BACK ON TRACK

Läckan ringde mig förut och hade goooda nyheter! :D På onsdagar blir det handbollsträning för oss som har slutat, med läckan och miche, just like old times. De ska bli helt galet roligt! Saknar det så jääävla mycket! BIG LOVE.


Syoss Produkter

HÅRVÅRDSPRODUKTER

SYOSS COLOR PROTECT, hårvård för långvarig, skinande färg och intensiv glans.
Den professionella formulan i SYOSS COLOR PROTECT skyddar din hårfärg från att mattas av och gör ditt hår mjukt och glänsande.


SYOSS MOISTURE INTENSIVE CARE – premium hårvård för torrt och sprött hår. Den professionella formulan i SYOSS MOISTURE INTENSIVE CARE ger intensivt återfuktande vård och stärker hårets struktur på djupet.


Den professionella formulan i SYOSS REPAIR THERAPY tillför håret vårdande ingredienser och ger styrka för ett friskt och glansigt hår.


SYOSS SHINE BOOST – premium hårvård för normalt, sprött och glanslöst hår.
Den professionella formulan i SYOSS SHINE BOOST gör ditt hår mjukt och ger strålande glans.


Den professionella formulan i SYOSS VOLUME LIFT stärker håret och ger det ökad volym och spänst utan att tynga ner.

STYLINGPRODUKTER

SYOSS MAX HOLD
, maximal stylingkontroll och långvarig stadga även till mer krävande frisyrer.


SYOSS HEAT PROTECT, skyddar håret mot värme och gör det mjukt och glansigt.


SYOSS VOLUME LIFT, volym ända från hårrötterna, utan att tynga ner.


SYOSS FIBRE-CREAM, ger stark och flexibel fixering både på fuktigt och torrt hår.

Detta är den bästa hårprodukten enligt mig. Den är billig och jättebra!
Vill du veta mer om Syoss produkter så kan du gå in på denna sidan: SYOSS


Home

Hemma från skolan, eller jag har varit det ett bra tag faktiskt. Ska sätta mig och plugga det sista i Biologin nu så jag kan "provet" imorgon. Sen blir det träning på friskis! Ett medelpass idag igen och jag är så taggad! Drar dit med Rebecca. Har inte så mycket mer att skriva. Men vi hörs när jag har något nytt!


Sunday night

Förut åkte jag med mamma & pappa ut till Bauaus så köpte vi toamöbler till toaletten där nere. När jag kom hem bar det direkt iväg till friskis för att köra ett medelpass! Det var riktigt gött att träna igen. Har ju inte tränat på hela veckan pga förskyldning och halsont. Men nu känns det super! Kom hem från de och så var det direkt in i duschen och sen kolla på solsidan. Sen städade jag lite snabbt på rummet och nu börjar Wallander - Hämnden. Så nu kryper jag till sängs och kollar på den och somnar gott framför TVn ! Hörs imorgon. ♥

SVERIGE - SPANIEN

Nu blir det bronsmatch mellan Sverige & Spanien.


Några pics från kalaset




Jag, Anton och vårat söta lilla kusinbarn Ida :)

Easy A

Vart nere och ätit frukost. Nu lägger jag mig och kollar på filmen som jag somnade till igår.


Kalasdax

Idag har jag hunnit med massor! Har skrivit CV, träffat Kristin, pluggat på Biologin, varit med Rebecca och nu blir det kalas! En helt go lördag! Drar kanske ut senare och hittar på något med Kristin och Rebecca, får se på de. C Ya Later!



Grattis min kära bror!

Idag fyller min bror Anton 19år. Ikväll blir det kalas! Hurra Hurra! :D

Älskar dig brorsan. ♥

At mosters crib

Sitter hemma hos moster nu, har varit och handlat grejer som vi ska ha ikväll när vi ska mysa! Ska snart gå och möta Malin vid Sin Clair och sen ska vi dansa! :) Sen drar jag hem till moster igen, lagar mat och kollar film oså, sen sover jag också. Hörs senare eller imorgon! Bye.

Hello Sunshine! :)

Förut var det dans, skoj som vanligt! Direkt när jag kom hem så gick jag ut och powerwalka med Kristin, vi pratade även om allt mellan himmel & jord. Nu sitter jag och kollar på en film som går på 6an. Ska snart gå och borsta tänderna och sedan kolla klart resten av filmen, även försöka somna! Natti.


Hon har verkligen talangen...


de skär i öronen.... ajajaj

Open my heart and tell them how i feel

Skolan var lång, slutade 15.25. Gick med Adde & Joni ner till stan för jag skulle möta Kristin och ta bussen tillsammans med henne hem. Har inte gjort något vettigt alls sen jag kom hem men tänkte gå ner och ta mig något att äta nu och sedan försöka plugga lite biologi. Dans kvart över 7 som vanligt och sen får jag se om jag går ut och går powerwalk med Kristin när jag kommit hem. Vi hörs säkert senare under dagen! Hej så länge!

Toppar från Urban Outfitters


Dagens outfit


riktigt kassa bilder men de fick duga för kameran dog.

Maddi Jane gör det igen!


Hon är så jääävla grym den bruden!

Pretty nice huh?


Girls just want somebody who want them back, at least I do.

Är inne i en deprission just nu eller något. Mår inte bra alls. Hatar att kolla mig i spegeln för blir bara lika besviken varenda gång. Jag känner mig tjock, ful och äcklig! Hatar att klä mig för ingenting sitter bra, ser endast ut som en tjock flodhäst. Jag vill inte visa mig, stannar helst hemma och bara kollar på film med mig själv. Det känns som att man måste vara helt jävla perfekt för att kunna vara lycklig. Jag vill kämpa och träna för att sedan kunna vara stolt över mig själv. Men det känns förjävligt å träna när man ser alla andra som redan är helt perfekta stå och träna ihjäl sig för ingenting. Och så står man där själv och inte kommer någon jävla stans, det står ju helt still. När fan ska de hända något? Känns som att kämpa för ingenting. Så hör man alla som är helt perfekta och smala och helt superfina gå runt och klaga på sig själva att dom är tjocka och fula. Då känns ju allt supermycket bättre. Nä! För då känner jag mig bara ännu fulare. Det finns ingenting på min kropp som jag är nöjd med för det finns alltid någon som man vill ändra på för att bli den där perfekta personen. Ni som läser dethär får tycka precis vad ni vill. För det här är jag, jag känner precis såhär. Mitt självförtronde vill vara på toppen, men det är på botten.


Tagga!

Först plugg en timme sen SVERIGE-DANMARK!
go tisdagskväll.


STOCKHOLM!


Den 2a Februari åker jag och mamma till Stockholm och övernattar där och åker sedan hem på torsdag kväll! Det ska bli superkul för den ända gången jag varit där är när jag var liten så kommer inte ihåg någonting. Kommer bli jättemysigt att spendera två dagar tillsammans med bara mamsen! Shoppa, äta, mysa! Det bästa är ju att vi bor verkligen mitt i centrum där alla grymma affärer ligger! Så det blir toppen! Längtar faktiskt jättemycket. Är riktigt shoppingsugen!

It's so fluffy I'm gonna diiiiie!


Hahha tror ja dör! fyttirackarn va söt!

Svart långklänning ♥

Klicka för att stänga fönstret
Har gått och blivit kär i svarta långklänningar och jag bara måste ha en till sommaren! Skitsnyggt med ett par låga converse eller gladiatorskor och en ljus jeansjacka! Denna snygga klänningen hittade jag på tradera men jag är inte mycket för att klicka hem grejer på internet utan att ha prövat de. Så är tveksam på om jag ska köpa denna, är ju en precis sånhär jag vill ha!

Vad tycker ni om långklänningar? Hiss/Diss?

HELVETTE VA UNDERBART !!!


Han är ju bara helt jävla galet grym den grabben.

STORSTÄDNING PÅGÅR!


• Mitt rum.
• Toaletten.

That boy is a monster


Tänkte ta mig lite frukost

God Morgon på er! Förlåt för den dåliga uppdateringen men har faktiskt inte haft någon speciellt intressant att skriva. Igår tog jag det bara lugnt med mina tjejer Kristin och Rebecca. Och idag vakna jag tidigt! Har legat framför datorn en stund nu men tänkte ta mig ner och äta lite frukost nu. Men vi hörs väl kanske under dagen med något intressantare.

Snyggt från Weekday


med dunderklumpen ♥

Efter skolan drog jag & Eve direkt till gymmet! Drog oss sedan hem mot kurveröd för käk! Resten av dagen har vi bara pratat softat skrattat osv! :D Nu ska vi softa vidare och sen ska vi sova tillsammans i min goa säng ♥ love it. Vi hörs imorgon babes!


SVERIGE - SYDKOREA


Jag säger bara vilket jävla målvaktsspel!! KOM IGEN NU SVERIGE!

Kör på för fullt!

Skolan gick bra, körde på som vanligt! Har börjat med en svart långklänning i slöjden nu, får se hur den blir hehe! Tjocktröjan blev iallafall bra! Efter skolan åkte jag hem och senare kom Malin och vi tog de lugnt en stund å sen vidare till friskis med mamma Lena & Rebecca. Vi körde på som bara den! Är helt slut nu och tänkte gå och lägga mig tidigt idag för det blev verkligen jättemycket för sent inatt. Tänkte gå ner och ta mig något att äta, sen sätta på några avsnitt One Tree Hill eller läsa lite i min nya bok.



Imorgon blir det gymmet direkt efter skolan med Eve! Hörs efter det. Kisses & Hugs


en söt chey ja hittade bara..

Solsidan

Söndar på Tv4 kl. 20.00

"Men det är väl jätteskönt att ligga ner medans någon bara tar på en i en timme!"

Taggar inför en ny vecka

Då var denna helgen snart över. Och jag känner faktiskt att jag verkligen har fått vila ut mig men har ändå hunnit med massa kul! Och har även gjort basläxan hihihi & städat har jag också gjort! Det får vi inte glömma, och så har jag hjälpt pappa med toan som vi håller på att renovera! (y) Bra Elin! Har även hunnit med träningen! Kom nyss hem från ett gött baspass med Rebecca, mamma & Lena. Känner verkligen att jag är helt slut nu, har varit trött hela denna dagen. Men det är bra för nu är den ju snart slut. Ska bara duscha och bestämma kläder inför morgondagen. Sen så lägger jag mig i sängen och kollar på nårga goa avsnitt från "One Tree Hill"! Bättre avslut på dagen kan det ju bara inte bli.


Jag älskar dig min underbara vän ♥

Snyggt från H&M


In the end, we only regret the chances we didn't take, the relationships we were afraid to have and the decisions we waited too long to make.



Svar på tal

sandra om Med mig hem från torp:
vilken storlek har du på dina jeans? svara gärna med ett inlägg =)
bra blogg! kramar

Svar: Tack så mycket! Jag köpte storlek 29/30 :)


Dancing in the dark


älskar denna låten ♥

Today Looking

CLOTHES


FACELOOK

Göööör trött

Jättelång tråkig seg dag i skolan idag som alla andra tisdagar. Gick ner till stan och mötte Kristin och sen kom mattsson och så tog vi bussen hem, var ute en stund och prata oså! Kom hem och tog de lugnt en stund sen fixade jag naglarna och gjorde läxor! Så nu är jag klar med Engelskan och har kommit en bit på so:n! Nu orkar jag inte mer för är hur trött som helst! Så ska gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen blir det sängen för min del! God Natt vi hörs imorgon.


Clothes for today


Jeans från gina tricot NYA!, Linne från bikbok NYTT!, Kofta från bikbok, Converse, Smycken.

Med mig hem från torp




jeans från gina tricot 499:-
linne från bikbok 129:-


Danspasset = Diss

Danspasset var ju en ren katastrof verkligen! Världens smörigaste låtar, aldrig hört dom förr, jätte dåliga och tråkiga danssteg, man blev inte ens varm. Skämdes ju över att ens vara en utav dom 11 personerna som var där haha. Klarade av att vara där i en halvtimma sen så kände vi verkligen att det var slöseri med tid eftersom man inte ens blev tränad så vi gick upp och gymmade istället och efter 10 min där så var vi skitsvettiga ( sprang på löpbandet ) Sen körde vi även styrka så nu har jag lagt på min träningsvärk lite mer! Kan knappt röra bena haha, iallafall inte insidan av låren. Men imorgon kör vi igen! Direkt efter skolan skulle jag tro! :D

jag ska liksom bli såhär snygg!

Back in school

Då var man tillbaka i skolan och första skoldagen körde vi självklart på som vanligt! Som om vi inte ens haft något lov. Jaja lika bra att köra på nu! Efter skolan gick jag ner till stan för skulle möta Wictoria, men hon var så seg så jag hann möta Kristin och softa runt med henne en stund! Saknat min svettlana! Till slut kom Wici ner så tog vi bussen till torp. Fick med mig två saker hem som jag lägger in bild på senare för nu måste jag skynda mig och byta om för snart kommer Malin och hämtar mig så åker vi ner till friskis och kör ett danspass!


Plans for tomorrow

• Back to school! buhuhuhu :( Slutar väl runt 2 eller något hoppas jag!
• Ner till stan och möta Wictoria.
• Köpa busskort
• Ta bussen ut till torp med Wictoria
• 20.00 eventuellt danspass med Malin på friskis
• Hem och sooooova!

Med detta säger jag God Natt! Så jag orkar gå upp imorgon när jag ska till skolan! Jag menar man måste ju vara pigg första skoldagen efter lovet! :D okej.. jag är inte alls taggad.

Ny header

Som ni ser så har jag en ny header ( kan ni inte se den tryck F5 ) Jag mixtrade lite på photoshop och till slut så fick jag ihop denna bilden! Jag blev faktiskt nöjd för brukar vara riktigt usel på photoshop! Det är ju inte dom bästa bilderna som jag har använt för jag har inga bra bilder som kan användas till header. Men det fick bli detta och jag blev nöjd!

Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om headern!


People like you, deserve no life

Det du gör är inte okej, ditt liv går ut på att förstöra andras liv. Du kan aldrig må bra utav det du har utan du måste alltid ha det bättre. När du själv inte mår bra så ser du till att andra ska må skit för det mår du bättre av. Du kommer på saker som du kan med att göra mot folk som endast sårar dom, inget som du själv får nytta av, utan det är bara så sjukt jävla taskigt. Jag kommer aldrig att kunna förstå mig på dig för det du gör mot människor skulle aldrig kunna falla mig i tanken. Jag undrar om du någonsin kommer prova att tänka på andra istället för att bara tänka på dig själv. Om du någonsin tänkt på hur andra känner sig, när du gör som du gör. Jag förstår verkligen inte hur man kan kränka människor så hårt. Det du gör är så sjukt respektlöst. Jag vet hur det känns för jag är en utav dom utsatta. Jag kommer aldrig ha respekt för dig och jag kommer aldrig kunna säga ett enda gott ord om dig. Du köper dina vänner för du vet att du inte är en god människa och har något bättre att komma med. Du söker ofta bråk för du älskar att kunna kränka ner på andra, du älskar när någon säger saker tillbaka så du kan slå tillbaka ännu hårdare. Tänk efter lite, vill du verkligen vara den personen? Nobody likes you.

If you died, would I become happy. And then It's pretty bad, right?


I Just Had Sex


I just had sex, and it felt so good!

Run out of energy

Har varit nere på friskis och kört ett hårt pass på gymmet med Rebecca! Känns riktigt gött nu efteråt när man är helt slut och bara ska gå in i duschen och sen slappa resten av kvällen. Tråkigt bara att det är skola imorgon, men jag känner mig redo för att ge allt denna terminen! Gäller bara att jag ska kunna vända på dygnet så fort som möjligt så ska det nog bli bra! Nu ska jag traska in i duschen och fräsha till mig lite och få bort denna goa svettlukten! muums.


Cook in the house

Just nu så lagar jag mat till mig och pappa! Det blir en god köttfärsfyllning i tortilla bröd som sen ska in i ugnen! Yummi! Snart kommer nog Emil och Wici hit också och sover här. Dom skulle tydligen gå hit för bussarna är inställda, haha stackare...

Just A Dream

Har nyss kommit hem ifrån Bauhaus. Var där med mamma och pappa och kollade på inredning till toaletten där nere. Kollade även lite på nytt golv till mitt rum och ny säng till mamma och pappa. Är verkligen jättetrött så nu har jag gottat ner mig i sängen igen! Underbart. Lördag nu och på måndag är det skola igen! ush ush ush! Saknar det inte ett dugg! Skulle lätt kunna ha ett par veckor lov till! Ska nog fortsätta att kolla på one tree hill nu! Det är så jävla bra! Gråter (glädjetårar) varje gång jag kollar på det för man blir så glad när man ser alla så lyckliga. Gråter även vanliga tårar också när det är sorgligt! Är en riktig storlipare när de gäller filmer/serier. Tror att Wici skulle komma hit och sova idag också, får se hur det blev med de! Men vi hörs senare, kyss haj!


Right here, Right now.

söt kompis man har!



Fick mig ett par riktigt snygga lurar av Emil. Thanks brotha!

A Good Day

Idag har det varit en bra dag faktiskt, inte speciellt rolig men bra! Jag åkte hem ganska tidigt ifrån Wictoria imorse för att hon skulle ändå till Göteborg och så var Anton ute och körde oså så det fick bli hemmåt! När jag kommer hem så håller dom på att riva ut hela toaletten där nere för där ska de tydligen göras om! Och mammas & pappas sovrum står tomt för jag fick ju en vattenläcka i mitt rum för ett tag sen, elementet gick sönder. Så vattnet rann igenom ner till mina föräldrars rum så dom har rivit ut taket där nere. Japp, dom passar väl på att fixa allt på en gång, lika bra. Jag tog iallafall tag i mitt rum och fick storstädat de! Tvättat av alla bänkar, rensat ut massa kläder som Wici ska få bl.a men massa som ska slängas också eller skänkas bort! Så nu är det ordning och reda i klädlådorna. När jag var färdig med storstädningen så drog jag ner till Friskis och mötte Evelina så körde vi ett "Intensiv pass" och det var riktigt JOBBIGT ska jag säga er! Men jäävlar vad gött det känns efteråt! Nöööjd japp! Kom hem och maten stog på bordet, klyftpotatis revbenspjäll och bearnaisesås! Och lite sushi också som mamsen käka! Kan de bli bättre? mohaha. Men nu ska jag faktiskt ta mig till duschen och fräsha till mig lite! Kan behövas. Sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Men lugnt blir det iallafall för jag är helt slut haha! Nu ropar duschen!! C Ya Later!


Somsagt, fräsha till mig och sen slaaappaa!

Set The Rules

Har inte hunnit uppdatera sen jag kom hem till Wictoria för vi har faktiskt haft fullt upp! Igår så var vi barnvakt för Nora så sov vi hemma hos dom sen också, Malin är så jävla skön, Noras mamma asså, när vi kom dit så hade hon plockat fram massa jävla chips och godis å dricka och allting, så där sprack mitt nyårslöfte direkt kan ja säga.. Men det var en engångsgrej! Det gick inte att motstå haha! Vi var ju ensamma där med Nora men sen kom Emil dit också så kollade vi på film och prata oså! Soft helt enkelt. Vi somnade väl runt 6 den natten/morgonen. Idag så vaknade vi runt 2 hemma hos Malin. Gick upp och åt lite sen gick vi hem till Wici och bara slappa, sen gjorde vi oss iordning och gick bort till Emil och här är vi kvar ännu! Vi har spelat buzz, "lagat" egna pizzor, kollat på film å bara softat! Får se om vi går hem till Wici och sover sen eller om vi sover här inatt. Men vi hörs imorgon skulle jag tro!

Beger mig hem till min saknade vän

Har packat å lite sånt nu, snart drar jag hem till min saknade vän Wictoria Ljung och tillbringar natten där. Ska bara gå ner och käka lite med min underbara familj!! Hamburgare & pommes jappmm!! Vi hörs imorgon eller något om jag inte uppdaterar hemma hos Wici. Hade bra!


en söt bild ja hitta bara..

Friskis & Svettis

Kom hem för en stund sedan efter ett träningspass på gymmet med Rebecca! Nu blir det duschen, samt raka benen och lägga i en hårinpackning! C Ya Later.


black and white

"Hello Gorgeous"


Efter varje gång jag kollar på dom där avsnitten från One Tree Hill så blir jag ju bara mer och mer kär i denna snygginen Chad Michael Murray. Han är så sjuuukt snygg, sexig och så jävla het! Och så är han så jävla go i den serien så man blir ju fan kär helt enkelt!

God Morgon / God Middag ?

God Morgon eller God middag, kalla det vad ni vill! Jag har iallafall vaknat nu för att mamma tvingade upp mig för att det ska komma hit någon och fixa mitt element tror jag eftersom de gick sönder för ett tag sen, så han ska väl sätta in ett nytt nu eller något, jag vet inte. Hatar att behöva gå upp ur sängen när jag ändå inte vet vad jag ska göra idag. Får väl se vart ödet för mig. Familjen hade kanske planer på att gå till krogen ikväll och äta oså, samt kolla på min brors band som ska spela där. Men tvivlet ligger ju på om jag kommer in där överhuvudtaget. Borde jag väl få om jag är med mina föräldrar, eller? Jaja vi får väl se hur det blir med de. Annars så har jag inte en blekaste aning om vad som händer idag faktiskt.


Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

"From the Girls night"






Tack för en trevlig kväll brudar!


"What about love"



Love is always patient and kind, it is never jealous
love is never boastful or conceited, it is never rude or selfish
it does not take offence and is never resentful
love takes no pleasure in other people's sins,
but delights in the truth, it is always ready to excuse
to trust, to hope, and to enure, whatever comes




"Big change going on"

Rubriken säger allt. Jag ska klämma till med en jävla fet förändring i mitt liv nu. I ett bra tag nu har jag bara latat mig, gjort det jag känt för och ätit det jag varit sugen på. Vilken nu kommer vara ett BIG NO. Jag ska nämligen bara äta popcorn och dricka vatten istället för att dricka läsk & äta chips godis och all annan skit som finns! Okej, choklad är tillåtet också för det går inte att hålla sig undan, men INGET mer! Och sen så var det ju dehär med träningen. Det har jag varit riktigt slapp med sen jag slutade i handbollen. Hade 2 provveckor på Motionshuset med Felicia, men nä det blev inget mer mer de sen. Nu har jag till slut bestämt mig för att det blir friskis! Nu får jag ju även gymma där också eftersom att jag fyller 16 i år. Så det blir perfekt! Billigt och bra. Har även bestämt mig för att när skolan börjar så ska jag kämpa! Slut med min jävla lathet! Jag ska göra det där extra för att höja mina betyg och inte bara göra det enklaste för mig så att jag precis klarar mig att få godkänt. Jag ska kunna välja vad jag vill bli utan att ha ett viss antal alternativ att välja på pga att mina betyg inte är tillräckligt bra.

Man kan väl säga såhär, när jag går ur 9an, ska jag vara stolt över mig själv. Jag ska ha fått de betygen som jag kan nå upp till och förtjänar. Jag ska vara nöjd med min kropp och känna mig stolt över mig själv när jag visar upp mig själv i bikini. Jag ska inte känna att jag inte vill visa min kropp pga att jag är tjock osv.. Därför ska jag nu se till att kunna vara stolt över mig när sommaren kommer.

Så här har ni mina nyårslöften:
• Jag ska kämpa för att få den kropp som jag vill ha, och med stolthet kunna visa upp den på sommaren.
• Jag ska kämpa för att nå dom betygen som jag vill ha när jag går ur 9an.
• Jag ska komma in på den gymnasielinje som jag vill gå på.
• Jag ska inte dömma folk efter vad andra säger, jag ska få min egen uppfattning utav dom.
• Och som man alltid fick höra när man var liten "Behandla andra så som jag själv vill bli behandlad"
• Jag ska inte bry mig om vad andra tycker och tänker, jag ska vara den som jag själv vill, se ut precis som jag vill, klä mig precis som jag vill. Annars är det ju inte jag, right?

- Det är du själv som bestämmer vem du vill vara, det är ingen annan som gör det åt dig.


"Girls night tonight"

Sov bort ungefär halva dagen idag och vaknade runt 2-3. Har bara tagit det lugnt och kollat på "One Tree Hill" oså, grym serie verkligen! Har börjat om och håller på och kolla på säsong 1, och håller på att ladda ner alla säsonger. Nu har jag iallafall gjort mig iordning och ska snart gå bort till Rebecca för ikväll bli det tjejkväll med massa snygga brudar! Vi hörs kanske ikväll när jag kommer hem om det inte blir allt för sent. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Tonight I look lite this:

blus från bikbok
jeansleggins från vero moda
klocka från ur&penn


Cut cut


japp då var de helvettet över haha! hatar verkligen att klippa mig men tyvär så var de nödvändigt... Och det blev jävligt mycket kortare tycker jag haha :( Menmen de växer ut ;)

Hade tänkt att jag skulle försöka använda mig av domhär 10 tipsen som jag hittade på internet!
Vill du också ha långt och friskt hår så följ dom du med.

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Sedan finns det INGET som "lagar" kluvna hårtoppar, utan man får klippa av dom. De finns inga undantag!

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Och Stressa så lite som möjligt.

Hos Fjompen!

Slaggade här inatt och igår softade vi bara och tog det lugnt, kollade på en jättedålig skräckfilm "Black Christmas" helt värdelös enligt mig. Nu ska vi sätta oss och äta frukost och kolla på film. Sen ska vi väl försöka piffa till oss lite så vi kan ta oss ner till stan där vi ska klippa oss. Hörs nog innan vi drar ner! puuss


En söt bild från en dag som vi chilla ba.

2:a Januari 2011

Nu är 1 Januari 2011 över och den dagen tillbringade jag med mina bästebrudar som jag älskar mest av allt! Vi softa bara hela kvällen, spelade spel tills det ballade ur för att Eve förlorade, hehehhe ( fuska ) Jag å mandis vann :D för dom gav upp! Såg på Sex and the city 1 och imorse när vi vaknade slog vi på 2an! Grymma filmer de haha. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, halva dagen har ju nästan redan gått så! Menmen, något händer väl! Har nog inte så mycket mer att skriva, vi hörs senare!

Btw: MIN NYÅR BLEV SÅ JÄÄÄÄVLA GRYM! tack brudar! ♥


vi softade lite inatt bara...

2010





















Här har ni en del av 2010 i bilder, mer kommer någon annan dag!

RSS 2.0