Nyår kommer bli assume!!


grymma nyårsplaner - bästa brudarna - party all night long!

Torp Köpcentrum


Kom hem för en stund sedan från torp köpcentrum, var där en stund med Rebecca. Med mig hem fick jag detta underbara nagellack och även en kofta för 199kr på rean på bikbok! Inte helt fel. Men nu är jag så sjukt trött och huvudet dunkar som inihelvette :( Somnar nog snart. Pusshej

"Flying over Gothenburg"


Hej jag är frisk, jag mår bra, tagga nyår! God natt.

Gött med magsjuka..

Har ungefär sovit hela dagen, kollat lite på film oså också. Spydde 5 gånger imorse och skiter även diarré! Göttgött!! ne fyfan inte alls härligt. Nu innan nyår och allt. Men hoppas på att jag mår bättre imorgon när jag vaknar! Nu ska jag fortsätta att kolla på Pirates of The Caribbean. Natti


"Med mig hem från mellandagsrean"


Blus från Bik Bok - 300kr 150kr


Puder från Lindes - 100kr


Skullcandy Hörlurar från Expert - 199kr

"Want the graffiti"


Mina klappar


hemmabio system ( inte riktigt de på bilden men ungefär ett likadant )


pälsmössa


tofflor



armband från mexico & klocka och halsband


sminksaker


vantar & en bok

tror detta var allt faktiskt, eller jag fick 2 julgranskulor också! :)

God Morgon

Helt underbar julafton igår! Jag fick jättemånga superbra saker och blev verkligen jätteglad! Tack alla underbaringar! Det blev sedan en ganska lugn kväll för vi var väldigt trötta oså. När alla hade gått satte vi oss och kollade på "Alice in wonderland" Men det tog inte så lång tid innan jag gick upp och la mig.

Nu sitter jag här med mina nya prylar å njuter! Ska snart ta kort på alla saker så ni också får veta vad jag fått! :)
puuuss så länge.

God Jul på er allihopa!

Blev en riktigt trevlig kväll igår! I pauserna på Bingo Lotton å satt vi och spelade "Med andra ord" Jag & Jeppe var i samma lag och ni kan ju gissa hur det gick... vi förlorade hehehe, två gånger i rad :( Men vi var bra ändå! :D Nu har vi öppnat våra paket som vi fick i julstrumpan! Jag fick en foundationborste och en lott! Nu ska jag gå & klä på mig sen bär det ut på en traditionell julaftonspromenad!

Hoppas ni alla får en riktigt bra Julafton ! ♥

Bingolottokväll

Just nu sitter hela familjen, min moster, Anden & Jeppe framför TV:n och spelar Bingo lotto, dricker & äter lite smått å gott ;) Mysig kväll innan Julafton! Nu måste jag kila in innan de börjar! Hoppas ni alla har en trevlig kväll! :D

I still go on

Hade nyss skrivit ett långt inlägg men då fuckar internet upp sig så det blir kortfattat för nu blev ja på dåligt humör! Förjävlig kväll igår, skulle vart me brudarna men icke! Låg hemma med magont! Ska snart ut på en promenad med familjen! Imorgon är der julafton! Hejsvej


"Christmastree"


Bakat Julgodis






absolut en favorit bland julgodiset!

Bruden är så jävla snygg!


Hon är inte bara snygg, bruden kan ju förtusan sjunga också! grymt också.


Britney Spears - Everytime

I want it that way


Vollybollturneringen

Som jag sa igår så hade vi ju vollybollturnering idag, det gick bättre än vad vi hade trott! :o Vi kom faktiskt ända till finalen, obesegrade! Men där sprack de och vi förlorade, men det var ändå bra kämpat! :D Efter skolan åkte jag till torp med mamma, och fick med mig massa julklappar och även 3 julklappar till mig själv!

- svarta jeansleggins
- khakigröna jeansleggins
- boots

Midcut boot
äntligen är dom mina! ♥ är nästan ändå helt säker på att jag inte får dom i julklapp...

"my favouritechocolate"



choklad blandat med mint - supergott!

"lyckad promenad"

Blev jagade av en plog, klättrade upp på ett tak, hoppade över till taket bredvid, ristade in våra namn i snön uppe på taket, gjorta rövplask på vägen ner, sprang upp för en trappa, halkade & gjorde faceplant! Häääärlig promenad haha! men förjävla skoj hade vi faktiskt, som alltid! :D Nu ska jag packa inför imorgon för då är det vollybollturnering på skolan! KOM IGEN 9C NU KÖR VI!
vi vet att vi är vassa.


"kvällspromenix"

Drar ut på en go promenad nu med min kära vän Kristin! ♥

Vad i helvette?!

Jag ställer bara en fråga: VAD TUSEN GJORDE SVERIGE? Brände ett flertal jävla lägen, tappar bollar, passar fel osv...! SKANDAL, NI KAN BÄTTRE! Ni hade ju fan matchen... okejokej jag är suuuur :( Menmen, de va den EM finalen. Som tur är så räddas kvällen av Gossip Girl som börjar nu 18.30 på kanal 5.


FINAAAAAAAAAAAL

NU: SVERIGE - NORGE I HANDBOLLS EM!

"Soon, Christmastime is here"


Kom hem för en stund sen efter att ha varit nere och firat 4e advent med familj, moster, mormor & morfar. Vi fikade och sen hjälpte vi även moster att klä granen och skotta. Jag är ganska trött och sleten men det är ändå en del saker som ska göras idag.

♥ Ta in granen & pynta iordning den.
♥ Städa iordning på mitt rum.
♥ Baka julgodis ( Rocky Road )
♥ Kolla på finalen i handbolls EM som står mellan Sverige & Norge.


Två vinster på en dag

SVERIGE ÄR I FINAL! Slog Rumänien i semifinalen med 25-23 och är nu i final mot Norge! Gryyymt Sverige! Efter matchen åkte vi ner till agneberg för att stå i kiosken och även kolla lite på Herrarna som mötte Djurgården, och även dom drog en seger! Riktigt bra match faktiskt. Därimot så var det dom sämsta domarna som jag sett på länge, totalt värdelösa. Kom nyss hem och bosatte mig direkt vid datorn. Blir nog en go lugn kväll somsagt, på vilket sätt återstår att se ;) Kristin kommer antagligen hit lite senare iallafall.

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och kolla på Paradise hotel. Har ju missat en jäävla massa avsnitt så jag har en del att göra haha! Men det är gött de, så jävla spännande är det, haha vad somhelst kan ju hända nu! :P


"saturday morning"

Grym dag igår! Var hemma runt 1-2 någon gång. Sov rätt länge idag men nu är vi vakna! Eve sov ju här och nu håller vi på att göra oss iordning lite och så för klockan 4 ska vi vara nere i agneberg och stå i kiosken när Kropps spelar.

Ikväll skulle jag tro att det blir en go kväll med brudarna!
Evelina Jonsson, Sofia Närbo & Amanda Jonsson ♥



min bara min svettlana ♥




Hade riktigt soft dag idag faktiskt. Var i gympasalen nästan hela skoldagen, och sen hade jag 1 & en halv lektion typ. Sen gick jag ner till stan, gick runt och kikade lite i affärer för mig själv fram tills Kristin kom ner och mötte mig så gick vi till pingvin och åt kebab ♥ Sen kom mattsson ner och så åkte vi till torp och handlade julklappar, jag köpte även en kofta till mig från vero moda. Sen åkte vi hem till mig och slog in julklappar och sooftade, skulle pluggat också fast nä. Fast ändå tanken som räknas väl... Nu ska jag snart sova, och läsa lite på svenskan eftersom vi trots allt har prov imorgon. Hade gött! :)

mina söta vänner ♥


dubbelringar från cocoo.se


Good morning

Nu skulle jag & Evelina egentligen varit nere på friskis och kört ett hårt träningspass! Men nä, här sitter vi och har nyss tömt cheeseballs påsen... Menmen! Men nu ska vi gå ner för Eve ska duscha sen kommer förhoppningsvis Amanda & Sofia hit så ska vi snacka lite business osv. Det får räcka sålänge så hörs vi senare!


goo morgonlåt!

I want this


My look for today


vit tröja - monki
jeansleggins - bikbok
kofta - ullared
sjal - amandas
boots - h&m



Ska snart gå och borsta tänderna sen måste jag gå ut till bussen! Idag har alla musikklasserna på vår skola luciatåg som vi ska få se nu på morgonen tror jag. Efter skolan vet jag inte vad som händer, bara att jag antagligen ska vara med Evelina. Ha den bra dag! :D

a lot of changes

Som ni ser så har jag fixar om lite i bloggen, jag har även en ny header! Kommentera gärna vad ni tycker! :) Har även skaffat mig en "gilla knapp" under varje inlägg så det är bara att gilla på nu! :D Jag har även suttit uppe alldeles för länge och nu måste jag ta mig samman och gå å lägga mig för imorgon är det måndag och även skola igen, men det börjar närma sig slutet nu och på tisdag är vi lediga och på onsdag så ska jag vara i gympasalen hela dagen! gött! Evelina ska nog även sova hos mig imorgon så ska vi dra på friskis på tisdag morgon hade vi tänkt! Men nu ropar sängen!

- stå för det du gör, eller TÄNK innan du gör något.

fotosession with my friend











den bjudar jag på!











söndagsgos med bästis

Är med Evelina, hon & Sofia har sovit här inatt och vi har bara gosat oss å pratat om allt! Sofia har åkt ner till agneberg för att kolla på handboll idag igen, vi kollade på det igår när tjejerna och killarna spelade USM. Lille mandisen fick hjärnskakning :( stackaren... Idag vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog bra. Bloggar inte så ofta längre pga att jag har annat för mig och det är inte kul längre. Fårse om jag bättrar mig. Pusshej.


vi är seriösa

Sängen för hela slanten!

Nu blir det sängen för min del! Är jättetrött verkligen, har hunnit med lite plugg idag iallafall. Tänkte tipsa om en grymt bra bok som jag läste ut veckan i Spanien. Den heter O.S.A och är skriven av denise rudberg. Det är en sånhär "feel good" bok. Rekommenderas verkligen och man vill inte sluta läsa.


Do you remember


tycker allt jag kunde blivit något brunare... men vädret var ju inte på topp!


Hemma från värmen!

Nu har äntligen kommit hem och tror ni det var underbart att sova i sen egna säng igen eller? DET VAR DE! Skulle egenligen varit hemma igår kväll men flyget blev försenat från 14.10 till 21.10 men de gick väl runt 20 i 10 eller något. Samma som när vi skulle dit. Flyget skulle gå 08.30 men när vi sitter i bilen på väg till landvetter får vi ett sms där det står att det är försenat till 11.30. Sen när vi sitter och väntar på landvetter får vi ännu ett sms där det står att de är försenat till 14.30. GÖÖÖTT! Men nu är vi tillbaka iallafall! Tillbaka till kylan... vi som tyckte det var lite "kallt" i spanien med 23grader varmt. Men nu måste jag göra mig iordning för ska till skolan och göra biologiprov det första jag gör när man kommit hem! ännu mer gött att ja inte kan ett skit också! (y) wish me luck...


RSS 2.0