Iphone 4 VS Samsung Galaxy S2

Ska nog köpa ny telefon! Står mellan dessa två! Någon som rekommenderar den ena före den andra?

Före & efter besöket hos frissan!

Fick tatt bort dom slitna topparna och de känns helt okej! Nu är även håret brunt också! Bild på de kommer inom kort!

DAGENS VILL HA!


Söndaaag

Har varit en go söndag precis så som alla söndagar brukar vara, lugna å sköna! Har passat lille kusinbarnet, hon är bara för gullig asså! Har legat ute i solen med och fick mig även en riktigt lång springtur! Bra jobbat! På kvällen drog jag upp till Dalaberg och umgicks med massa goa brudar, spelade volleyboll å tjöta oså! Imorgon är det dags att jobba igen vilken jag inte har något emot eftersom att jag stortrivs på jobbet! Efter jobbet ska jag möte upp Evelina i stan för hon ska följa med mig och stötta mig när jag klipper mig haha! Är jättenervös.. :(

Lysekil var assume!

Hade en riktigt go kväll igår med massa goa folk! :D Nu drar jag ut i det fina vädret!
en vilsen pöjk igår...

Drar till Lysekil!

Drar ner till stan när som helst och möter upp brudarna sen drar vi vidare till Crousingen i Lysekil! Vädret e super och jag ser fram emot en toppen kväll! Midsommarafton igår blev också riktigt lyckat, hade riktigt kul/mysigt! Men nu måste jag dra! Fårse om det blir några kort för har inte så mycket batteri på kameran!

sotade ögon

Kör på sotade ögon ikväll! Faktiskt första gången jag sminkar ögonen så och jag blev faktiskt helt okej nöjd för att vara första gången! Vad tycker ni ?

from the latest

Heejsan bloggen! Det var ett bra tag sen jag vet men har haft fullt upp! Lite snabbt om de senaste!
• Vi vann Junicupen & blev även det lerigaste laget!
• Jag har börjat sommarjobba på mollöns dagläger och trivs superbra!
• Jag har umgåtts med mina favoritbrudar!
• Jag har beställt klipptid så på måndag kl 16.00 åker dom slitna topparna av! ( det värsta jag vet, jag har ångest )
• Jag har nästan helt bestämt mig för att bli brunett igen fast denna gången lite ljusare.
• Idag är det midsommar och den ska jag tillbringa med min underbara familj + släkt och massa goood mat! Och sen på kvällen drar jag till mina bästebruds!

jiiihaaa !

Obesegrade än så länge! Spelat tre matcher och alla tre var vinst. Första blev det 19-5 andra 16-8 och tredje vet jag inte. Det gick faktiskt helt okej bra för att vara de första matcherna på 1 år ungefär haha! Imorgon spelar vi en match till i gruppspelet sen blir det semifinal och förhoppningsvis FINAL ?? :D Ska tyvär bli spöregn men vi får väl kämpa ändå haha! Nu sitter jag här hemma nyduschad och väntar på att min käka bror ska bli klar me maten nån gång så familjen kan käääka! Sen blir det hemmamys skulle ja tro, kanske se en film me familjen oså. Blir upp tidigt imorgon igen för har samling 08.35 och matchstart 09.20 mot Torslanda. Vi hörs kanske senare eller imorgon! Kösss.



Im still alive!

Heej bloggen! Jag har inte uppdaterat på ett bra tag nu men har liksom inte haft orken och har haft bättre saker för mig helt enkelt :D Det har ju varit skolavslutning å grejer! I onsdag då, när det var skolavslutning så firade jag det med massa goa brudar! Var först hemma hos Fanny och käkade gott oså sen drog vi vidare till skeppan där det var en jävla massa folk, riktigt go kväll blev de! Idag drog det igång med Junicupen men mitt lag spelade inte idag, vi börjar spela imorgon! Riktigt taggad nu men liten nervöst eftersom att jag inte spelat match på ungefär 1 år haha! Men det ska väl gå bra. Hoppas ni kommer och kollar! Kan behöva erat stöd ;)
10.00 Kroppskultur - Bjurslätts, Plan 9
13.20 Kroppskultur - Stenungsund, Plan 14
16.40 Kroppskultur - Glassverket, Plan 14

Tog mig en sväng till Göteborg

Helt meningslös skoldag idag då vi gjorde absolut inget vettigt. Städade skåp bar stolar städa klassrum osv... Efter skolan drog jag & Johanna till Göteborg och shoppade och jag fick med mig en jeansväst, ett linne och en bikiniunderdel! Supernöjd :D Har även klickat hem 3 linnen från H&M som ja visat i tidigare inlägg.
Min outfit i Göteborg:

Smoke weed everyday


VÄSTERSKOLANS BAL 2011

Tack för en underbar kväll/natt! :D

FREDAG ! :D

Slutade skolan redan vid 11.50 och drog direkt hem och in i duschen! Ska redan börja fixa mig lite smått så jag har god tid på mig, vi har ju somsagt BAL idag. Ska vara på Västerskolan senast kl 18.00. Det kommer tas massor med bilder så det kommer upp på bloggen senare!!

GODA NYHETER! :D

Jag får vara med på Junicupen & Partillecup!! Jag är superglad haha! Hade nyss träning och det var superduperkul! Nu ska jag in i duschen å sen fixa nya naglar inför studenten och balen! Min bror tar ju studenten imorgon så det blir ingen skola för mig! Vi hörs senare så kanske jag slänger in en bild på naglarna med!

Svar på tal

Anonym om hungrig!!:
var är det du tar mopedkort? :)
Anonym om hungrig!!:
var är det du tar mopedkort? :)

SVAR: Jag tar inte mopedkort, moped har jag redan sörrö :) Men jag ska ta mitt bilkörkort på Falcks där jag även tog mopedkörkortet.

Feels like home


dom mörka eller ljusa?

behöver verkligen nya jeansshorts men vet inte om jag ska beställa dom ljusa eller mörka isåfall, hjälp mig?

sugen på att klicka hem

Tre snygga toppar från H&M som nu är på REA!

hungrig!!

Kom nyss hem och då säger bror min att vi ska beställa pizza för att ingen av oss orkar laga mat så nu äre pizza på ingång!! Förjävla gött asså! :D Senare blir det teorikurs, som jag sa igår. Sitta i 3 timmar och lyssna, kommer bli riktigt segt men det är lika bra att få de överstökat, som tur är ska mina kära vänner också dit.

Angående min hårfärg

nonym om Skolavslutningsoutfit skulle jag tro!:
tkr du ska slinga igen s¨du blir blond kmr va sjukt snyggt !!! :)
Anonym om Skolavslutningsoutfit skulle jag tro!:
tkr du ska slinga igen s¨du blir blond kmr va sjukt snyggt !!! :)

SVAR: Grejen är den att jag ska inte bli helt blond :) Det blev tom lite för ljust nu när jag färgade igen.

God Natt

Går och lägger mig nu, är helt slut i hela kroppen men egentligen så vet jag inte varför, har inte gjort något speciellt ansträngande idag om man säger så. Ska iallafall bli underbart att krypa i säng och sova länge imorn för börjar inte för än 10! Efter skolan imorn ska jag på teorikurs så jag får börja övningsköra! :D Men vi hörs imorgon ! puss

Skolavslutningsoutfit skulle jag tro!


The lazy song - Bruno Mars

VIDEON ÄR GRYM OCH JAG HAR LYSSNAT SÖNDER LÅTEN MEN DEN ÄR FORTFARANDE LIKA BRA ! :D puss på de söta aporna och den fett snygga Bruno Mars! ♥

vi softa lite i skolan


Dagens inköp

Två snygga jumpsuits från bik bok. Den blommiga ska jag nog ha på avslutningen :)

I'm ridin solo


Angående mitt gymnasieval

Johanna om Underbart väder!:
vad ska du gå på gymnasiet? & vad sökte du förutom det?
Johanna om Underbart väder!:
vad ska du gå på gymnasiet? & vad sökte du förutom det?
SVAR: Jag ska gå Handel & Administration på Ageneberg! Jag sökte även som andra & tredjeval Reklam & Webb på Plusgymnasiet & Hotell & Turism på Agneberg. :)

bilder från gårdagen

enjoy! :D

Underbart väder!

Riktigt go dag igår med ett gött gäng! Idag när vi kom hem till mig igen, jag och felicia så la vi oss och stekte i trädgården. Det var hur varmt som helst så vi drog me brorsan å hans kompisar ut å bada istället. När vi kom hem igen så la vi oss och stekte igen :) Nu står mamsen ute vid grillen och det väntas på goood mat!! Sen får vi sa vad vi hittar på! Felicia sover iallafall här inatt igen! myspys :)

Go dag!!!

Idag blev det en heldag ute på båten med Felicia, Kasper, Henke å min familj! UNDERBAR DAG! bilder kommer! Nu ska vi hem till Henke och softa hela kvällen och sover nog även där! Vi hörs imorn :)

Resultatet!

det blev väldigt ljust! haha men jag e allt nöjd :)

Färgning pågår..

får se hur morris jag blir denna gången... haha!

Go kväll med brudarna!

Kom hem runt 12 från Elin. Vi hade ju tjejkväll idag med några tjejer i klassen. Vi hade faktiskt riktigt kul, riktigt sköna brudar dedär asså haha! Tog även lite bilder som nog kommer imorgon för idag orkar jag inte för ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp tidigt imorgon för att hinna färga håret innan vi åker till Brastad eftersom att jag aldrig hann färga det idag. Ja somsagt så åker vi ju då till Brastad imorgon för att fira mormor som fyllde år när vi var i Turkiet. Ska faktiskt bli ganska kul! Men vi hörs nog imorgon innan vi åker! Hade bra sålänge! Ska försöka komma ihåg att ta bilder imorgon under färgningen och före & efter bilder. Men förvänta er inte för mycket för mitt minne är bra men kort...

kass bild på naglarna!

Blev faktiskt nöjd, det var ju trots allt första gången jag gör naglar själv! men det blev hyffsat bra :)

Redan helg!

Det är onsdag men ändå så är det redan helg!!! är inte det underbart? :D Kom nyss hem från skolan, eller aa jag & johanna gick ner till stan efter skolan och köpte hårfärg oså så jag är hemma från stan kan man säga! Tänkte gå ut och lägga mig i solen en stund tills mamma kommer hem och färgar håret på mig! Vi hörs senare!
bild i repris

RSS 2.0