Nya naglar.

Gjort nya naglar igen. Denna gången blev det hemmagjorda, med röda glittriga tippar. Helt okej nöjd! Ser dock lite kladdigt ut på bilderna men ser bättre ut i verkligheten å har inte tagit bort nagellacket som kommit utanför heller osv...

 


Pysslar lite...


Love is never easy.

Photo Courtesy: yeahmeganfox

Because you are beautiful


Några bilder..


Fredagsmys med familjen.

Har ätit god mat och sitter nu och kollar på idol. Blev hemmakväll för mig idag för är sjuk! :( lite tråkigt första dagen på lovet... Efter idol gör vi iordning lite godsaker och sätter på en film!


Beställt!


Klickat hem!

Shoppat lite nödvändiga saker!

Lite shopping!

Var på torp en sväng efter skolan och fick köpt mig lite saker! Det blev ett par örhöngen, en pälskrage och lösögonfransar. Efter torp blev det även en sväng ner till city torsdagen i stan. Blev en mysig kvällsrunda med brudarna och massa läskiga typer som hade klätt ut sig! Nu ska jag snart sova! Imorgon blir det skola igen och även badhuset! Fy va tråkigt :( men det är ju fredag som tur är och sen är det halloween! Och lov!! Underbart :D

Bild på det jag köpte:

 


Ska bli mina!

Gööörsnygga boots från Nelly!

heybababa

Sitter med olja i håret! Tränade förut så duschade jag bara kroppen å stoppade i olja i håret som jag tänkte skölja ur imorn morgon när jag duschar! Börjar inte för än 1 imorgon, riktigt gött! Ska snart sätta på några avsnitt av One Tree Hill, världens bästa serie verkligen, man tröttnar ALDRIG! Men innan det ska jag göra klart en sista uppgift i svenskan så den är helt klar!

nyårssko?

kanske...
jävligt snygga iallafall!!

SUCCÉ

HAN GJORDE SUCCÈ I FREDAGS!!!

Lite användbart.

Var ju på torp förut och fick med mig en del användbara saker hem! Tog sedan bussen till stan för att kolla på pluskonserten med Felicia. Riktigt duktiga! ;)


Sometimes it lasts in love.

Sitter i skolan och har engelska, fick nyss tillbaka min filmrapport och jag fick B! asglad faktiskt haha :D Blev ganska förvånad. Sen har vi bara datakunskap kvar å sen slutar vi! Efter skolan ska jag till min moster å chilla lite sen åker jag nog med henne å mamma en sväng till torp för ska köpa puder oså sen 18.30 blir det konsert på Frideborg igen, plusgymnasiet som håller i det idag med! Vi hörs senare! puss

Pluskonsert

Går snart ut och möter Rebecca så tar vi bussen ner till stan för att kolla på Plusgymnasiets konsert. Ska bli riktigt kul att se faktiskt, hoppas dom är bra! :D 
Såhär ser jag ut just nu!

At school.

Sitter i skolan och ska snart börja sista lektionen. Helt sjukt vad trött jag har varit idag! Låg halvdäckad de två första lektionerna men nu har jag hållt mig vaken hela matten! Snart börjar engelskan och sen slutar jag halv 2, gött att sluta tidigt idag iallafall! Sen vid 4 blir det dans som vanligt, MTV/Funk! Vi hörs senare, puss!

Me Myself And I.

Massa bilder på mig från våran fotodag! Hoppas ni gillar det! :D
$

Fotodag!

Idag har jag och Amanda tagit massvis med snygga foton! De kommer upp om en stund för håller på att lägga in dem på datorn nu.

Chillin in My bed.

Gick upp tidigt som vanligt för att ta mig till skolan, kommer dit så är dom två första lektioners inställda å sen skulle vi haft lektion halv 1 å sen inställt igen å sen en till lektion. Men vi lyckades få alla lektioner inställda så de var bara att traska hem igen! Gick å la mig i sängen direkt när ja kom hem, drog på en film å somna nästan direkt, vaknade för en stund sen å fick i mig lite käk å nu drog ja på en film till! :)


She wants it


Dance dance dance

Drar snart ner mot Sin Clair så blire daance i en timma!

Not your choice.

Photo Courtesy: greysgifs

Take a break.

Sitter i skolan å har rast, börjar om 10 minuter. Sofia och Amanda är sjuka så det blir en riktigt seg dag :( efter skolan blir de hem en snabbis å sen ner till Sin Clair för att dansa MTV/Funk.


Västar @ H&M


It's all about you



New week

Måndag igen, sitter i skolan på andra lektionen. Hade sovmorgon till 10.30, riktigt gött! Slutar skolan 15.40 och då är det dans som vanligt. Hiphop/Street 16.00-17.00 och HipHop/Ragga 18.15-19.15.

Life is what you make it


Jason Derulo - Future History ♥


Jason Derulo - Fight for you
Jason Derulo - Don't wanna go home
Jason Derulo - Pick up the pieces
Jason Derulo - X
Jason Derulo - Givin up
Jason Derulo - Overdose

Bik Bok by Whitney Port

Älskar den roströda tröjan, de vita linnet, och de glittriga klackarna!

God Morgon!

Mamma väckte mig vid halv 11 och sa att frukosten var klar så då var det bara att ta sig ner och få i säg lite käk! Söndag idag, typisk plugga, träna softdag?! Det lär det bli för mig idag iallafall, ska sätta igång nu och plugga lite matte och servicekunskap!

Lite förändring!

Som ni kanske ser så har jag ändrat lite här i bloggen, har ny header bl.a! Kommentera gärna vad ni tycker om den! :) Nu är klockan mycket så ska lägga mig och sova nu! Vi hörs igen imorgon!

Lördagsmys!

Gårdagen var grym! Mer orkar jag inte berätta. Har varit hemma hela dagen idag och bara tagit det lugnt. Nu ska jag ner och kolla på film med familjen. "LA gigolo" som går på fyran! Och även äta lite gott lördagsmys!

Dagens outfit.


Tur att man förändras...

Haha domma bilderna bjuder jag på! När man tittar tillbaka på gamla bilder tänker man verkligen hur fan såg jag ut! Men man tyckte väl att man va snygg då, vilket jag inte kan förstå men... haha!

Food!

Har lagt upp massa bilder från sommaren å de tog sin lilla tid... Nu kom mamsen hem med kebabtallrik till mig så ska ner å käka lite hehe! Bästa mamsen ♥

Summer Memories.


Dagens outfit.


I'm your girl


Dagens outfit.


Chill pill.

Softar på Sin Clair med Eve, ska snart dansa igen, om en halvtimma typ!

felsms.com


Citat.


En söt vän.


Dagens outfit

 


Frukost.

Sitter just nu och käkar frukost å efter de ska jag börja fixa mig. Hinner jag så slänger jag upp en bild på dagens outfit senare. Puss!


God natt.

Ligger i sängen å kollar klart de sista på Sex and the city, den går ju på TV. Sovmorgon imorn till 10.20, känns alltid lika skönt! Slutar 15.40 imorgon å då blir det direkt till dansen som vanligt å sen en timme å en kvarts väntan och sen dans igen! Men vi hörs imorgon god natt!


Skinnjackor.

Jofama By Kenza Kenza 4 Black på Bubbleroom.seJofama By Kenza Kenza 7 Offwhite på Bubbleroom.se
Jofama Retro-Woman Strawberry på Bubbleroom.seAcne  Rita Brown på Bubbleroom.se

What I wanted?


The end of weekend.

Helgen har varit super! En lugn & mysig helg. Fredagen var helt underbar, säger inget mer om de! Igår så softade jag med Jenny på kvällen men hon gick hem ganska tidigt för jag var jättesömnig, somnade runt 11?! Galet haha. Idag har jag inte gjort mycket alls, ska träna ikväll på motionshuset eller friskis! Får se vad de blir.

Promenad med lilltösen.

Vi passar lille kusinbarnet Ida idag så jag och mamma var nyss ute på en promenad med henne. Nu ligger hon ute i vagnen och sover.

Hon är ju för söt!


Stickad - Deep red

Snygg stickad tröja från Åhlens!

RSS 2.0