Film + glass

Kollar på one tree hill och äter glass! Ikväll kl 20.00 blir det träning!

Skolan.

Sitter just nu på min mammas kontor på Sin Clair med mina två kompisar Sofia & Amanda och verkligen nördar på våra nya datorer som vi fått! :D Asgrymt! Har rast fram till 11.50, också ganska gött. Nu ska vi dra å äta eller något :D puuss.


Bakar.

Kom hem från skolan runt två och satte igång och lagade mat till min bror och pappa direkt eftersom min mor bad mig göra det imorse. Nu är jag äntligen klar så nu håller jag på att baka! Kärleksmums blir det idag! Får se hur detta slutar.. haha!

Do you know.

Hej bloggen! Jag är riktigt dålig på att uppdatera nu, jag vet.. Men har varken någon motivation eller ork så det blir lite dåligt me uppdatering tills jag hittar lusten igen :) Men ska försöka så gott jag kan! Idag var det skola igen och det känns faktiskt som att detta kommer bli riktigt bra! Efter skola slappade jag ett tag, kollade på OTH osv och sen drog jag och tränade, är helt slut nu så ska snart gå och lägga mig! Kanske dra på en rulle eller något. Men vi hörs imorgon! :D

One tree hill ♥

Gårdagen igår var lugn, jag kom hem till Eve så lagade vi tacos oså och lite senare kom två kompisar dit så kollade film och hade allmänt trevligt. Idag har jag gjort typ ingenting, tänkte dra på en rulle One Tree Hill så får vi se vad som händer sen! Tänkte försöka komma iväg och träna ikväll men vi får väl se vad ja orkar haha!

Storstädning!

Har hållt på och städat hela morgonen! Har fått in en garderob och har bytt soffa med anton igen :) Är jättenöjd iallafall och det är riktigt gött att ha en garderob igen! Nu ska jag snart ner å duscha å sen drar jag upp till Eve igen där jag tillbringade natten och sover kanske där inatt igen. Vi ska laga tacos och softa, kanske träffa några lite senare och hitta på nåt skoj :) Men vi hörs kanske senare!

Film + God natt!

Var nere i stan en sväng förut med Linda för vi skulle träffa Malin & Evelina och umgås med dom en stund. Vi träffade även Ida, Cornelia och Wictoria :) Var där ett tag och fick även köpt med mig en liten nötmix som jag ska ha nu till filmen, har laddat ner en ny som heter "Spread" å jag hoppas den är riktigt bra :D Bloggar inte mer ikväll så jag säger även god natt! Imorgon är det fredag och skola, men sen är det helg och det är alltid lika underbart! :D

Skolan.

Hade sovmorgon till 10.10 idag eftersom första lektionen var inställd. Alltså hade vi bara två lektioner, först naturkunskap och då kollade vi på insekter i sånt där teleskop och sen hade vi engelska och då hade vi prov haha, svinsvårt kunde ju ingenting.. Nu ligger jag i sängen och jag tänker bara slappa och göra vad jag känner för hela kvällen!! Tänkte tränat egentligen men har mensvärk så skippar de.
Söta bilder från naturkunskapen :)

Dagens outfit.

tröja - gina tricot, kofta - H&M, tunna leggins, fejkpalladium - skokanonen, samt smycken.

Nya naglar!

Blev supernöjd men dom är finare i verkligeten! :D

Lediga dagen.

Inatt så sov jag somsagt hos Sofia. Vi vaknade ganska sent och drog på en rulle Gossip girl direkt! Lite senare drog vi ner till stan för jag skulle fixa naglarna! Vid 6 tiden åkte jag hem till min kusin på "tupperwareparty" å sen hem till Sofia igen. Nu är vi hemma hos mig och hon ska måla naglarna så jag softar lite vid datorn, inatt sover hon här och imorgon har vi sovmorgon!! GÖTT!

Friskis.

Hemma igen efter ett hårt pass på friskis! Ikväll ska jag nog bege mig hem till mina kära vän Sofia och även tillbringa natten där för imorgon är vi nämligen lediga! Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om vi hörs mer

Mot Skolan!

Nu kommer snart Kristin hit så ska jag fixa en tofs på henne och sen kommer hennes kompis och hämtar oss så drar vi till skolan! Har ingen aning om vad vi ska göra idag, men jag antar att vi ska lära känna klassen osv. Ikväll blir det nog eventuellt träning med Rebecca, anjams pass på friskis! Men vi hörs senare. Hoppas ni får en bra dag! :D

Outfit & Facelook.

linne - tessie, kofta - H&M [NY] shorts - vero moda, smycken - Ur&Penn m.m

Skolstart.

Som ni märkt så har det varit riktigt dålig uppdatering de senaste, men jag har faktiskt inte haft varken någon tid eller ork till att blogga. Har ju börjat gymnasiet nu, första skoldagen var idag då vi även fick reda på våra nya klasser. Känns faktiskt som att det kommer bli riktigt bra! Allt är så spännande nu när allt är nytt oså så man längtar liksom till skolan! :D Efter skolan idag så åkte jag till torp med Evelina och fick köpt mig två koftor, en roströd och en svart, supernöjd! Efter det så tog vi oss en riktig lång powerwalk på ca 2 timmar.

Filmkväll!

Drar snart hem till Malin där jag ska tillbringa kvällen med goa brudar!

Q & A

Anonym om Dunväst.:
vart finns den att köpa? :D svara som inlägg :)

Den finns på ellos. Vore väldigt tacksam om du kunde skriva ditt namn nästa gång.

Mot gymmet!

Drar ner till gymmet nu och möter upp Evelina! Vi hörs senare. Puss

Franströja.

Denna gjorde jag igår utav en tråkig vit tröja som jag aldrig använder. Får se om den kommer till användning nu, haha!

Dunväst.

Funderar på att beställa hem denna snygga dunväst, har ju redan en svart så det får bli en vit denna gången isåfall!

God Natt.

Gammal bild på mig å kristin ♥
Går å lägger mig nu och imorn morgon blir det friskis igen! 10.40 ska jag möta upp Evelina där nere! puss.

Rensar garderoben.

Har massa kläder som jag inte använder så håller på att rensa ut en del, antingen så slängs det eller så ska jag försöka sälja lite. Har funderat på att göra en blogg där jag kan sälja men frågan är om någon kommer vara intresserad, är ni sugna ? :D

Mot gymmet

Möter upp Evelina där så kör vi ett hårt pass!

Göteborg.

Hemkommen från ännu en dag i Göteborg. Fick bytt mina jeans och även köpt ett linne och en stickad väst. Får se om jag behåller västen, den är jävligt snygg men vet inte om jag kommer använda den typ..
jeansen är helt vanliga svarta som jag ska sy in så dom blir stuprör! :)

Dag med grisen.

Drog till torp en snabbis, vidare till stan & sola å sen hem till mig igen. Nu drar vi till Eve!

Kräftskiva.



Skara Sommarland.

Go dag med gott folk! ♥

Road Trip.


Imorgon bär det av till Skara Sommarland med Kristin, Felicia Anton & hans kompis! :D Kommer bli assume!

Kvällspromenad.


Göteborg.

Haft en mysig shoppingdag i Göteborg med min vän Rebecca! Fick med mig två par byxor hem, svarta jeans och nya svarta haremsbyxor eftersom att mina är puts väck! Två bra köp och jag är supernöjd :D Nu är jag helt slut och ska bara slappa ikväll tänkte jag om inget annat kommer i vägen!
Dagens outfit! + palladium & utsläppt hår!

Get some sleep.

Rebecca kom hit för en stund sen och nu ska vi kolla film och sen sova, imorgon blir det Göteborg för att shoppa!
en bild på dagens outfit!

Västar.

Riktigt snygga västar från H&M! Är speciellt sugen på pälsvästen!

Passat hundar!

Så goooa vovvar å ikväll åker dom hem igen :( Min fasters hundar som jag har passat!!

Q & A.

Elin om Pretty little liars:
Vilken hemsida laddar du ner ifrån ? :)

Denna serien laddar jag ner ifrån Piratebay, men annars brukar jag ladda ner från Tankafetast! :)

last days

Har alltså haft fullt upp de senaste dagarna! Därför har jag inte bloggat, men här har ni massa bilder från dagarna som en liten sammanfattning om vad jag gjort! Bl.a färgat håret lite mer rödlila, solat badat å vart me härliga kompisar!

Inspiration

Så sjuukt snygg! Bilderna är tagna ifrån Fanny Lyckmans blogg!

Senaste dagarna!

Som ni kanske ser så har de senaste dagarna bestått av sol & bad och umgåtts med goa vänner!!!!

Q & A

amanda karlsson om Bababa I love shopping!:
svara gärna som inlägg ;)vart kommer skorna ifrån? :D

SVAR: Skorna är ifrån Sko kanonen som ligger utanför Ullared! :D


RSS 2.0