se vad som händer ikväll men de blir nog nice! ;) Hadegööött!

refrängen! ♥

ba softar

Borde egentligen plugga so just nu, men vem fan orkar de? inte jag iallafall... Kvart över 7 blir de dans me wictoria! Sen antagligen hem å plugga.. snyft.

skägg

Har bara softat hela dagen med Emil & Elias. Vi har lagat mat, kollat på film, dunkat musik, ätit glass & muffins, osv.. haha! goa grabbar de. Emil drog nyss så nu ska jag gå och lägga mig och sova! Lång skoldag imorgon! Men de är bara att kämpa på! Bara två dagar kvar och sen är det lov! :)

hööööstbilder










God Morgon

Har varit klar sen halv ungefär.. så jag hann ju med att lägga in bild på dagens outfit å de e ju bra! :D Idag har vi en kort dag, slutar antingen vid 1 eller 2, beror på hur de blir med spanskalektionen. Inget bestämt efter skolan men de blir väl att plugga eller något sånt. Men nu ska jag snart gå ut till bussen! puusshaj

Clothes for today

dålig mobilbild för glömde kameran hos Emelie i lördags.

rosa kofta
someweartröja
tunnare leggins
cykelbyxor
converse

så jäävla grym


jag skratta, jag rös, & jag grät...
helt otrolig

Svar på tal

Anonym om Min lördagskväll:
brun utan sol kallas det väl? ;)

Svar: Haha inte de heller du ;)

Svar på tal

Anonym om Min lördagskväll:
brukar du sola? för du ser alltid så brun ut på dina bilder :)

Svar: Faktiskt inte, klart jag har solat någong gång så men, det är inget jag brukar göra varje vecka liksom. :)

Min lördagskväll

Är lite stressad, håller på att fixa mig och sen ska jag gå bort till Malin så åker vi hem till Emelie så blir de:
TJEEEJKVÄLL ME BRUDARNA! gött somfan. Men nu måste jag skynda mig lite. Vi hörs kanske när jag kommer hem om de inte blir alldeles för sent.


Drar till torp

Drar till torp en snabbis med mamma!

Gud va trött jag är

Idol är slut nu, Linda & Geir hängde löst och det blev Linda som fick åka hem.. jag hade hellre skickat hem Geir faktiskt, menmen.. Nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig ordning och sen blir det sängen för mig och glo på denna filmen:

VILKEN COMEBACK!


Hon åker ur idol, kommer sedan tillbaka pga att Alice bestämmer sig för att åka hem. Hon har några timmar på sig att lära in låten, och hon IMPONERAR!!

min fredagskväll

Nu har jag tagit mig hem från dansen och hunnit att duscha oså. Det var riktigt skoj idag! Vi skulle typ lära oss att ha attityd när vi går och sen battla mot våran kompis. Skitkul haha! Vad händer ikväll? Jo, jag ska baaara slappa och ta de lugnt! Ska snart gå ner och sätta mig vid TVn med mamma och pappa och en fet skål med godis och självklart IDOOOL! HEJA DANIEL! :D Sen blir de nog en grym film efter de, lägger ni vilken senare. Låter faktiskt inte helt fel med en slapp fredag för jag är riktigt sleten efter skolveckan så de kan behövas! Ladda om batterierna lite.


Today


jeans - gina tricot
t-shirt - weekday
skor - skopunkten
sjal - cubus

You took my tears ..

Alldeles för mycket data & TV och alldeles för lite plugg.. Har kollat på paradise hotel och idag åkte Andres ut. De kunde man lista ut innan, menmen lite tråkigt för ja ville ha ut JP, gillar inte alls honom haha, en riktig skit. Sen så har jag bara suttit och degar framför datorn. Är lite besviken på två personer som jag verkligen inte förstår mig på just nu.. menmen de löser sig nog! Nu ska jag plugga på hemkunskapsprovet som vi har imorgon, ska plugga tills jag kan ALLT, haha får se hur det går.. Stänger av datorn så det blir inga mer inlägg ikväll!

Har ny header också, vad tycker ni om den? Hiss/Diss?


Svar på tal

julia om nytt från överby:
från vilken affär har du köpt dom översta skorna? och skorna i mitten ? :D

Svar: Båda skorna är från skopunkten! :)

slapp dag

När jag kom hem från vårdcentralen kom Rebecca hit så har vi bara slappat hela dagen, tagit det lugnt och kollat på TV. Jag har också fått in en ny soffa på rummet och de blev riktigt nice! Nu ska jag duscha & käka lite sen blir det att plugga hemkunskap! prov på fredag. Förresten så klarade jag biologiprovet! Riktigt grymt, hade inte pluggat någonting så får man 2 poäng från VG hihi.. lite surt också men aja haha. Men nu måste jag skynda så jag hinner klart till klockan 10 för då är det TVn som gäller med Kungarna av tylösand! C Yah!

RIKTIGT GO LÅT.

nu e den jäveln borta!


Direkt efter skolan åkte jag & mamma till skogslyckans vårdcentral för att ta bort en leverfläck som ja stört mig så himla mycket på, den va riktigt ful å äcklig! Men nu är den boooorta! Riktigt gött. Bedövnings sprutan gjorde skitont men när den var över så gick de bra! Kände ju att han grejade men de gjort inte ont, han skruvade typ ner något runt fläcken som skärde upp den typ, sen klippte han av den och sedan sydde två stygn.

nytt från överby

3 par skor






2 toppar



låång skoldag

Slutar sista lektionen nu, har haft Engelska i 65minuter. Snart kommer mamma och hämtar mig så åker vi direkt till Överby och kollar på skor till mig, riktigt gött! Hoppas bara jag får med mig några snygg hem! Vi hörs senare, ha det bäst sålänge! puuuuss sweeties.

klockan tickar iväg ..

Klockan hinner ALLTID bli alldeles för mycket innan jag kommer på att jag måste gå och lägga mig.. Varför ska de alltid bli så :( Jag behöver ju min skönhetssömn haha!


Natti natti ♥

toppar från H&M

Snygga toppar i khakigrönt


Svar på tal

Anonym om fått mig en ny mössa:
från vart? :) svara som inlägg!

Den har faktiskt min kära mor virkat till mig, är hon inte för bra ibland? ;)

bild i repris

några söta





Tv tajm

Nu blir det paradise hotel i en halvtimma och sen är jag tillbaka igen med mer bloggning!

I want it





fått mig en ny mössa




för dig ska jag göra det tusen gånger om


gammal bild


Slapp söndag

Detta har jag pysslat med idag:
• Lägga in musik på min iphone
• Lägga in spel på min iphone
• Slappa framför TV & dator


En typiskt söndag, har inte gjort något vettigt alls, tillbringat hela dagen i min säng inne på rummet. Nu kollar jag på Gossip Girl som är så jäävla grymt bra! Ska försöka somna tidigt idag så jag är pigg inför den nya skolveckan. Det är ju inte långt kvar tills lovet nu så nu är det bara att köra på! Har inte bloggat så mycket nu de senaste, men de kommer ett inlägg då & då när jag har tid och har något intressant att skriva om. Ha det bäst sålänge!


natti natti

Går och lägger mig nu med en påse popcorn å denne filmen! Natti ♥

Friday I'm In Love

Riktigt go fredag! Om man bortser från skolan för den va riktigt seg idag.. va illamående och jättetrött :/ Jag har blivit helt konstig känner jag.. efter ja kom hem från näl. Men sen va de dans med Malin och de va superkul som vanligt! :) Efter dansen åkte jag snabbt hem och duschade sen hängde jag med Bea upp till stallet en snabbis för att fodra hästarna, hälsade också på Bettan, saknar dom goingarna där uppe! Sen åkte vi direkt till Johanna och resten av kvällen bestod av tjejkväll med några brudar i klassen. Idol, massa prat å bus! Och självklart godis hihi. Nu är jag hur trött som helst och ska lägga mig och sooova. God natt mina sötnosar! Vi hörs igen imorgon :)

DAGENS CITAT:
Jennifer: Men hur får man Linda då?
Linda: Man kommer på Elins ben..
alla: HAHHAHAH!!


nu däckar ja snart..

Blev inte mycket till vila förut.. drog å va me Sebbe, Elias, Emil & Micha istället hemma hos Micha. Sen drog ja direkt till dansen där ja träffade Wictoria som ja inte träffat sen i lördags :( saknar henne.. hihi. Nu är jag så jävla trött, och jag mår typ illa, är helt snurrig å kan knappt gå känns de som. Helt borta helt enkelt, så sätter på en film å somnar.. GRYMT! FREDAG IMORGON, fyyyfasen va gott :) Vi hörs då, puuss!


vissa är helt enkelt sötare än andra..


helt slut

Är verkligen hur trött som helst och det känns som att jag snart bara ramlar ihop. Lägger mig och kollar på en film och hoppas på att bli piggare till dansen!

nattråtta som jag är..

Jag borde ju verkligen ligga å storsova nu.. men icke! Här sitter jag i min säng, framför datorn! Ska snart sova faktiskt men tänkte lägga in lite bilder först
 
GAMLA BILDER TAGNA MED WEBBKAMERAN, det är då fan tur man förändras haha..












en sak jag lärt mig bara


från överby


tröja, haremsbyxor & sjal.

haha skämmit..


hej alla söta

Gårdagen ska vi inte ens prata om, kan säga att sen jag kom hem från skolan var dagen HEMSK. Fick skit ont i magen å de blev bara värre & värre och till slut hamnade jag på näl. Kom hem vid 2 nångång. Påvägen till näl så hann vi inte stanna så jag spydde när vi var på motorvägen ut genom fönstret. Idag va ja inte i skolan för mådde inte jättebra.. åkte till överby senare med mamma och mormor, lägger in senare vad jag fick med mig hem. Nu ska jag gå och möta Vamlir för han vågar inte gå själv från Sandersdal haha!


När du älskar, blir du sårad. När du blir sårad, hatar du. När du hatar, försöker du glömma. När du försöker glömma, börjar du sakna. När du börjar sakna, börjar du älska igen ..

in school

Sitter nu i datasalen och ska börja med mitt Engelskaproject. Ska skriva en egen "love story". Får se hur detta går. Hade Biologiprovet lektionen innan. Och tro det eller ej, men ja tror fan ja grejade ett GODKÄNT asså.. hoppas hoppas hoppas! Tro fan ja blir överlycklig då asså! Slutar om 10 minuter och då bär de ner till stan å ta bussen hemmåt. Sen blir de nog en fet slappdag, med lite goa läxor också kanske.. får se på de. Men nu ska jag jobba vidare,
BECAUSE I AM GOING TO BE A NIRD!! and I'm starting now..

grejerna har kommit!

Var och hämtade ut jackan, ögonskuggan och armbandet förut. GRYYMT ! Jackan är så jääkla läcker!!! Nu ska jag plugga vidare på mitt biologiprov som jag ALDRIG kommer klara :( snyyyft.

Paradise hotel premiär 19.30 idag

Måndag - Torsdag, klockan 19.30.

bild från förra årets paradise hotel.

GE MIG DOM!!


Säsongstart Gossip Girl

Söndagar 19.00 - 20.00

Want from somewear







Ny kategori

Som ni kan se där nere under Kategorier så har jag lagt till en ny "VILL HA" där jag lägger in bild på sånt som jag vill ha. Kanske inte jätteintressant men då vet ni! ;)

hemmakväll med mammi & pappi

TROR JAG GÅTT OCH BLIVIT KÄR I DANIEL NORBERG!!!! HAN ÄR BÄÄST!! ♥
sitter och kollar på idol med mammi å pappi. Hörs senare puuuss!



I just say tears

Här med säger jag god natt och slänger in denna underbara låt, man lipar ju av att lyssna på texten & kolla på videon.

väntan på maten..


svenska klassikern! (y) köttbullar, potatis & brunsås.

Vad gör jag fortfarande uppe..

Som tur är har jag min egna lilla sovmorgon imorgon när alla andra har B-språk! Eftersom att jag inte går på spanskalektionerna som ni redan vet? Har iallafall pluggat en hel del idag! MEn nu måste jag verkligen sova, att det alltid ska bli såhär sent! :(

So praouppgift - CHECK!
Övat in glosorna - CHECK!
Läst texten - CHECK!
Skrivit på novellen - CHECK!
fast den är inte klar än.. :(

There's not a thing that I would change


målade lite nytt


va ju tvungen att prova de nya snygga bruna nagellacket så det rosa varade inte alls länge!

med mig hem från nattsuddet




Jag gör de igen, HEMKLICKAT!



jacka, ögonskugga & arband - allt från H&M


You said, I was your angel

Kort dag i skolan, vi hade fyra lektioner. Bla idrott som var hur jobbig somhelst! Hade typ nån kontidionsrunda som man skulle springa runt flera varv me massa jobbiga hinder. Och förresten! Igår fick vi tillbaka soläxförhöret och jag fick 23/26 och 24 va mvg -.- men fan va stolt ja blev! :D BRA ELIN. Och på tal om läxar så ska jag sätta mig och plugga nu för ikväll blir det nattsudd mellan 20-22 med Malin, Madde & Wici skulle jag tro! Vi hörs sen, puuss!


Söt bild på mig å Elin - innan vi skulle på skoldisco på Sandersdal.

Clothes for today


volanglinne - gina tricot
kofta - ullared
jenas - gina tricot
boots - H&M

God Natt

Säger god natt från mig med nymålade naglar! De blev knallrosa idag. Dom ser lite orange ut men icke!




3 små söta godnatt bilder.. hihi

Trött som bare den!

Nu får de vara nog me pluggande för idag! Är jättetrött men har allt skrivit en del på min novell idag. Nu ska jag gå och ta bort mitt smink & mitt gamla nagellack och måla på nytt! Sen lägger jag mig nog i sängen och kollar på film eller läser lite på läxorna.


svar på tal

sara om klackisar today:
kan du inte visa bild på skorna ? :)

La in en bild i ett tidigare inlägg på dom skorna men här kommer en bild i repris! :)
Fast dom är faktiskt mycket snyggare i verkligheten!


Klar me mina ärenden !

Kom nyss hem från min lilla åktur! Åkte först ner till statoil och tankade moppen helt full, sen vidare till moster för att hämta min plånbok, stannade och pratade lite med henne, stackarn som har så ont i fötterna :( Hoppas de löser sig! Sen åkte jag till presspyrån och köpte busskort och till sist till skogslyckan för att hämta ut mitt paket!



Är jättenöjd med örhängena! Dom såg ut precis som jag ville att dom skulle se ut! (y)

Hemmadag

Sen jag kom hem från skolan har jag bara slappat och vilat ut mig inför en kväll fullbokad med plugg, plugg & ännu mera plugg! Ska bara åka upp till Skogslyckan snabbt och hämta ut mina örhängen som har kommit nu! Men vi hörs självklart när jag är hemma igen! Ha det bra sålänge!


STÅR FAST VID ATT HAN ÄR JÄVLIGT GRYM! goe låten också ♥

jacka i khakigrönt



Är helt såld i denna färgen asså! Och den är ju inte minde snygg på jackor!! Är riktigt sugen på den understa.

By Night - H&M








klackisar today

söta smilet där också ;)

transparent skjorta - H&M
vitt linne - H&M
tunna leggins - lindex
klackskor - scorett
sjal - accent

be proud of who you are

I did not want to, not even a little. You knew it so well, but you still continued..

nu gäller detta:

1. duscha

2. raka ben och övriga ställen

3. hårinpackning

4. smörja in benen


klackisar ♥



home sweet home

Åkte till torp förut med mamma Anton, Johan & moster för Anton skulle kolla på säng, så kollade jag på skor & lite annat. När jag kom hem så åkte jag och hämtade Wici så åkte vi upp till thordéngården och kollade när IFK & Oddevold spelade. Tror IFK vann haha. Sen skulle jag egentligen köra hem Wici, men så frågade Valmir om han kunde åka med mig för han bor ju på kurveröd nu. Så då tog Wici bussen så åkte Valmir me mig istället! Så släpptge jag av han å sen åkte hem. Nu SKA jag plugga! Massor me läxor -.- puuuusshej!

JAG RYSER

OLLE HEDBERG!! Hans röst är bara helt underbar!! ♥

Vinner inte denna grabben eller Daneil Norberg Idol 2010 så vet jag fan inte vad jag gör!!!

TANDSMYCKE


jag tycker det är skitsnyggt! verkligen en hiss från mig.

men får tyvär dissa min fula glugg.. :( jag vill ha RAKA tänder -.-

här är en bild på mitt tandsmycke! Tyvär är det ingen riktig, har bara tagit en pärla som man egentligen ska ha på naglarna och limmat på med nagellim på tanden. Men de funkar likabra! Håller ju inte jättelänge kanske men.. Funderar på att skaffa sån som sitter på jättelänge som man gör hos tandläkaren, men tycker det är lite väl dyrt.

hemma & myskläderna är på!

Kom hem för en stund sedan. Hade bara två lektioner idag, eller ah egentligen ska jag ha spanska nu men jag går inte på spanskalektionerna för jag kommer ändå få IG för har inte lägt mig någonting, kan typ berätta lite om mig själv det är de enda jag kan. Så det känns bara meningslöst att gå dit för gör ändå ingenting. Bättre att åka hem och plugga på det som är viktigt.

- Skriva klart svenskanovell.
- Öva på Engelska glosor + text.
- Asienkartan som jag inte ens fått än -.-
- Biologiprov
- Engelskaprov

somsagt de är bara att börja!!



My look for today



transparent skjorta - H&M
vitt linne - H&M
tunna mönstrade leggins - H&M
boots - H&M
halsduk - indiska

nobody says it was easy

Förlåt för dålig uppdatering! Har knappt varit hemma i helgen, och när jag väl vart hemma så har de vart fullt upp! Det har iallafall varit en grymt rolig helg! Lärt känna mycket nytt folk och som vanligt så tillbringade jag helgen tillsammans med min bästavän Wictoria Ljung! Jag älskar den tjejen. Idag har vi bara tagit det lugnt, mest sovit haha! Så nu är jag inte alls trött.. Och bara av att tänka på alla läxor/prov/inlämningar som vi har nu framöver får mig på riktigt dåligt humör. Är inte alls taggad på plugg.. Är inte alls redo på att satsa. Men nu måste jag ta tag i detta, måste vända på skiten nu. Jag ska klara mig egenom detta sista året, ska få dom betygen jag behöver för att komma in på det program jag vill gå. Men nu måste jag gå & lägga mig så att jag får den sömn jag behöver.

 
Coldplay - The scientist
underbar text, underbar melodi, hela låten är underbar! ♥

DANCE DANCE DANCE


Drar ner till Sinclair nu & möter Malin & Madde, sen blir de en timmas Hiphop/street!

I had everything

Var hemma från praon idag för hade mensverk imorse. Men nu mår jag bättre som tur är! :) Ska snart börja laga mat och sen ska jag till Skogslyckan och hämta ut mitt paket som kommit med det som jag beställt från H&M! Fort gick det! :D Vi hörs sen puuusshej .

RSS 2.0