Då har man sökt!

1. Handels & Administrationsprogrammet - Agneberg
2. Estet, Reklam & Webb - Plusgymnasiet
3. Hotell & Turism - Agneberg
Får hoppas på att detta blir bra!

back to hell

Tycker inte att det var roligt alls att komma tillbaka till skolan. Jag är trött på livet just nu, orkar inte plugga, orkar inte vara i skolan & orkar inte att jag måste bestämma min framtid här och nu. Var nyss och tränade och det är det enda jag orkar med just nu! it feels so good. Men ska ner och duscha snabbt nu sen ska jag å mamsen sätta oss ner och kolla lite så ska jag försöka göra mitt val inför gymnasiet ikväll.

Elin svarar

mella om Inte kaffetypen?:
vilka val har du gjort te gymnasiet???

Svar: Jag har faktiskt inte valt ännu och jag har verkligen ångest! Vet inte vad jag vill bli än ju. Ska sätta mig ner nu ikväll med mamma och kolla runt lite och försöka göra valet.

Inte kaffetypen?

Är du som mig och inte gillar kaffe?
Jag har din lösning! Supergott, kanske lite mindre nyttigt men de får gå!

Lite mer än bara tjejparty

När jag kom till Rebecca igår så sa dom att vi skulle på fest! Käkade och tog de lugnt en stund, satt å tjöta & körde "Jag har aldrig" Sen blev de utgång! Drog till Jesper Munk. Där fanns de lite känt folk men kan väl inte säga att de va sådär superkul! En stackars kille låg ju helt däckat å hade tydligen gjort de hela kvällen enligt dom andra haha! Stackarn. Sen drog jag å Ida vidare till Becka Hermansson så var vi där resten av kvällen tills vi tog bussen hem. Kom nyss ifrån Ida nu och är riktigt trött haha! Måste piggna till lite för ikväll blir de träning! Och skulle verkligen behöva plugga lite innan de också! Inte alls sugen på skola imorgon, eller jo, men BAARA för å få träffa mina goa kompisar som jag saknar jättemycket :(

Lite tjejparty på gång

Drar bort till Rebecca nu så ska vii och några brudar till fira att hon fyller år på måndag!
Så här ser jag ut ikväll: 

Ny ring

Var på torp förut och köpte present till Rebecca! Fick även med mig denna ringen hem!

Olle Hultgren & Emil Mabäck

Anonym om Inte pigg någonstans!:
kan du inte berätta vilka olle och emil är? :)
jättebra blog förresten

Kan börja med att säga tack så jättemycket! :)
Emil Mabäck är min bästa killkompis som jag känt riktigt länge nu. Han kan jag prata med om nästan allt och jag vet att jag kan lita på honom. Han är en go & supesnäll grabb!
Grabben till höger
Olle Hultgren är en till killkompis men vi är inte lika tajta. Jag umgick mer med Olle förr och sen tappade vi kontakten. Men nu har vi börjat snacka igen och vi umgås även ibland. Riktigt go och snäll kille han med! :)

Skrattretande

Anonym om Party all night? Not for me:
hahahaahah de där va nog den fulaste bilden jag sett, världens största fejksmile. du ser bara dum ut. och varför har du så fult kontrast på bilden? du ser bara smutsig ut
Du är ett perfekt exempel på sånna personer som man bara SKRATTAR åt. För det första så skriver du inte ditt namn utan namnger dig som anonym för att du inte vågar stå för det du skriver. För det andra så tar jag inte åt mig det lilla minsta av din lille söta kommentar för jag tycker om mig själv som jag är och din åsikt är helt meningslös eftersom att jag inte bryr mig om vad du tycker. Så lägg ner din tid på något som är lite mer... värt att lägga tid på, eftersom att varken du jag eller någon annan tjänar på att du skriver massa fjantiga kommentarer.
Anonym om Party all night? Not for me:
hahahaahah de där va nog den fulaste bilden jag sett, världens största fejksmile. du ser bara dum ut. och varför har du så fult kontrast på bilden? du ser bara smutsig ut

Mitt svar på de:
Du är ett perfekt exempel på sånna personer som man bara SKRATTAR åt. För det första så skriver du inte ditt namn utan namnger dig som anonym för att du inte vågar stå för det du skriver. För det andra så tar jag inte åt mig det lilla minsta av din lille söta kommentar för jag tycker om mig själv som jag är och din åsikt är helt meningslös eftersom att jag inte bryr mig om vad du tycker. Så lägg ner din tid på något som är lite mer... värt att lägga tid på, eftersom att varken du jag eller någon annan tjänar på att du skriver massa fjantiga kommentarer.

Party all night? Not for me

Medans ALLA andra var i lane och festa ikväll så satt jag, Rebecca & Ragge ensamma hemma hos mig och bakade negerbollar, spelade kort & spelade tv spel! Go fredagskväll! Dom drog sig hemmåt vid 1 tiden. Nu sitter jag och funderar på om jag ska lägga mig och läsa i min bok eller om jag ska dra på en bra rulle film! Vi hörs imorgon iallfall för något mer bloggande blir det då inte!

Party in the U.S.A


Inte pigg någonstans!

Igår så ringde Emil & Olle och ville att jag skulle komma ut ( till dom ) så jag GICK till bleket, fast Emil mötte mig men ändå... fyfan haha! Var ute en stund och sen gick vi hem till Emil och kollade film fast jag somnade istället för det var en såndär äcklig skräckis! När filmen var slut så var jag klarvaken haha! Då ville dom sova... :( Fast vi låg å pratade en stund sen somnade vi. Dega där en stund nu på morgonen, kom nyss hem därifrån. Tänkte lägga mig och kolla klart på The Town nu för har bara sett klart halva filmen. Vi hörs senare!

Ny favorit!

kärlek vid första doftandet !
Galliano Parlez-Moi d´Amour EdT

Parlez-Moi d´Amour EdT

En feminin myskig doft, som tar fram moderna och överraskande kontraster från en klassisk chyprestruktur. Doftens hjärta är en hyllning till kärleken, uppbyggd av det mest feminina och förförande duetten av blommor; ros och jasmin. Jasminen bidrar med krispigheten och sina söta, honungsdoftande noter. Den turkiska rosen ger doften sin friskhet och mjukhet. 
Toppnoter: Blåbär, ingefära, bergamott.
Hjärtnoter: Jasmin, lavendelolja, turkisk ros. 
Basnoter: Mysk, patchouli, cypress.

Love is overrated

Min dag lite snabbt! Rebecca & Kristin sov här inatt. Imorse vaknade vi ganska sent, drog iväg ner till gymmet en stund efter vi vaknat och ätit god nyttig frukost! Efter gymmet bar det hemmåt en snabbis för att bara byta om lite snabbt och sen var det bussen ner till stan för att möta Felicia och sola. Bussen hem igen för att duscha och göra mig iordning. Bussen ner till stan igen vid 5 för att möta min moster. Gick till Lejas café och lämnade CV och sen gick vi runt i lite affärer och sen var det vidare till Café Roomer för vi var bjudna dit på en go kväll med mat fika och prat om kaffe ( en känd kille som var "expert" på kaffe pratade ) Det var riktigt intressant faktiskt och man fick veta mycket saker som man inte hade en susning om. Sen fick jag även lämnat mitt CV där och presenterat mig för Anders ( chefen ) och Åsa ( personalansvarig ). Så nu är det väl bara att vänta och hoppas! Ska ju självklart söka till fler ställen men vill så gärna få jobb på ett café! Kom hem runt 9 halv 10 och nu sitter jag här igen framför datorn. De var min dag de! Hoppas att ni också har haft en trevlig torsdag! Synd bara att det närmar sig slutet på lovet :(

Dag 2 - Mina Syskon

Min äldsta bror heter Emil Johansson och är född år 89. Han bor för tillfället i Göteborg där han pluggar på Chalmers. Jag kommer aldrig ihåg vad det är han ska bli, menmen där är han iallfall. Han bor tillsammans med sin flickvän Linda, riktigt go tjej. Hoppas på att de blir barn snart efter högskolan! Skulle jag beskriva Emil med 3 ord skulle det vara: SMART, speciell & envis. Men han är en go kille som man även kan lära sig av!
Min andra bror heter Anton Johansson och är född år 92. Han bor hemma och pluggar sista året på gymnasiet. Han går bygg och ska bli snickare precis som pappa. Han har ingen brud, alltså singel men kanske inte så sökande. Antingen så spelar han dator eller så super han! Anton är lite mer lik mig än vad Emil är. Då menar jag inte utseendet utan själva livsstilen om man säger så. Skulle jag beskriva Anton med tre ord så skulle det vara: datanörd, beskyddande & lite smårolig kanske. Go kille som bryr sig mycket om sin lillasyster!

Go kväll med brudarna!


GE MIG DOM!!!!

Jag bara MÅÅÅSTE ha dom! Synd bara att man nyss köpt nya kilklackar!!! Men seriöst så jäävla snygga och kostar bara 399kr!

You will always have...


Shoppade lite!

Om produkten: Foundation som tål beröring och håller hela dagen. Upp till bevis. Om du kräver mycket av din makeup är Lasting Performance rätt foundation för dig. Din hy kommer att kännas och se fräsh ut längre med åtta timmars hållbarhetsgaranti. Speciellt framtagen med lättviktssilikoner och ett system som gör att den tål tuff användning och beröring. Till skillnad från andra oljebaserade formulas täpper den inte till dina porer eller irriterar inte känslig hy

Grattis pappa!

Jag älskar dig mest av allt ♥

snabbt inlägg

Är hemma en kortis bara! Drog ner till friskis imorse vid 9.53 och där mötte jag Evelina, gymmat somfan! Kom nyss hem därifrån för att min buss som skulle gått 11.40 KOM ALDRIG! Helvette vad sur jag var. Så bussen kom 12.10. Nu har jag gjort mig i ordning lite snabbt så nu drar jag snart till Torp Köpcentrum med min gos Sofia Närbo. Sen skulle vi ner till stan å grejer så vi hörs senare! Hade!
gör gammal bild på mig å fisen! ♥

I hate that I can´t let you go

Drar snart till friskis och tränar med Rebecca! Det blir nog dubbelpass, de blir bra för att jag har så sjukt mycket ilska att få ut!
you really know how to hurt someone!

Dag 1 - Om Mig

Mitt fullständiga namn är Elin Karin Johansson. Jag är född år 1995 och är alltså 15 bast! Fyller 16 den 2 april.  Jag bor i en liten stad vid namn Uddevalla som ligger drygt en timma från Göteborg. Jag går sista året på högstadiet på Västerskolan och nästa år börjar jag på gymnasiet då jag nog kommer att gå Handel på Agneberg som det ser ut just nu. Min familj består av min mamma Meta, min pappa Johnny & mina två bröder Emil & Anton. Vi bor i en villa på kurveröd och vi trivs suuuper! Jag har spelat mycket handboll i Kropps men har lagt ner det nu men tränar en gång i veckan med ett gött gäng som också slutat men som bara kör på skoj! Och då har vi vara gamla goa underabara ledare Läckan & Miche! Jag dansar två gånger i veckan på kulturskolan, Hiphop/Street & Mtv/Funk och jag tycker det är jätteroligt! Jag tränar även på Friskis & Svettis, både gymmar och kör pass och det går finfint! På helgerna umgås jag med mina kompisar som är hur goa och härliga somhelst, jag älskar dom superduper mycket!

Börjar med denna idag!

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 – Mina syskon. 
Dag 3 – Det här åt jag idag.
Dag 4 – Min kärlek.
Dag 5 – Min dag i detalj.
Dag 6 – Mina bästa vänner. 
Dag 7 – En perfekt helg för mig. 
Dag 8 – En person som alltid ställer upp för dig.
Dag 9 – En bild på den tid du saknar.
Dag 10 – Den frisyr jag trivs bäst i.
Dag 11 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 12 – Mina drömmar.
Dag 13 – Min favoritresa.
Dag 14 – Något jag saknar.
Dag 15 – Det här upprör mig.
Dag 16 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
Dag 17 – Det här får mig att gråta.
Dag 18 – Min skoltid. 
Dag 19 – Mina rädslor.
Dag 20 – Min favoritplats. 
Dag 21 – Mina favoritskor. 
Dag 22 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

God Morgon!

Morgonpigg som jag nu för tiden är så är jag redan uppe och har ätit frukost och duschat! Det är måndag, det är lov, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på! Är ensam hemma just nu men mamsen kommer hem senare! Såg ju på Big Brother igår och det kommer nog bli assume! Tänkte kanske måla om naglarna eller nåt nu, hade bra så länge!

One tree hill ♥

Lägger mig och somnar till One Tree Hill! Imorgon är det en ny dag! God Natt.

Mys söndag

Var ju som sagt nere på friskis förut och det blev inte som vi tänkt oss, vi skulle egentligen kört ett medelpass men istället körde vi Cirkeygym! Det var faktiskt riktigt kul, första men absolut inte sista gången vi kör de! :D Kom hem och har tagit de lugnt oså! Kollat på solsidan, man skrattar lika mycket varje gång man kollar på de, så jävla sköna haha! Nu har Rebecca kommit hit så ska vi kolla på premiären av Big Brother som börjar om 10 minuter! Hoppas ni har en mysig söndagskväll! Imorgon är det måndag, men INGEN skola för det är looooov! UNDERBART säger jag bara! See you soon.



Bilder på kilklackarna!

Det var en som frågade om jag kunde lägga in bilder på skorna på!
Så här har ni! :) Hoppas dom duger.

Drar och tränar!

Drar ner och kör ett svettigt pass på friskis och svettis!
See you soon! ♥

Elin svarar

linnda om Style by Tyra:
- den ringen där det står hope, vart kan man köpa den? :D

Svar: Du hittar den och alla andra ringar här! D: Style By Tyra



Anonym om Only one day left:kan du inte visa hur skorna ser ut på? :)
Anonym om Only one day left:kan du inte visa hur skorna sitter på? :)

Svar: det kommer ett inlägg med skorna på lite senare! :)


Just want to ride again


Jag & min kusins häst Coftan! ♥

Try to do something good

Sätter mig ner och pluggar en stund. Tar tag i skrivandet om Oscar Schindler.

Galen i klackar!


Stor städning var det ja!

God middag kära bloggläsare! :D

Har storstädat mitt rum nästan hela morgonen, eller jag slappade lite framför datorn innan jag började faktiskt... och så fikade jag lite och så i mellan hehe!
Men nu är det iallafall klart och här har ni resultat:
Resten av denna underbara söndag vet jag inte riktigt vad som händer än! Wictoria skulle kanske komma hit när hon var hemma från Göteborg så då ska jag ju vara med henne. Annars blir det träning ikväll med Evelina! älskar att träna haha! Hoppas ni får en skön söndag i detta underbara soliga vädret! :D

Hur vidrig kan man vara?

För att läsa hela nyheten klicka här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8597521.ab

Sommarklackar


Style by Tyra


Whiskey Lullaby ♥

se hela videon och lyssna på låttexten.

Head hell high

Dålig uppdatering jagvet! Men har man fullt upp så har man ;) I fredags så var det dans på kvällen och efter den mötte jag Felicia och Evelina så åkte vi till spara och köpte massa gott och sen till mig. Senare kom Kristin och så hade vi tjejkväääll all night long! Fast Emil & Olle kom bort en stund också. Idag (lördag) gick vi upp tidigt så bar det iväg ner till friskis redan vid halv 11. Jag & Evelina körde på gymmet en timma! Vid 4 bar det iväg till bjursjönstugan på "50" årsfest ( 25+25 ) Det var rätt kul faktiskt! Massa goa folk att prata med. Kom nyss hem därifrån men mamma & pappa är kvar ännu och super tänker ja! Mamma var allt bra i gardinerna när jag åkte därifrån. Nu tänkte jag bara slappa resten av kvällen å bara göra vad jag känner för! Somnar nog ganska tidigt idag för är redan bra trött haha... !
Te quiero ♥

Only one day left

Skolan idag var seg och tråkig, hade skrivprov i Engelskan och de gick jättedåligt! Efter skolan drog jag å mötte felicia så gick vi hem till henne en stund sen gick vi ner till stan och åkte bussen hem till mig. Mamma hämtade ut mitt paket sen också för grejerna som jag hade beställt kom idag! Imorgon är det fredag och sen är det lov! Hur underbart ska inte det bli egentligen, jo JÄVLIGT UNDERBART! Fast måste plugga en hel del under lovet också och det är inte lika underbart...
Jag är jättenöjd med allt men skorna är väldigt höga men jag behåller dom nog ändå! :D

wednesday is over

Blev en kort dag för mig på västerskolan idag. Hade gympa och då körde vi boxning, det var fan askul fast det tog på krafterna kan man säga haha! Sen hade vi matte och sen var min dag på västerskolan slut för då bar det iväg ner till agneberg för att skugga Handel, fast vi skulle ju skugga för att se hur det var på Turism då, så självklart blir dendär jävla lektionen som dom har en gång i veckan i Turism inställd. Men vi stannade kvar ändå och nu är jag faktiskt lite sugen på handel! Nog om de! Efter skolan åkte jag hem och så somnade jag i fåtöljen som vanligt... Sen vid 8 bar det iväg på träning och idag var Kristin med! Inte trodde jag att hon var en sån jävel på att lira handboll! Första gången hon spelar haha :D Asgrymt! Nu är jag jättetrött och ska sova! God natt.

Elin svarar

Anonym om Köp redan nu!:
var kommer de shortsen längst upp till höger ifrån? svara som inlägg:)

Svar: Dom är från H&M. :)

I try to dress up

Måndag var det ja! Skolan sen hem & däckade av i fåtöljen med mamsen sovandes i soffan bredvid. Vaknade en stund innan det var dags att byta om och dra iväg på träning! Körde först Anjams pass sen fick jag reda på att Janne hade pass idag så då var jag ju bara tvungen att köra ett till! Så det blev två pass idag, det behövdes för har inte tränat på hela helgen. Nu är det snart dags att lägga sig och läsa i grymme boken. Natti ♥

Seg söndag

Har gjort ungefär ingenting alls idag. Emil kom hit en stund så pratade vi och kollade på film oså. Sen har jag bara legat i sängen hela dagen! Borde egentligen pluggat och tränat men hade ingen ork till de idag så de fick bli som de blev. Nu ska jag sova och så hoppas jag på att må bättre imorgon!

Köp redan nu!


Hårfärgen.


yes i want it


härlig natt... fast ne

Igår var jag på invigningen i Rimnershallen med Rebecca och Kristin, det var ju riktigt grymt faktiskt, as coolt! Sen gick jag å mötte Felicia så drog vi ner till stan och käka kebabtallrik å sen vidare hem till mig. Senare drog vi ner till några grabbar och hade askul till 12 typ för då gick allt åt helvette! Hon skulle sovit hos mig men det slutade med att jag fick åka hem själv. När jag kom hem började jag må as dåligt typ och hade ont i magen och spydde hela natten! fyfan. Somnade till slut nere i fåtöljen.

Idag skulle egentligen Emil kommit hit men får väl ser hur det blir med de nu och ikväll skulle jag tränat men det blir nog inget med de heller. Måste skriva på SO:n också men ja orkar verkligen inte. Livet är inte alls härligt just nu! Lägger mig nog och kollar på one tree hill, det lät bra!
Min söta kompis Kristin ♥ Man kallas ju inte fläskis för ingenting, right?

HEMKLICKAT!


RESULTAT

inte alls någon bra bild men orkar inte fixa bättre nu :) jag blev nöjd men det blev mest lila/rött i hårbotten.

NU KÖR VI!

får väl se hur det här slutar... haha!

älskar låten


Dagens outfit

haremsbyxor, body & kofta

DANCE DANCE DANCE

Nationella provet gick ganska bra faktiskt tror jag, det kändes bra iallfall... Nog om de! Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort någonting alls! Snart drar jag ner till Sin Clair å dansar en timme med Wictoria!

HEMMA FRÅN TRÄNINGEN

Säger bara en sak: DET VAR UNDERBART! Riktigt skoj att träna/spela igen och träffa våra underbara fd tränare, älskar dom! Känslan av att spela handboll igen och bara latcha på skoj! fyfan va gött. Det blir att fortsätta med de varje onsdag helt klart! Nu är jag iallafall hemkommen och har duschat så nu ska jag ta mig ner och äta min färdiggjorda kvällsmat ( två grova mackor och ett knäckebröd med keso skinka och tomat! + ett glas mjölk ) och titta på glee som jag och mamma har spelat in! Sedan måste jag i säng direkt så jag får min sömn inatt för imorgon är det nationella provet igen! Ska sitta i 3 timmar och skriva en uppsats i svenska. TAGGA! fast ne, inte alls taggad men får hoppas att det går prima! Vi höres imorgon mina kära läsare!

Såhär såg jag ut idag:

HANDBOLLSTRÄNING!

Drar och tränar handboll nu med en del av gamle goe gänget! Hörs ikväll eller imorgon! ♥

ISHALLEN MED KLASSEN

Var ju somsagt i ishallen idag så jag fick äntligen visa mina skills!
Nästan hela klassen på plats!
Tutttutttåget eller nåt sånt där fjantigt....
Skarre faila, mohhahha!
Några kompisar jag har bara...
Jag & min vän
Jag & min vän kör för fullt
Jag & mina två vänner ( jag visar en av alla mina skills )
Dom körde iväg med mig... jävla jävlar!
Hänger vid sargen lite bara!
Visar en liten piruett bara, inget att skryta om liksom...

Angående min jeansväst

Anonym om Med mig hem från Stockholm:
den jeansvästen , vart köpte du den ?! :)
svara som inlägg ^

Anonym om Med mig hem från Stockholm:Vad har du köpt den jeansvästen ?:) grymt snygg va den !!

Fick två frågor angående min jeansväst som jag köpte i stockholm.
Den är köpt på bikbok :) Skulle vara tacksam om ni som skriver frågor skriver erat namn för då är det roligare för mig att även svara på era frågor när jag vet vem som undrar :)



Äntligen klar!

Har suttit här nu i nån/några timmar och fixat bloggen. Men nu känns det som att jag är klar och jag är faktiskt ganska nöjd! Får väl se hur länge jag har det såhär eller när det sker någon ny ändring! Klockan är över midnatt och jaa...Vad ska man säga! Jag borde ligga och storsova nu, det är en sak som är säker. Men som tur är har vi en liten sovmorgon imorgon, vi börjar klockan 9 i ishallen och pappa kör upp mig så det räcker att jag går upp 08.00-08.30. Imorgon blir det även första träningen som jag tränar med en del av gamla gänget igen i handbollen. Ska bli underbart att få träffa Läckan & Miche igen, guuu va jag saknar dom göbbarna! Det lär väl en del plugg imorgon också eftersom jag måste skriva om Oscar Schindler för om man inte började i tid skulle man aldrig klara det/hinna klart enligt Herentz, men jag tror på mig haha! Jag klarar dethär :D Men nu är det verkligen läggdags!

See you tomorrow! ♥
Älskar dig min vän. Wictoria Ljung ♥

RENOVERING PÅGÅR...

Höll på att fixa och ordna lite med bloggen och då hände de något som inte gick att fixa tillbaka så jag fick ta bort allt och nu är det bara att börja om! Fårse om jag orkar allt ikväll...

It's never enough

Tja tjo tjena! Idag hade vi nationellt prov i Svenska, läsdelen. Det gick rätt bra tror jag, det kändes bra iallafall för jag svarade på allt osv. Fick även tillbaka mitt delprov i Biologi som jag fick VG på och Checkpointen i Engelskan som jag fick typ G/VG på. Efter skolan så åkte jag med mamma och handlade, fick med mig lite behövande saker hem bl.a hårfärg, hårinpackning, deospray och rakhyvel! När jag kom hem så bytte jag om direkt och sen tog jag bussen ner till friskis och körde ett baspass med Rebecca! Det var så tråkigt så jag kände för att springa hem också! Så Rebecca tog mina grejer i bilen så sprang jag hem! Kändes riktigt gött faktiskt! Att springa med hög dunkande musik i öronen är livet! Var riktigt längesen jag var ute och sprang nu eftersom att det varit snö osv. Men nu kan man nog börja snart igen! Nu ska jag ta mig ner till duschen och fräsha till mig lite!

Svar på tal

Anonym om Fräsh brud!
vad är det för nagellack?

Svar: Det till höger :)

Förändring på gång!

Har bestämt mig för att färga håret och det blir nog av denna veckan eller till helgen!

Brillance Nivå 3
det ska bli rödbrunt ! hoppas på ett bra resultat.

Fräsh brud!

Nyduschad och målat naglarna! prima.

Monday im in love

Hatar måndagar, man är trött sleten och orkar inte göra någonting typ. Men om man nu bortser från det så har jag faktiskt klarat mig bra idag. Gick i skolan till kvart i två, städade mitt rum direkt när jag kom hem och nu sitter jag och håller på att leta lite fakta till mitt arbete om Oscar Schindler. Det känns faktiskt som att detta kommer gå ganska bra så länge jag inte tappar orken. Jag valde iallafall rätt sak att skriva om eftersom att det samtidigt är väldigt intressant och vi har ju sett på Schindlers List också. Ska snart ta en paus från pluggandet och dra ner och köra ett medelpass på friskis! Det ska bli riktigt gött faktiskt. Älskar att träna! Så himla gött med hög musik och bara köööra!


Special Me


Specialme’s koncept bygger på annorlunda/unika smycken/accessoarer och kläder till rimliga priser. Huvudsakligen specialiserar dom sig på smycken men det finns även ett mindre utbud av kläder.

Du hittar sidan här: SpecialMe


Balklänning?

Tyckte denna var riktigt fin! Men känns lite tidigt att köpa klänning redan nu...
Vad tycker ni om klänningen? Hiss/Diss?


lördag - söndag

Lördag eftermiddag
Vi åkte ju somsagt hem till Evelina där vi bara tog det lugnt, eve hade lite utbrott så va inte mycket till prat heller. Men det löste sig sen och vi fick i oss lite tacos som Janne fixade och sen kollade vi på Melodifestivalen. Såg inte på alla nummer men av dom jag såg så tycket jag att Danny var helt klart bäst, och det verkade dom andra också tycka eftersom att han gick vidare. Sen gick jag till hovultskolan och mötte Wictoria för jag skulle sova hos henne. Vi gick hem till Pedro och var med han och Mikii. Vi spelade kort och bara tog det lugnt. Gick hem runt 11-12. Bosatte oss nere i soffan med lite chips och dipp, satte på en film och däckade av i soffan. Vaknade till vid 3 och gick upp och la oss i sängen.  

Söndag
Vaknade av att Cassie och Robin ( Wicis småsyskon ) bråkade och Cassie skrek så att nog hela Helenedal hörde.. Inte gött alls att vakna till de... Till slut kom vi upp ur sängen och då var väl klockan 9-10 ? Var tvungna att göra oss iordning snabbt för Wicis morfar kom och hämtade oss för vi skulle på dop. Wictorias lillasyster Tindra skulle döpas. Dopet gick jättebra och lilla duktiga Wictoria läste en dikt haha! Fick go mat å tårta också! grymt. Följde med hem till Wici en stund sen igen innan jag tog bussen hemmåt. Klockan 6 körde jag ett medelpass på friskis med Rebecca och klockan 7 körde vi ett till! fast bara halva då för var ju tvunga att hinna hem till solsidan!

Japp! Nu vet ni vad jag har sysslat med dom här två dagarna. Har iallafall bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon nu så att det är klart! Göttgött. Funderar väl på att gå och lägga mig snart men har ingen lust alls haha. Får väl se hur det blir med de.

DOPET



Saturday

Evelina sov hos mig inatt. Igår var vi med Emil och Olle och hade det bara mysigt helt enkelt! Kollade på film och pratade oså. Imorse vaknade vi klockan 10 och bestämde oss för att dra och träna ett medelpass på friskis som började klockan 11. Så det var bara upp och klä på sig och sen bar det iväg ner till friskis. Sen vi kom hem har vi inte gjort någonting alls typ, förutom att duschat och så. Nu drar vi ner å käkar å sen ska jag mig göra iordning å sen bär det väl hemmåt till Evelina skulle jag tro. C Ya Later! Hoppas ni får en bra lördag! :)

Med mig hem från Stockholm

Här är det mesta som jag köpte, orkade inte ta kort på allt!














Det jag inte tog kort på:
• Träningsbyxor
• Sockar
• Vita tygskor
• Väska
• 3 par trosor & 2 bh:ar
• Schampoo & balsam
• Värmeskydd

Stockholmsbilder























Vi hade det hur mysigt som helst och det blev massor med shopping!

7 timmar kvar

Japp! Om 7 timmar så drar jag och mamma till Stockholm. Vi kommer hem igen sent på torsdag kväll så vi hörs nog inte för än på fredag. Kameran är med så förvänta er än massa bilder när jag kommer hem! Och massa nytt i garderoben hoppas jag! :D

RSS 2.0