Turkietbilder del 1

Nu orkar jag inte lägga in mer bilder idag, det kommer fler inom kort! :D

Angående turkietbilderna

-- om frisyren till balen ?:
kan du inte lägga upp bilder från turkiet? :
-- om frisyren till balen ?:
kan du inte lägga upp bilder från turkiet? :)

SVAR: Jo det kan jag väl göra!! Kan försöka slänga upp ett inlägg med bilder redan ikväll! :D Allt för mina kära bloggläsare!

broken hearted girl ♥

When you lose someone, someone you love. When he break your heart, it's the hardest thing you could ever go through. No matter how much time has passed, it never really goes away. you may think you're getting better, but then you got a flashback, or hear a song that reminds you of a memory, and it hits you all over again, all at once, like a stab in the chest. you fall apart, for the hundredth time. and you feel like you just want to crawl under a rock and never come out. you love this person with all of your heart, even though you know you shouldn't. He hurt you worse than you've ever been hurt. He stole your happiness, but yet, you still want him, and only him. other people come along and give you chances to move on. But you know you don't want to. It upsets you that you might be moving on, because you promised you never would. and even if he broke all their promises, you want to keep yours. on top of that, you're terrified. terrified of getting hurt again. but it's not like it matters anyway, at the end of the day you're still thinking about the person who has left you completely broken. you don't want to miss him anymore. you don't want to love him anymore, but you know you always will.

Svar på tal

Anonym om Angående min hårfärg, igen:
oki va fint , glöm inte lägga ut bilder, ta gärna massa kort under tiden o före o efter så roligt o se kram
Anonym om Angående min hårfärg, igen:
oki va fint , glöm inte lägga ut bilder, ta gärna massa kort under tiden o före o efter så roligt o se kram

SVAR: Jag ska försöka! Glömmer lätt bort att ta kort men jag ska verkligen försöka komma ihåg det, färgningen blir nog av imorgon :) Kram

Comeback?

Jag ska träna handboll idag för första gången på väldigt väldigt länge med mitt gamla lag! :D Jag tränade ju ett tag med några stycken med mina gamla ledare men idag ska jag träna med de riktiga laget så får vi se om jag kanske gör en comeback och börjar igen? Saknar det faktiskt jättemycket vissa stunder så vi får se vad som händer :D

Angående min hårfärg, igen

Anonym om God Natt!:
Ska du inte göra mer slingor ? Du passar mkr bättre när de e ljust =)

Svar: Faktiskt så hade jag tänkte göra mer slingor idag, om mamma kommer hem snart för det är nämligen hon som ska göra dom på mig. Tanken är att jag ska få ungefär denna hårfärgen till slut.

God Natt!


Jessica Alba väntar en flicka!

Jessica är en sådan moderiktig mamma!
En till liten Honor kommer att bli såååå sött!

The hangover part 2

I onsdags så var jag & brudarna på bio och såg denna filmen! Absolut värd att se! Lika bra som första filmen enligt mig och så sjukt rolig haha! :D rekommenderas!

Inspiration naglar



Senaste inköpet!

Idag på rasten drog jag & Sofia ner och köpte nageltippar som vi ska fixa iordning på onsdag!

Lite förändring!

Som ni kanske ser så har jag gjort om en del i bloggen! Har tröttnat på det gamla och ville fräsha till det lite! Vet inte om jag är riktigt klar men det får duga sålänge! Om ni inte kan se det tryck F5 så ska det nog funka! Nu när pluggandet är slut så har jag varje dag fri för att göra vad jag vill! Så himla underbart! Så idag har jag bara fixat med bloggen och slappat framför datorn. Ikväll runt halv 8 drar jag ner till friskis där jag möter upp Evelina så kör vi ett hårt träningspass! 
Imorgon är det mjukisdagen, vilket innebär att man ska komma precis som man är, så som man ser ut när man vaknar, inget smink, inte "uppklädd" osv... Men jag antar att dom inte uppskattar att jag kommer i endast trosor ( vilket jag sover i ) så jag slänger på mig min goa one piece som jag köpte i Turkiet! Denna veckan är kort också! Vi går ju bara till onsdag sen är det lååång helg + att vi är lediga måndagen där på, så ska det ju bli underbart väder till helgen också sägs de ju! :D Hoppas på att det blir en toppenhelg och kanske en tur med båten om vi har tur? Japp, det var väl ungefär allt jag hade å säga för stunden! Vi hörs snart igen!
Två bilder från dansuppvisningen i lördags tagna av Evelina! Här dansar vi MTV/FUNK. Det finns även en video när vi dansar som jag ska försöka lägga upp här! Kommer nog även mer bilder när jag fått dom av Evelina.

Angående min hårfärg

Anonym om Pistagenötter!:
vad har du använt för färg när du färgade ljusare? :) jättebra blogg! svara i inlägg :D

Anonym om Framme i turklandet!:
har du färgat ditt hår? vilken färg i så fall? :) skitsnyggt!

Svar: Jag kommer inte ihåg exakt men jag tror det var denna, så gjorde jag slingor då med hätta :) Tack så jättemycket! Kram

Igång med träningen igen!

Har inte tränat på hur länge som helst, om man inte räknar med dansen då, fast det är ju också träning iförsig. Men iallfall, har inte tränat sen innan utomlandsresan! Men idag var det dags igen! Kom nyss hem från ett pass på friskis och jag är helt slut! Ikväll blir det lugnt och bara slappa!! Allt är färdigt i skolan nu så det känns riktigt jävla underbart! Den kommande skolveckan är kort då vi endast går mån-ons! riktigt underbart :D Nu ska jag gå ner å duscha och ta mig något att äta sen när ja är klar ska jag försöka blogga lite också! Ska försöka komma igång med bloggen nu igen!

efter regn kommer solsken ?

Ser fram emot nästa helg och hoppas att detta håller i!

Me love pistagenötter!

me love ♥

me like jumpsuits

Provade dessa två idag på torp och jag blev helt kär i båda två så får se om det blir ett inköp på någon utan dom! Tycker det är riktigt snyggt med jumpsuits!

frisyren till balen ?


Swedish hasbeens!

MODE I SOMMAR!


john mayer ♥ who says


Svar på tal

Du vet vem ;) om Livet leker!:
När kommer anlaya bilderna upp ?? :)

Svar: Haha, jag får se när jag har tid, har så sjukt mycket i skolan nu så har knappt tid för bloggen, eftersom att jag varit borta en vecka så har jag en del att ta igen, men så fort jag har tid över så slänger jag upp lite bilder! Håll ut!

Här har ni en bild sålänge!


Livet leker!

partyyyy all the night yey

Framme i turklandet!

Har varit dålig med uppdatering men just nu befinner jag mig iallafall i Turkiet! Klockan är nu 01.33 Turkisk tid och det är dags för sängen, flygresan gick bra och nu ser jag fram emot en go semester me 4 goa tanter! Hörs under veckan, kameran och datan är med så de kan bli lite uppdatering! C Ya Later!
En söt bild på mig å mamsen på flygresan ner hit!

Underbart väder!!

Igår var jag & kollade på två konfirmationer, först en i bäve kyrka och sen en i stadskyrkan! Dom var riktigt fina allihopa! Efter det så tog jag bussen hem och la mig och solade i den goooa värmen! runt 6-7 gick jag bort till Kristin så fick jag gööött käk oså för var ensam hemma så fick ingen mat hemma haha :( Så schyssta fläskis bjussa på lite käk! Sen runt 8 drog vi upp till dalaberg och spelade volleyboll med ett jävla gött gäng, det var jag, Sofia, Evelina, Amanda, Kristin, Clara, Jennifer, Elin, Marcus, Linus, Sam, Adrian, Jonas, Ludvig, Lifting, Fredriksson, Mohammed & Thore :D tror det var alla! sorry om jag glömde någon :$ Var där och spelade till 11 typ sen åkte vi hem så sov Evelina, Amanda och Sofia hos mig! Mina gooa brudar! Idag har vi bara softat å solat o trädgården å haft de gött. Runt halv 6 drar vi upp och spelar beachvolleyboll igen! Blev tyvär inga bilder igår så hoppas på lite kort idag! Tar nog med mig kameran så får vi se! :)

(skulle publicerats igår runt 4-5 )

Då var båten i havet!


God Natt!

Kom nyss hem från en go tjejkväll hemma hos Evelina med hon Jennifer & Kristin. Drog dit direkt efter dansen så hann inte att blogga. Det gick ganska bra på dansen idag förrsten, känns som att det kanske blir bra till slut ändå! Jävlar va vi kämpa idag! När jag kom till Eve hade dom lagat tacos så vi käkade sen satt vi å bara tjöta i timmar!! Guud va ja älskar dom brudarna! för goa allihopa ♥ Nu ska jag lägga mig och kolla lite O.C innan jag somnar, väcks ju halv 8 imorn för då ska båten i sjön!
nyduschad & osminkad, god natt :)

Drar till dansen nu!


Tack mormor!!

Min underbara mormor stickade denna underbara tröja till mig! Tusen tack ♥

Lindsay Lohan slipper fängelse?!

LiLo får utegångsförbud istället!
Vi misstänker att hon är riktigt nöjd med domen...
Lindsay slipper tydligen fängelse och får istället sitta hemma med fotboja?!

Glee kommer i 3D

Chord Overstreet, Jenna Ushkowitz, Cory Monteith, Naya Rivera, Lea MIchele, Dianna Agron, Heather Morris, och Amber Riley umgås tillsammans! De ser ut att ha så kul tillsammans!
Har ni sett GLEE när de gått på TV?
Har ni missat de så kommer det snart på film, i 3D! Premiär i Usa någon gång i Augusti.

LA song - Christian Kane


BUS - inte lyckad

Nicole Cutler, ett ord: nej!
Amy Winehouse lser lite gul ut
Jessica Simpson ser ut att må illa, istället för att ha en fräsch bränna...
Usually Mila Kunis ser vanligtvis perfekt ut, men här blev det lite fel!
Megan Fox ser alltid lite röd och flammig ut!
Med den här hemska brännan skulle Lady Gaga kunna säga att det var en del av hennes look, men nja, vi hoppas inte det!
Paris Hilton har läderben uäääsh!
Ibland blir det visst lite för mycket av det goda - dessa har ej lyckats med användningen av BUS ( brun utan sol )

September är singel!

Det är slut mellan Petra Marklund & Jimmy Källqvist men dem är fortfarande vänner. Petra är nu alltså singel.

Balklänningen


Läggdags!

Konserten vad grym!! Så många duktiga sångare. Nu ska vi bädda ner oss i sängen och försöka sova. Imorgon har vi nationellt prov i mattematik och det känns ju sådär.. Kommer nog gå åt skogen. Fick ju reda på fyskien idag och den fick jag IG på, inte ett dugg jävla kul. Men vi hörs imorgon!

Svar på tal

Nathalie =) om Just can't get enoug:Kan du inte visa bild på din balklänning? :)
Svar: Jo det kan jag göra, har inte någon bild på den just nu så återkommer med ett inlägg med bild! :)

Mot gymmet!

Evelina sov hos mig igår tills idag, mysigt med lite sällskap såhär på vardagarna! :D Kort skoldag idag och den är redan över! Eve åkte med mig hem efter skolan och nu ska vi snart ner till friskis och även idag köra ett pass på gymmet!! Planer för kvällen är konsert på frideborg och sen bär det hem till mig igen där vi båda ska tillbringa natten inatt igen! Vi hörs nog senare!!
Hoppas ni får en trevlig onsdag! :D

right here, right now

Nu kom Eve, hörs senare! puuss ♥

Channing Tatum - naken?

Han är sååå het!
Det sägs att snyggingen Channing Tatum kommer visa sig naken i sin kommande film
"Magic Mike".

baby say me, why not me?

Tisdag!! Lång skoldag men jag har allt tagit mig igenom den ändå. Spelade gitarr på musiken och inte för att skryta men ja va riktigt grym! ;) En del av oss hade även nationellt prov engelska tal delen men jag hann inte göra så får väl göra på torsdag. Har börjar bli riktigt nervös inför de faktiskt, man ska ju typ sitta och prata i 20 minuter.. Det som står på schemat resten av dagen är: Evelina kommer hit, vi pluggar, vi drar ner till friskis och gymmar! Får hoppas på en tidig kväll för mig idag så jag kanske hinner med att kolla på lite O.C när jag kommer hem ikväll. Det är helt klart den bästa serien enligt mig!
FRÅGA TILL ER LÄSARE!: Har du någon serie du tycker om? Isåfall vilken är din favoritserie? :D

några av mina favoritserier! :D

Just can't get enoug

Måndag igen och det betyder skola! Hade ganska kort dag med syslöjd, skol if, svenska & bas. Efter skolan åkte jag till överby med mamma Anton & Johan för jag skulle kolla på parfymer, shorts och skor till balen. Köpte inte med mig något hem men ska nog beställa en parfym när jag åker. Hittade ett par snygga skor som kanske blir hemköpta senare, får se på det men tror iallafall dom skulle passa bra till klänningen. Hittade även helt okej snygga shorts men inga som riktigt föll mig i smaken. Senare nu på kvällen tog mig en härlig joggingrunda på cirka 30minuter. Riktigt gött känns det, med hög musikvolym i öronen är det underbart! Man kommer liksom bort på andra tankar.. Nu har jag även kört lite styrka också. Vill verkligen hålla igång träningen för man mår så mycket bättre då! Det gör iallafall jag, samtidigt som man kan känna att man kan unna sig något gott ibland. Nu är det även dax för mig att gå och lägga sig! Är riktigt dålig på att lägga mig i tid tyvär.. men det är ju bara jag som drabbar så, måste skärpa mig men det är så gott som omöjligt! Säger så sålänge! God Natt alla goingar!

Gamla hits

hahha fyfan vad jag lyssna sönder dessa låtar när jag var mindre!! å då menar jag mindre...

Sugen på ny doft

Britney Spears Radiance eller Britney Spears Fantasy?

Passat lilltösen idag!


RSS 2.0