Rihanna rödhårig!

Rihannas retro-uppsättning!
Avancerat!
Vad tycker du om hennes hår?
Jag kan iallfall påpeka att henens tatueringar är riktigt nice!

goa b-rudar


God Morgon!

Jajjamen klockan ringde 05.45 och 06.00 mötte jag upp Kristin så drog vi ut på vår lilla runda. Det gick superbra! Tills vi inte hade så långt kvar då jag fick världens jävla mensvärk å kunde inte ens gå så fick sätta mig ner en stund men sen så gick de bra. Nu har jag duschat och gjort mig iordning och är redo för skolan! Lite trött sådär men det får la gå!

Såhär ser jag ut idag!

everybody makes mistakes

Hejsan alla bloggläsare! Idag var man ju tillbaka i skolan då! Gött med en kort onsdag även fast det har känts som måndag hela dagen, men hur underbart är inte det? :D Kortare vecka helt enkelt och helgen är snart här igen! Efter skolan gick jag och Evelina ner till willys och köpte hårfärg, hem till mig dit även Kristin hänka på! I med färgen och vänta... inget lyckat resultat haha! Fick panikringa till hennes frisör och fick som tur var komma dit och få ordning på katastrofen, japp! hon såg ut som en tiger i hövet! Jaja det gick ju bra till slut iallafall! Åkte hem till mig igen och sen bar det av ner till friskis för ett hårt träningspass! Guuud va gött det kändes idag! Here we go! Imorgon ringer klockan på 05.45, då går jag och Kristin upp för en go löprunda på fina Kurveröd såhär innan skoldagen börjar! De blir finnemang! Torsdag imorgon, en ganska lång dag men även den sista skoldagen för mig denna veckan för på fredag drar vi till Trollhättan med dansen och dansar somfan!
sommaren på gång nu ? funderar faktiskt på shorts imorgon! får väl se hur vädret känns efter löprundan! God natt ♥

Lindsay Lohan - 4 månaders fängelse

Lindsay Lohan dömd till fyra månaders fängelse
Anses ha överträtt sitt villkorliga dom på grund av den påstådda halsbandsstölden.
Lindsay är rasande över fängelsedomen
Efter Lindsay Lohans berg- och dalbana till helg – inkluderandes domstolsbesök, fängelsedom och en saftig borgensumma – är skådespelerskan allt annat än glad, meddelar People.

— Hon är arg för att hon har jobbat så hårt för att förändra sitt liv. Hon har inte gjort vad de säger att hon har gjort, hon stal inte det där halsbandet, säger Lindsays vän Nathan Folks till tidningen.

Skådespelerskan dömdes i fredags till fängelse, men släpptes senare samma dag mot borgen på 480 000 kronor. Nathan Folks menar att Lindsay är besviken över den, enligt henne, orättvisa domen, men att hon är villig att samarbeta och visa sin laglydiga sida.

— Hon är redo för fängelsedomen. Hon vill gå på möten för anonyma alkoholister och anonyma narkomaner, och är villig att ta sig an de mer än 400 timmar av samhällstjänst hon dömts till, fortsätter Nathan Folks.

Lindsay förväntas anlända till ett kvinnohärbärge i Los Angeles senare i veckan, där hon ska göra sin samhällstjänst. Hon ska även befinna sig i rätten den 11 maj och 3 juni för en uppföljning på helgens domstolsbesök.


Romantisk påsk för Beyonce & Jay-Z i Paris

Beyoncé och Jay-Z's romantiska påsk i Paris
Beyoncé och Jay-Z's romantiska påsk i Paris
Beyoncé och Jay-Z's romantiska påsk i Paris

några goa bilder

bilderna är från i onsdags när vi grillade hos Kristin innan vi drog vidaer till Mollön!

Passa på!


snyggt från H&M


the hole worlds stops and stares for a while

Uppdateringen har inte varit bra alls nu det senaste jag vet! Men har haft lov och då tog jag helt enkelt lov från bloggen också! Ska försöka komma igång nu igen men har lite idétorka om vad jag ska skriva om oså, det finns ju annat som är mer intressant än vad jag gör på dagarna. Kom gärna med tips om vad ni vill att jag ska blogga om! Imorgon är det sista dagen på lovet och på onsdag är det tillbaka i skolan igen, gött som de e så har jag bara 2 skoldagar denna veckan för på fredag ska vi till trollhättan med dansen för å daaanca ! blir grymt de! Nu ska jag lägga mig och kolla på The O.C! Det är verkligen hur bra som helst å man kan inte sluta kolla! Hoppas att ni har haft ett lika underbart lov som jag med underbart väder, goa kvällar tillsammans med underbara vänner osv! :D

I hate that I want you so



gryyym tjej!


Morris.


Glad Påsk!

Glad Påsk på er alllihopa! :D
ville bara säga att jag är morris osv ( slingor ) ...

jajjamen jag & kycklingen har ungefär samma hårfärg

experimenterar lite bara


Storstädning på gång!

Jag och mamma håller på att storstäda hela huset nu inför påsk eftersom de kommer massa folk hit på lördag! Visst är vi duktiga! :D

nördar lite bara


Förändring!

Blir nog denna hårfärgen om ett tag! Iallafall innan jag åker till Turkiet! Blir nice.

Frukost utomhus!

Kristin sov hos mig inatt och igår var vi somsagt ute och grillade på skeppsviken med goa brudar! riktigt mysigt faktiskt. Drog sedan hem till mig och kollade på en film som vi somnade till. Upp ur sängen halv 10 imorse och ner och fixa frukost och ut å satte oss i solen! helt underbart. Runt halv 11 kom mormor och hämtade mig så köpte vi garn för hon ska sticka en pippitröja till mig :) snäll mormor jag har! När jag kom hem igen gick jag ut och satte mig i solen igen, man kan ju bara inte låta bli ;) Nu kom jag precis in och tänkte faktiskt sätta mig och spela lite sims! det var riktigt längesen och görsugen är jag haha :D Ikväll hittar vi nog på något skoj igen! Har kanske lite planer, men vi får se va som händer ;) Hoppas ni alla har ett lika underbart lov som jag! :D
Två bilder från frukosten på mig och min söta underbara vän!

Nytt!

& en svart skjorta från åhlens !

Underbar dag!

Fan va gött det är med lov! Jag sov hos Kristin inatt och imorse gick vi hem till mig och la oss i trädgården och solade i det underbara vädret! Har nyss tränat nu och ska snart iväg och grilla med goa brudar!

goooe helgen!

Fredag: På kvällen åkte jag & Emil upp till Bången å hem till Theo & Tilde å var med massa, spelade spel å grejer med föräldrarna också! askul haha! Åkte hem runt halv 12. 
Lördag: Var med Amanda och senare kom även Sara och Felicia, vi åkte å köpte nötter sen satt vi hemma å spela spel å tjöta å hade allmänt mysigt!
Söndag: Brudarna åkte hem imorse, jag drog ut med föräldrarna å grejade i trädgården. Tog en paus en stund å har legat ute å solat i de goa vädret men nu satte jag mig en stund vid datorn. Ska snart ut igen!

Brunt är snyggt!

brun skinnjacka från nelly.com

Holebrook's pippitröja

Vill ha en sån här tröja!! grymt sugen, den är riktigt snygg!

klänningar beställda!

Har beställt hem två klänningar från nelly, hoppas på att någon blir bra så jag kan ha den på balen! Lägger inte ut någon bild på dom för ni får se hur jag ser ut på balen när den är! :) Har inte bloggat något alls idag eftersom det varit så gött väder så efter skolan la jag mig ute i solen med sofia och stekte tills jag skulle ner till dansen! Nu har ja hållt på å provat kläder å övat på dansen alldelses för länge så nu blire bums i säng! Imorgon är det fredag och det betyder heelg!! och ännu bättre, LOOOOOOV!!!!! lediga i 11 dagar, ME LIKE! ♥

God Morgon!

Drar snart till skolan och då väntar Nationellt prov i engelska skrivdelen, ush å fy å blä! Men sen är engelskan över, eller ja bara muntligt kvar då. Efter skolan åker jag till torp med Sara för hon skulle köpa jeans oså. Hörs senare!

goo dag! 2 bilder


I want it all


i love u

Grym kväll igår! Hade skitkul me gött folk oså! Idag åkte jag å felicia ner till Riverside för att fotas i en fotostudio. Det gick helt okej bra, var ju första gången för oss båda så det var ju lite svårt. Idag kommer mina föräldrar hem också, dom har ju varit i Stockholm hela helgen & gottat sig! Har faktiskt saknat dom.

UNDERBART VÄDER!

Kort skoldag för fick håltimma, underbart väder & no parents at home! Kan det blir bättre? :D Kom nyss hem från stan, gick ner och träffade Felicia efter skolan så har vi pratat massor och bara haft de gööörträävligt! :D Nu blire tagga till dansen som börjar kl 6 å sen hem igen så kommer Kristin hit så hittar vi på nåt skööj som vanligt!! :D Denna helgen kommer bli underbar det känner jag på mig! underbart väder + underbara friends ♥
( skulle publicerats 17.00 )
min söta underbara bästis ♥

Helt slutkörd

Rubriken säger allt, jag är helt slut efter denna veckan så det ska bli underbart med fredag imorgon! Igår så var det ju somsagt skola sen red jag sen cykla jag till friskis & tränade & sen cyklade jag hem så jag hade ganska go träningsvärk idag! Idag var det skola igen och nu ikväll har jag varit nere å dansat och de känns som att de börjar gå lite bättre nu faktiskt. Ska plocka iordning lite snabbt på rummet bara sen blir det sängen för mig. Ser fram emot en go helg! ♥
Fick min Ear Cuff igår också förresten!
Superduper mega nöjd!

My reason

DÅLIG UPPDATERING - INGET INTERNET
Har inte haft något internet på 2 dagar så har inte kunnat blogga, därför har det inte varit någon vidare bra uppdatering. Men det ska de bli bättring på hade jag tänkt. Men iallafall, helgen blev superlyckad! Hade superkul i lördags med mina underbara vänner som även stannade över natten! I söndags hade vi släktkalas som också blev trevligt med fina presenter. Annars har det inte hänt något speciellt under veckan. Hade kemiprov idag som faktiskt gick hyfsat bra tror jag. Idag har jag även ridit på min kusins häst Coftan. Det gick superbra och det var underbart att rida igen! Nu ska jag ta det lugnt en halvtimma och äta oså sen ska jag ner till friskis och köra ett pass! blir grymt. Ha en bra kväll! :)

Hur många lingon finns det i världen?

SÅ JÄÄVLA BRA FILM! absolut värd att se!!! Skrattade gott den kvällen!

Födelsedagen

Detta fick jag:
Tack för en underbar födelsedag & tack för presenterna! ♥

Elin svarar

Anonym om Liten "Bloggpaus":
Vart har du köpt den rosa halsduken? =)
svara gärna som inlägg.
Svar: Den är köpt på Gina Tricot.

Fixat naglarna!

Isadoras silvernaglack! ♥

Hello Gorgeous!

Joel Kinnaman! ♥

2 april 2011

Frukost på sängen, trisslotter, turkietresan & ett par örhängen! Go start på födelsedagen!
Planer för dagen:
• Dra ut och springa!
• Ner till stan en snabbis och sola.
• Fixa naglarna
• Fixa iordning inför kvällen
• Brudarna kommer hit
• Laga go mat!
• Spela spel med brudarna!
• BIIIO !
• Brudsen sover här!
Kommer bli en underbar kväll med mina underbara favoritbrudar!! ♥
bild från förra året när jag fyllde 15 år!

16 år!

Då har det gått 16 år sen lilla jag föddes...

RSS 2.0