Snart skolfoto...

Taggade... verkligen... asmycket...

Believed you.


Börjar snart.

Sitter i skolan nu och börjar om en kvart typ. Har ju somsagt skolfoto idag å de går nog bra hoppas jag haha! Har väl inte så mycket mer att säga! Vi hörs senare!


God Natt.

Ligger just nu i sängen och ska försöka sova. Har provat ut lite kläder oså inför morgondagen eftersom vi har skolfoto. Alltid lika jobbigt varenda år, tycker inte att domdär fotona är ett dugg nödvändiga :( menmen, jag ska nog överleva i år med! Om vi har lektion efter skolfotot så slutar jag inte för än 20 i 4. I vilket fall som helst så ska jag till min moster efter skolan och hjälpa henne att städa för hon ska få gäster. Sen på kvällen har jag goa planer. Men vi hörs imorn! Puss.

Med denna bilden säger jag godnatt!


True love.



Citat.


Påväg hem från torp.

Sitter i bilen påväg hem från torp. Var där en stund med mamma & moster, fick hämtat ut mina stövlar också och dom är skitsnygga, hoppas bara dom sitter bra på nu också! När jag kommer hem blir de att byta om snabbt och sen ner till gymmet där jag möter upp Jenny!

En lite kass bild på stövlarna men de får duga!


Mobilblogg.

Sitter i skolan och ska precis ha naturkunskap, lång dag idag då jag slutar 20 i 4. De har varit dåligt med uppdatering nu ett tag för har haft fullt upp med träning oså. I måndags hade jag två danser, i tisdags en dans å sen tränade jag Friskis också och igår tränade jag Friskis igen. Idag får jag se om det blir någon träning eller om det blir vilodag för imorgon blir det nämligen träning igen med Evelina. Då kör vi ett spinningpass efter skolan på Friskis! Det var väl allt jag hade å säga. Vi hörs snart!


Mohombi - Maraca

Grym låt!

Daance.

Sitter på Sinclair och har nyss dansat HipHop/Street. 18.15 ska jag dansa igen och då blir Hiphip/Ragga!

Filmkväll med Sofia.

Japp! Har kollat på Idol och nu sätter vi snart på en film! Det blir "The last three days" Den ska tydligen vara bra! Hoppas på de! :D

Citat.


Ny poncho!

Köpte mig en poncho från Åhlens istället som en bloggläsare tipsade om! Supernöjd!
( färgen är annorlunda i verkligheten)

Onsdagens Outfit.

långklänning - sytt själv, stickad tröja - monki

Drömmer mig bort.

Thailand - Bild 1
Thailand - Bild 2
Thailand - Bild 7
Thailand - Bild 10Thailand - Bild 12

Snygga boots.

Midcut bootMidcut boot
Tänkte eventuellt köpa med mig domhär hem från torp imorgon!

Gina tricot.

Helt kär i denna ponchon! Blir nog att köpa en sådan imon kort!

Beställt!

Riktigt snygga gummistövlar!

Städat!

Nu har jag även dammsugit hela nedervåningen och storstädat grovéntren. Duktig är jag! :D Nu ska jag softa en stund tills Jenny smsar å då åker jag ner till friskis och möter henne så kör vi ett träningspass på gymmet!

Citat.


Weekend almost over.

Har varit en go helg men nu närmar sig slutet! I fredags så firade vi ju Sofia då och det blev en lyckad kväll och hon blev jätteglad för presenterna! Maten var supergod också! Sov ju hos Sofia sen men drog mig hemmåt tidigt på lördag. Var hemma en stund tills jag drog bort till Jenny och var med henne, vi färgade håret på varandra och det blev asbra! Jag färgade samma som sist gång, lite lilarödbrun typ. Sen softa vi hela kvällen med Rebecca också å sen sov jag hos Jenny. Kom hem runt 9.10 imorse för Jenny skulle sälja GT så jag drog hem, har fått städat lite också! Känns gött.

Lite bilder från fredags!

If I Die Young.


Långtråkigt.

Sitter i skolan och har samhällskunskap, jättetråkigt verkligen. Låång fredag idag, slutar inte för än 15.40 å då blir de hem en snabbis innan jag ska iväg igen för att fira min bästa vän Sofia som har fyllt år! Vi ska bla ut och äta goood mat! Sen drar vi hem och har myskväll me massa gött tjejsnack osv! Sover nog även hos Sofia så hörs kanske inte för än imorgon om jag inte bloggar snabbt hemma! Kan försöka slänga in en outfit. Puuuss





såhär kul har vi typ...hehehe


Q & A

malin :) om Galet sugen!:
vad heter det? och vad kostar det typ?? :) svara jätte gärna som inlägg!

SVAR: Det heter tragus och det kostar olika, man kan ta med pistol för 100kr på bla frisörsalonger, men på en riktig studio som tex viking här i uddevalla kostar det 300kr.

At school.

Tjohej! Har inte så mycket tid över till bloggen nu för tiden men försöker få in något inlägg nån gång ibland. Igår efter skolan var jag med Amanda en stund i stan så köpte vi present till Sofia oså som vi ska fira imorgon! Efter de åkte jag hem så kom Jenny så softade vi lite tills vi drog ner till gymmet. När jag kom hem gick jag och la mig direkt, satte på lite go sovamusik å somna gött till de. Nu sitter jag i skolan och har handelslektion, slutar 14.50 idag och då ska jag hem direkt så kommer Jenny och sen drar vi ner till gymmet nån gång. Vi hörs snart igen hoppas jag! ;)

Galet sugen!


Don't tell me.

Hejsan! Dålig uppdatering under helgen men har inte varit hemma så mycket. I fredags så var jag med Jenny hela dagen och på kvällen var även Tonje & Ebba med, vi hade en riktigt trevlig kväll och sen så sov jag även hos Jenny! På lördagen så tog jag de lugnt fram till klockan fem för då var det kalas för min moster! Var där en timma ungefär sen åkte jag hem oså kom Jenny till mig! Blev även en lugn lördag, och söndag med! Fick lite problem med magen oså men det löste sig ganska bra idag med lite tabletter med morfin i hehe. Blev även en promenad med Jenny och sen kom Sofia också så softade vi hos mig och kollade Idol & Partaj. Nu ska jag väl snart lägga mig, kolla lite kläder oså först inför morgondagen! Imorgon blir det skola till 20 i 4, sen dans kl 4, och sen dans igen kl 6! Hörs kanske efter de! puss. ♥

I'm better now

Nu är jag "frisk"! Iallafall friskare... Är fortfarande förskyld oså men var iallafall i skolan idag så de kändes gött! Sista lektionen var inställt så slutade 13.15. Kom hem för en stund sedan, har hunnit få i mig lite mat och nu tänkte jag sätta mig och plugga lite engelska som vi har tills imorgon. Segt att vi har börjat med läxor nu! De va så gött i början haha... De som e tråkigast me att vara sjuk är att jag inte kan träna... Fick skippa dansen i tisdags och kan inte träna friskis, ska vila hela veckan så jag kan köra stenhårt nästa vecka! Nu vet ni lite hur läget är iallafall! Hörs senare ♥

Perfumes.

Har alltid varit galen i parfymer haha!

Big and nasty.

Dansade till denna på raggan igår! så gryyym!

Sjuk.

Fy va jag hatar att vara sjuk! Har tillbringat hela dagen i sängen framför TV, mobilen & datorn! Har kollat på säkert mer än 10 avsnitt av one tree hill! Tror tyvär att jag blir hemma imorn med för mår inte bra för fem öre... ont i halsen, ont i huvudet, ont i hela kroppen och jätteförskyld å förvånar mig inte om jag har feber också :/ Hoppas verkligen att ja kan gå till skolan på torsdag för vill inte komma efter redan och så fyller min bästa vän Sofia Närbo år!! Nu ska jag fortsätta softa vidare och dra på några rullar till med One Tree Hill!

Göörgrym!


Har mått bättre.

Började 12.10 idag och endå har det varit en jobbig dag för mår inte riktigt bra, är förskyld och har ont i halsen osv. Sitter iallafall nu på sista lektionen och vi slutar om 40 minuter, då ska jag möta Malin så går vi bort till Sin Clair för har dans, först en 16.00 sen en 18.00. Får se om jag kan vara med men ska iallfall kolla på eftersom att det är första gången idag.

God Morgon!

Sitter just nu och äter frukost. Vid 10 åker jag ner till agnebergshallen för att kolla på när tjejerna spelar semifinal. Fårse hur länge jag blir kvar där nere, beror på hur det går osv. Men hoppas på att det blir en final också! Spenderade även en del av gårdagen i agneberg för att kolla på tjejerna. Riktigt kul att kolla faktiskt men kan inte riktigt säga att jag saknar det sådär jättemycket, men klart lite saknar jag de allt! Ikväll klockan 7 blir det iallafall träning innan dess får vi se vad som händer! puss så länge.



Ny kavaj!

snyggare i verkligheten!

Dubbelring

Vann nyss denna snygga dubbelringen på tradera! Längtar tills jag får den! :D Görsnygg.

Skolan.

Sitter i skolan och nördar med våra datorer hehe.. käka nyss kladdkakemuffins också! Efter skolan ska jag Amanda, Malin & Eve softa runt i stan, kanske äta något oså. Vid 5 ungefär då vi går upp till agneberg och kollar på kroppstjejerna som spelar fllickträffen!

tomorrow is a new day.

Nu är det läggdags för mig! Var på torp en sväng förut, annars har jag bara kollat på one tree hill hela dagen, det är så jävla bra så man kan bara inte sluta kolla! Iallafall så fick jag med mig den snygga vita dunvästen hem från torp! Supernöjd! :D Fast nu är jag ganska pankrutt hehe.. Imorgon är det fredag vilket betyder att det är helg efter skolan slutat, och det betyder även att vi ska äta kladdkakemuffins i skolan! awesome! Vet inte riktigt vad som händer imorgon efter skolan men det återstår att se! Vi hörs imorgon! Goodnight my dear blog readers!
Några bilder från de senaste dagarna!

Dunväst.

Blir nog att köpa den vita västen inom kort! Grymt snyggt till hösten!

Dagens outfit.

jeans - gina tricot, linne - H&M, kofta - H&M

RSS 2.0