Behöver eran hjälp!

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår! Blir aldrig riktigt nöjd med de! Ska jag färga tillbaka till bara mörkbrunt eller ska jag göra brunt med ljusa slingor, eller ha kvar rött, klippa uppklippt? Vad tycker ni? KOM MED FÖRSLAG!
gammal bild

Snart är den min!

Vann denna på tradera, sjuukt snygg!
Klicka för att stänga fönstret

Ear Cuff

Ear cuff - Tvåsids örhänge - Shiny cross
Ear cuff - Speechless chain!
Ear cuff - GUN MAGNUM SOFTEar cuff - Handsomely
gaaaalet snyggt!

Steven Tyler

Störtskön! Blir glad av att bara se denna människa!

bor i läxboken...

Skola plugga träna, det består mina dagar utav. Kan aldrig känna en dag att idag kan jag slappna av och göra vad jag vill! Måste plugga so nu! Hörs när jag har tid! C Ya!

Elin svarar

Anonym om oh yes i want it:
har du inte redan en sån ???:O

Svar: Jo jag hade det, men den är puts väck. Mycket synd eftersom att jag älskade min klocka...

tårar i ögonen! japp


Good Night

Har storstädat rummet sen jag kom hem ungefär! Har slappat lite emellanåt och även pluggat lite, men nu är det städat och fräsht på rummet! Nya goa sängkläder som jag snart ska lägga mig i och kolla på big brother! God Natt, C You Tomorrow! ♥
VILL HA SOMMAR! ♥

I want it all


oh yes i want it


Vilken röst!!!


Anna Bergendahl!


Har inte tyckt de förr, men jävlar va bra hon är!

Rolling in the deep

Hemma från friskis! Riktigt gött var de! Har precis käkat oså också, ska snart gå in i duschen och sedan ska jag göra engelskaläxan som vi har tills imorgon om jag hittar vad det är vi har. C ya later!

Äntligen!

Drar ner och tränar snart med Evelina! Äntligen får jag träna igen! Det var ett jävla tag sen nu så det ska bli riktigt gött att komma igång igen! Uppdaterar kanske när jag kommer hem om jag orkar! Ha de bra sålänge!

God Natt


Bokat & Klart!

Den 11 Maj åker jag till turkiet med mamma, moster, mormor & mammas moster! Blir underbart ♥

Green Day - Time Of Your Life

kär i denna låten! ♥

rosa pumps

www.nelly.com ♥

Jag är frisk - back on track

Jajamensan! Elin är på benen igen! Äntligen säger jag bara! Har fått tillbaka mitt liv! Igår var jag tillbaka i skolan igen och fyfan va underbart! Har saknat mina vänner så galet jävla mycket! UNDERBARA ÄR DOM! På kvällen vare dans å sen hem å fixa sig snabbt å sen drog jag å Kristin till herrestad och var med goa grappar å bruttor! Lilla kallt att åka hem sen menmen! Frös ihjäl men nu lever ja! Slaggade hos Kristin sen och kom hem därifrån för en stund sedan och nu har jag duschat oså. Ska snart ta mitt pick & pack och åka upp till mina brudar på hovhult! Ikväll blir det dalabergsfestivalen! Blir nog nice, hoppas på en galen kväll iallfall! Men vi hörs imorgon mina goa läsare! Nu när jag fått tillbaka mitt liv ska jag försöka börja blogga om det igen också! Kramisar ♥

what the hell

Sov inte en blund inatt kan jag säga. Låg och grinade hela natten och jag trodde fan jag skulle dö så ont jag hade! fyhelvette!!! Låg bara å väntade på att tiden skulle gå. Halv 10 åkte jag och mamma till vårdcentralen och då stack dom hål på bölden å jäävlar va ont de gjorde! Trodde fan ja skulle skrika sönder mina egna öron. Det gjorde så jäääävla ont! Men jag var tvungen helt enkelt. De rann ur hur mycket var som helst! så sjukt äckligt men så är de. Dom bara tryckte och trycke och jävlar vad var de kom, ont gjorde de också! Men de var de värt! Nu gör det inte lika ont längre och nu kanske jag kan sova inatt också! Klockan 3 idag så kom det en humopat hit för att prata om min mage. Och ska börja äta hur mycket mediciner somhelst så får vi se om det löser sig till slut! Känns iallfall som att hon visste vad hon pratade om. Nu vet ni hur de ligger till!

Jag kan iallfall säga "Du är som en böld i röven" För jajjamen jag vet hur de känns!!!!

har mått bättre...

Så här ligger det till. I onsdags åkte jag in till näl pga magen igen och de visade sig på ultra ljudet att jag hade en infekterad blindtarm. Fick åka tillbaka till kirurgen och de pratades om operation. Men sen var det tydligen inte blindtarmen iallfall för jag borde haft feber och jag reagerade inte som jag skulle. Fick åka hem efter att ha varit där hela dagen och fick order om att vi skulle komma tillbaka kl 9 nästa morgon. Vi åkte tillbaka och tog nya prover men inget hade ändrats så vi fick åter igen åka hem utan att fått reda på vad felet är. ( Sjätte gången )  Som vanligt så sa dom "Du får komma tillbaka nästa gång du har ont igen" Det känns ju jättekul ellerhur! Bara vänta in smärtan typ, och sen veta att dom ändå inte gör ett skit åt den! Magen var över men jag är fortfarande sjuk och nu var det tydligen influensa, feber och ont i hela kroppen. Och inte nog med det så har jag fått en böld i röven!! ( precis vid svanskotan ) Den värker hela tiden och gör verkligen hur ont som helst och den är fan lika stor som ett plommon enligt mig! ) Kan inte ligga ner och kan inte sitta ner så vad fan ska man göra! Det gör ont hur jag än gör och då menar jag ONT! Kan tydligen inte göra något åt den än heller för den måste bli "mogen" innan vi kan åka in till sjukhuset så dom får skära bort den, hur härligt låter inte de? Blir ingen skola för mig för än detta är över eftersom att jag varken kan gå sitta eller ligga utan att de gör ont! Så jävla trött på detta nu och jag orkar seriöst inte mer! Har alltså varit hemma sen i onsdags om man bortser från näl då och gjort ungefär ingenting! Har kollat på one tree hill och sovit. Har inte gått en meter utanför min tomt! Och så kommer de fortsätta tills detta helvettet är över. Detta är även anledningen till att ja inte bloggat. Hejdå!

en outfit ba


Shooting Star

Helgen är över & back to hell!
Har haft en riktigt go helg faktiskt! I fredags var jag med massa goa brudar och igår var jag hemma hos mig med Wictoria, Emil, Kasper, Sofia & Ebba. Tog de lugnt mest sen när Ebba och Sofia gått spelade vi "Med andra ord", grymt somfan! Idag har jag kollat på match i agnberg, slappat och tränat! Körde spinning med Eve, duktiga som vi är! Imorgon är det en ny vecka med massa läxor och skit, även nationellt prov i fysik på onsdag! Inget som jag direkt ser fram emot! Nu ska jag snart sova för är otroligt trött! Men vi hörs när jag har tid över
VILL HA SOMMAR NU!

Liten "Bloggpaus"

Har för mycket i skolan nu så hinner inte blogga. Nästa fredag kanske jag kan börja leva igen och då återkommer jag. Kanske blir något inlägg någon gång innan dess om jag får tid över vilken känns omöjligt just nu.

"Schindlers List"

Håller på att ladda ner denna filmen som ska hjälpa till lite i min uppsats om Oskar Schindler. Har redan sett den en gång tidigare i skolan men känner att jag vill se den en gång till. Den är riktigt bra så ni som inte sett den, ni borde verkligen se den!

Dag 4 – Min kärlek

Min familj, släkt & mina vänner. Otroligt mycket kärlek till dom!
Gammal bild från Thailand 06.

hate mondays

Skolan plugg & träning... God Natt!
Turn back time, to when everything was so easy...

Beställt!

Snygg lila skal till min iphone!

Magtröjan


Göteborg med Wictoria

Var ju somsagt i Göteborg igår tills idag. När vi kom dit gick käkade vi först på Mc Donalds å sen gick vi runt i massa affärer lite överallt! Fick köpt mig en snygg magtröja! Sen tog vi en liten fika på Expresso house och lite senare mötte vi upp Joakim & Linda ( Wictorias pappa & hans tjej ) för att äta på Pizza Hatt. Efter vi ätit åkte vi till Bergakungen och lyckades få två biljetter till "En låtsas fru". Filmen var hur bra somhelst! REKOMMENDERAS STARKT. Sen var det hem till lägenheten & dega en stund och sen sova! Kom hem runt 12 idag och nu ska jag snart sätta mig och plugga å sen funderar jag på om jag ska dra ut och springa i detta fina vädret eller om jag ska köra ett träningspass på friskis ikväll.

Tack för en underbar helg! ♥


Mot Götlaborg

Go dag igår! Idag så drar jag & Wictoria till Göteborg och sover där inatt hos hennes pappa! Kameran är med så det blir nog massa bilder! Gött väder också, detta blir nog prima! :D Hoppas ni har en go helg!

HELG!

Lite dålig uppdatering men orkade verkligen inte igår! Har så sjuuukt mycket i skolan nu men har ingen jävla ork till att plugga. Idag är det fredag och skolan är slut och det betyder HEEELG! Så jävla underbart. Ska tillbringa min helg med min underbara vän Wictoria! Ikväll ska vi åka och köpa godis på willys ( DET ÄR REA! ) sen ska vi hem till mig så får vi se vad vi hittar på. På lördag så åker vi till Göteborg på förmiddagen och stannar där tills på söndag hos hennes pappa, det kommer bli super! Nu ska jag plugga Biologi och senare är det dans!
Hoppas ni får en trevlig fredag! :D



Dag 3 - Det här åt jag idag

Frukost: Macka med Ost
Lunch: Sallad
Middag: Makaroner & Bacon
Till plugget: Chips
Kvällsmat: Keso "mellanmål"
Ny variant, SUPERGOD! sitter och äter den just nu.

Ge mig lite mer

Idag har jag varit riktigt glad faktiskt och mått super! :D Även fast inte dagen började speciellt bra haha.. missade båda bussarna så kom lite sent men de gick bra ändå. Kort dag i skolan och sen hängde Eve med mig hem. Vi käka mat, drack cappuccino, åt chips, pluggade lite, och pratade om allt mellan himmel och gjord! Älskar den tjejen verkligen & jag kan prata med henne om absolut ALLT. Sen drog hon med mamma ner till friskis och träna och lite senare åkte jag och tränade handboll! Var skitkul idag och min kraft tog aldrig slut, sprang som en jävla uberkanin eller något! Och efter träningen var jag inte ens trött, hade lätt kunnat köra 2 timmar till eller nåt haha! Så ska det kännas, det är då de är som goast. Är hemma nu iallfall och ska snart traska mig ner och ta en dusch å lite kvällskäk å sen blir det sängen! Taggar inför morgondagen med endast PLUGG och dans.

Garanterat fler bloggläsare!

Vill du ha fler bloggkäsare och även få lite hjälp på traven? Bli medlem på bloggtrafik och jag kan garantera att du får fler bloggläsare!
Bli medlem här: Bloggtrafik

Engelska eller svenska?



Inna - Hot

Inna – 10 Minutes
Inna – Hot - Play & Win Radio Version
Inna – Ladies
Inna – Amazing - Radio Version
Inna – Love
Inna – Don't Let The Music Die
Några låtar från hennes nya album! Vad tycker ni ? Hiss/Diss?

Blir aldrig av med plugget

Hemma från skolan och har ätit och nu är det bara att sätta sig ner och skriva på SO:n & även plugga Biologi. Idag blir det ingen träning för måste plugga och det är ändå inga roliga pass idag. Förresten så skulle jag downgrada min Ipone igår så fick jag återställa hela skiten för de blev nåt errorfel så nu får jag ha en gammel nokiaskit tills nån lyckats fixa den & jailbreaka den igen. Känner mig handikappad utan den :( Nu ska jag plugga! WOHOOO :D (-.-)

Såhär såg jag ut idag ( bild i repris )

RSS 2.0