Kvällens outfit.


Bilder från gårdagen.

Vi passade nämligen en underbar liten söt flicka igår.

Gårdagens outfit.


Lovely Saturday.

Pojkvännen sov här inatt och idag gick vi upp tidigt för att kolla på isshowen som började kl 12! Den var riktigt bra som alltid! Nu ska vi ta de lugnt en stund innan vi får börja med lite förberedelser inför mitt kalas som börjar kl 6! Jag fyller nämligen år på måndag! Men jag ska försöka blogga senare! Kram ♥

Nice sho - Din sko.

Textile shoe

Hitta denna snygga sko som finns på dinsko, finns i svart och vitt för 249kr. Funderar på att köpa!


U Make Me Happy.

Photo Courtesy: tutibins


Dålig uppdatering.

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt nu de sista men jag har fullt upp. Söndagen tillbringade jag med pojkvännen och igår dansa jag hela kvällen och idag har jag vart ledig från skolan men dansade hela förmiddagen från 10-13 så nu ligger jag ute i solen och är helt slut. Krockade förut också. Det gick bra men blev väldigt chockad och förbannad för de var hans fel. Hoppas ni har en skön ledig dag i det underbara värdet! Kram på er




Spring outfit.

spring outfit

Såhär kommer jag bl.a gå klädd i vår!
spring outfit by elingluggen featuring white gold rings

Promenad.

Drar ut på en promenad med lite fika med två goa brudar i det superfina vädret! Hoppas ni har en underbar lördag!

What a beautiful day.


image description

Gårdagen.

Gårdagen spenderade jag med min pojkvän. Vi köpte med oss pizza ut till skeppsviken där vi satt och myste en stund på kvällen med lite filtar! Riktigt mysigt! Sedan åkte vi hem till mig och myste framför TVn.
image description
image descriptionimage description

God damn beautiful.


Jaaaajjamensan! Bilden är photoshopad! ;)

Inspiration/Sovrum.


Äntligen!

Är äntligen tillbaka i skolan och ja känner mig faktiskt ganska frisk å bra! Visst är det konstigt att jag säger "äntligen tillbaka i skolan..." Men så är det faktiskt haha! Hatar att ligga hemma och vara sjuk.. Jag vill ju va i skolan och träna och dansa osv! Ska till dansen sen också och kämpa på så gott de går! Nyss haft engelska och sett på världens bästa film som jag verkligen rekommenderar! Sååå sevärd! Har en lektion kvar, matte vilket jag inte alls är taggad på just nu haha.. menmen. Vi hörs senare!


Sjuk sjuk och sjuk.

Japp rubriken talar för sig själv! Jag är fortfarande sjuk! Trodde jag va frisk förut så åkte med mamma och moster till torp och de gick bra en stund tills jag började må skit illa, blev asvarm och de kändes som att ja skulle ramla ihop i en hög typ! Och nu har ja mått illa fram å tillbaka resten av kvällen, inte alls kul! Får se hur jag mår imorgon om de blir skola eller inte... hoppas! Är sååå uttråkad, vill inte vara sjuk längre :( Vill va me kompisar å pojkvännen å träna och dansa å va i skolan! Sätter på en film nu och bäddar ner mig i sängen! De blir "A cinderella story once upon a song"


Pink outfit.

pink summeroutfit

pink summeroutfit by elingluggen featuring heart jewelry

Still sick..

God Morgon på er! Eller god middag.. ? Gick nyss upp och tänkte käka lite frukost. Blev ingen skola idag heller och orkade inte ens ta mig dit för att göra de andra provet.. illa. Har dans idag med så antar att jag missar den. Varför ska man alltid bli sjuk när de passar som sämst?! Har verkligen inte tid att vara sjuk just nu -.- Menmen... Får väl bara försöka vila.. Hoppas ni har de bättre än mig! Kramar. ♥

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Jag är med och tävlar om de finaste designade rummet! Vore jätte tacksam om ni mina söta läsare kunde gå in och rösta på mig! Vore supersnällt! Kramar ♥

Because I do.


Sjukling..

Eftersom att jag är sjuk blev de heller ingen dans idag :( Så himla tråkigt.. Men ska ialalfall åka med älsklingen och kolla på en lägenhet om en halvtimma! De blir kul :)

Du är det vackraste jag vet! Jag älskar dig hjärtat! ♥

I want summer!

Bilder från sommaren 2011.



Halsring - H&M


Dagens outfit.

Har varit hemma idag för är så himla förskyld. Men ska ta mig ner till skolan nu för att göra ett prov i samhällskunskap. Hoppas de går bra! Får även hoppas att ja kan ta mig ner till dansen ikväll och vara ned på koreografin iallafall så jag inte missar massa! Hörs senare. Kramisar


Snygg sko!


Snygg sko från dinsko! Hade suttit finfint bland min skosamling! Snygg i både svart och brunt! 399kr
Yvette JY1246-82x resårYvette JY1246-82x resår
Också en riktigt snygg sko från scorett för 399kr. Frågan är vilken som är snyggast?? Tror nog ja gillar den från scorett lite mer då jag även har en liknande sko som den från dinsko fast lägre klack.

Stickad tröja.


Snygg stickad tröja från åhlens! Lätt att matcha till många outfit! Önskar mig även denna i present! Finns här.

Beautiful.

beauty

beauty by elingluggen featuring an eyeshadow

Jeansjacka




Vill så gärna ha en sån här jeansjacka som inte är dendär tajta modellen! Denna ser perfekt ut! Får önska mig när jag fyller år! Den finns iallafall här!

Lovely outfit.

summeroutfit

summeroutfit by elingluggen featuring water resistant watches

How lovely?


Vädret för den kommande veckan! Ser fint ut!! Vååååår ♥

bilden säger allt.


Summerfeelings.

Detta vill jag bära i sommar!


Cupcakes.

Dessa fina cupcakes bakade jag och älsklingen igår! Supergoda ♥

Barnkalas.

Skulle publicerats igår kl 19.00.


Igår fyllde min kusins barn Ellie år så vi var där på 1års kalas!

Freeedag! Girlsnight!

Underbart med fredag! Ikväll blir det att fira en kompis som fyllt 18år med goa brudar!!! Hoppas ni får en fin fredag allihopa! Kram ♥


Såhär ser jag ut ikväll!

Train - Drive by


göööörgo låt! ♥

Lovely outfit.


New dress.


Har ju denna även i rosa men tyckte den va så himla fin så fick bli en svart också, dock en storlek mindre som satt lite bättre! Supernöjd! Vet massa saker jag kan matcha den med bla som den förra outfiten ja la ut.

Bort med de röda.


Nu ska de röda håret bort! Sitter med chokladbrun hårfärg i just nu! Före och efter bild kommer!

Today I look like this.


Wishes for my birthday.


Favorite outfit.


Vååååår.


Pics from Gothenburg.




I'm lovin it.



Sunday.

Gårdagen blev toppen! Fick köpt mig två underbara saker som jag visar er sedan! Jättemysig dag med älsklingen i Göteborg, vi åt även på bamboo och rullade sedan därifrån haha! Idag gick vi upp vid halv 9 å sen vid 10 åkte vi hem till Joakim så tvättade han bilen medans ja softade i solstolen haha, gööörgött! Sedan städade vi hans rum och möblerade om lite oså! Nu ska vi även städa mitt rum så de blir gött! Ikväll hoppas ja även på träning, ett fuego pass hade ja tänkt! Och som ni nog vet vann Loreen melodifestivalen igår vilket var absolut helt rätt! Hon är grym! Danny var också grym men hon var liksom snäppet högre! Vad tycker ni? Va de rätt låt som vann?


Älsklingen tog två finfina bilder på mig när ja stekte i solen haha! Sover som en sten. Men dom bjur ja på haha!

Gårdagens outfit.


Göteborg!

Idag ska jag och pojkvännen åka till göteborg. Lite shopping och käk står på schemat! Ska fira lite att vi har varit tillsammans i 3 månader idag. Ikväll blir det mys hemma med familjen och pojkvännen framför melodifestivalen såklart! Hörs senare!

At elles.

 

 


Hello sunshines!

Åkte ner till skolan imorse för ett möte och nu är jag hemma igen, har varit de sen halv 10-10 typ. Ska snart åka ner till skolan igen för att ha en svenska lektion. Sen slutar jag för dagen. Underbart med helg!!! Efter skolan går jag och Sofia och fikar på "At Elles" och sedan kl 3 blir de dans med uppvisningsgruppen i 2 timmar. Helt okej fredag! Ikväll blir det nog mys med pojkvännen och familj! Ha en fin fredag så hörs vi ev senare! Kramar ♥

Jeffrey Campbell



Så sjuuuukt snygga skor och så hiiiimla bekväma! Dessa är nog något som alla flickor gäärna vill ha i sin skosamling!

Längtar!!


Drar och tränar!

Tar bussen ner till friskis med Jenny nu och kör ett Step pass! Va ett bra tag sen jag va där nere nu så de kan behövas! Hörs kanske senare! Puss.


Jeansväst ev till salu.

Funderar på att sälja min snygga jeansväst pga att den bara hänger i garderoben, den är använd ett fåtal gånger! Det är storlek Large och den kommer från Bik Bok, priset kommer ligga runt 250 isåfall, hör av er om ni är intresserade! SÅLD!


Dåligt bloggande.

Orsaken till att jag inte bloggat så mycket på sistone är lite personliga själ, har det ganska jobbigt just nu med vissa saker som jag inte tänker ta upp här i bloggen. Hoppas ni har förstående för de. Men ska försöka komma igång mer så snart som möjligt! Kramar ♥

Min älskling hade med sig denna otroligt fulla godispåsen till mig igår bara för ja va ledsen, så underbar han är!

Todays Outfit.


Ursäktar de dåliga mobilbilderna men har inte haft någon ork på sistone.

Tuesday/outfit.


My new love.

Älskar mina nya hunterstövlar! Snygga till allt!


Inspiration.

Blogger-image-1643878730_large

Kvarterskrogen.

Sitter på kvarterskrogen nu och väntar på god mat!


Kvällens outfit!


Åker snart hem till pojkvännen! Klockan 6 ska vi äta nere på Kvarterskrogen med hans familj för att fira att han har fyllt år. Efter de blir de nog fest skulle jag tro! Hoppas ni alla får en underbar lördag!

Från pingsten.


En vit vanlig skjorta, perfekt att ha under stickade tröjor! Endast 30kr.

En söt topp! Tänk till ett par svarta tajta jeans och hunter stövlar! LOVELY! Endast 60kr.

Köpte även en rosa kofta men den ligger i tvätten så den får ni se någon annan gång!

TILL SALU.


khakigrön spetströja från H&M, aldrig använd. Storlek 42. Säljes för 100kr (NYPRIS 249kr har jag för mig)

Söt topp från VILA, aldrig använd, prislapp sitter kvar. Storlek L. Säljer för 100kr ( NYPRIS 170kr på REA)

Stickad tröja från Gina Tricot. Storlek XS. Säljes för 70kr.


Kofta från Bik Bok. Storlek L. Säljes för 100kr.

Vid alla köp betalar köparen frakten om det är utanför Uddevalla. I Uddevalla kan vi mötas upp så ni får plagget! Vid intresse kommentera detta inlägg och vilket plagg du är intresserad av!

Garderobsrensning!

Håller just nu på att rensa ur garderoben lite! Finns så mycket kläder som man aldrig använder så lika bra att göra sig av med de! Tänkte slänga upp lite plagg här på bloggen sedan som är till salu så då får ni kika in och se om ni hittar något ni gillar! Har ju en ny kategori med namnet "TILL SALU" där jag slänger upp plagg lite då och då! Slänger även upp bilder på de jag hittade på pingsten lite senare!


Second hand.

Påväg ner till pingsten nu med moster och hennes kompisar för att kika lite och hoppas på att ja får med mig något hem! Bloggar när ja kommer hem!


Myspys.

Myskväll med moster och pojkvännen hos moster! Har ätit pizza och så och nu spelar vi lite spel! Underbar fredag med människor man älskar! Kan de bli bättre?


Lunch på cactuz.

Äcklig mat i skolan så fick bli lunch på cactuz istället! Gott som alltid! Tog mig en egengjord kycklingsallad.


Friday/Outfit.


Blev dåliga mobilbilder idag för systemkameran var urladdad, hoppas de duger! Ha en fin dag! :)

Plans for today.

Just nu är jag i skolan på näst sista lektionen. Efter skolan beger jag mig till min moster i ca en timma innan jag går till Sinclair för dans i 1,5 timmar med uppvisningsgruppen. Efter det ska jag på ett informationsmöte ang Julias uppvisning som jag ska vara med på. Efter de åker jag hem så får vi se vad kvällen erbjuder. Ha en fin dag allihopa i de finfina vädret! Kraamar ♥
image descriptionimage description

RSS 2.0