Drar ut med båten!

Hemma ikväll igen och då blir de fjorden! :D

Why would I let you go?

Sitter och kollar på Pretty Little Liars, det är så jävla bra! Ikväll blir det fjorden igen!! Nice :D

Hemma igen!

Som ni märkt så har jag inte bloggat på några dagar och det är pga att jag varit bortrest. Har nämligen varit ute på havet med båten! Det har varit helt underbart för vädret har varit superfint och vi har haft det jättemysigt! Är helnöjd med trippen! Glömde även blogga innan vi åkte för de blev väldigt stressigt oså så hoppas ni inte saknat mig för mycket! Men nu är jag iallafall hemma igen och har äntligen fått duschat och rakat benen m.m haha, det har varit efterlängtat! Ikväll blir det fjorden med massa härligt folk skulle jag tro! Hoppas på en go kväll! Slänger säkert in en outfit bild senare om jag hinner ! :D
Tre söta bilder på min söta familj bara ♥

Present från mamsen

Mamma kom nyss hem från torp och då hade hon med sig denna grymma sak hem! Har velat ha en sån ett bra tag nu för det är så jobbigt när man ska ut och springa med iphonen och inte har nån ficka så får man ha den i bh:n så blir den svettig å blä så denna kommer göra massor med nytta!!! love it ♥ ( btw, 5km löpning avklarat för dagen! känns rätt gött faktiskt )

Q & A

Anonym om Photoshoot!:
hur äter du under en dag typ? fin kropp :) svara som inlägg

SVAR: Får börja med att säga tack så jättemycket! Till frågan då haha... Jag äter ungefär det jag känner för nu på sommaren hehe, det har helt enkelt blivit alldeles för mycket godis. Men jag försöker ju att tänka lite på vad jag äter oså och ett tag körde jag på att inte äta pasta bröd osv och det gick ganska bra så länge man hade de hemma. Men jag äter väl som alla andra under en dag typ.. frukost lunch middag, det som lagas helt enkelt. Det var helt enkelt en svår fråga haha! Hoppas svaret duger :)

God Morgon!

Äntligen är vädret lite bättre och idag ska vi äntligen ge oss ut med båten! Fast det blir senare i eftermiddag. Har nyss gått upp ur sängen nu och tänkte att jag drar ut och springer direkt så har jag de gjort sen. Vi hörs när jag är tillbaka!

I will never let you go

Ja de blev en ganksa lång promenad, vi gick ungefär i 2 timmar och bara pratade om massor! Underbart att komma ut såhär på kvällen med en go vän och bara prata om allt mellan himmel & jord! Det kan behövas! Nu ska jag gå och borsta tänderna å sen åter igen gosa ner mig i sängen och kolla på pretty little liars, det är ju hur bra som helst! Och skulle nog tro att detta blir sista inlägget för ikväll så jag säger god natt, sov så gott mina underbara bloggläsare!

Kvällspromenad...

Drar ut och går och pratar lite med min kära vän Kristin! Hörs senare!

Pretty little liars

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en popcornskål och kolla några avsnitt av Pretty Litte Liars som jag precis tankat ner, de verkar svinbra! :D

Resultat av naglarna!

Här har ni resultatet! Blev varken jättebra eller jättedåligt med de får duga, kunde blivit både bättre och sämre!

Fixar naglarna...

Resultatet kommer senare! Om det blir bra över huvudtaget...

Q & A

Anonym om Photoshoot!:
vart har du köpt den aaaassnygga vita tröjan med puffärmar?? :O:O
Det är min kompis tröja och den är köpt ifrån Bikbok. :)

Mot stan!

Drar ner till stan och fikar med min bästavän Sofia! Har inte träffat henne på jättelänge så vi har massor att prata om!

Något snyggt i höst?

Fick hem denna tidningen för någon dag sen och nu tänkte jag sätta mig och kolla igenom den och se om det är något snyggt höstmode från H&M i år!

Mysig gårdag!

Kvällen igår blev riktigt mysig! Trevligt folk osv. Spenderade även natten hemma hos Rebecca så jag kom hem för en liten stund sen!
Såhär kul hade vi! haha :D

happygirl!

Har sett att besökarna har höjts massor de sista två dagarna! Superkul! :D Hoppas verkligen ni stannar!

Kvällens outfit!

Ikväll ska jag på inflyttningsfest med familjen till Marielle & Daniel, det blir nog supermysigt! :)
svart långklänning - sytt själv, flätat skärp - VILA, jeansväst - H&M, skor - skokanonen. Kommer även bära smycken som inte finns med på bilden från ur&penn m.m & håret kommer nog vara utsläppt.

Lauren Conrad

Här bär hon sina snyggaste sommaroutfits!
1. Vi älskar älskar älskar Laurens outfit! Söt kjol, instoppad blus, nudefärgade skor och hårknut. Alla rätt! Hon är så trendig!
2. Hur gör man en enkel klänning redo för fest? Man sätter på sig en paljettjacka!
3. Finns det något finare än en blommig klänning på sommaren?
4. Vi älskar olivgrönt och svart tillsammans!
6. Lauren är sommarfräsch i en lila maxiklänning!
Älskar denna långklänningen!
7. En vit klänning och ett par nudefärgade skor är den perfekta kombon för en utekväll!
Bilderna är tagna från posh24.

Löpning på g!

Drat ut och springer med pappa! Hörs senare!

At mosters place

Spenderade kvällen igår och natten tills idag hos min moster! Igår gjorde vi egna langos som blev supergoda sen satt vi bara och kollade på tv oså, fick ju kolla på nyheterna hela tiden så man fick höra hur de gick i Norge. 
Hemmagjoda langos!


Best thing I never had


Drabbat Norge

Det som hände i Norge är ju helt sjukt! Vem fan gör något sånt?!

Photoshoot!

Här har ni en hel del bilder att kolla på! Enjoy ♥
Fotograf: Evelina Jonsson! Hennes blogg hittar ni här: Evelina

Outfits från photoshoot!


Q & A

:) om Mysig dag i Smögen!:
Jag har en fråga! Du ser alltid så jädra fint brun ut, även på vintern ser man på bilderna. Min fråga är om du är naturligt brun eller solar solarium eller om du använder dig av brun utan sol? :)
SVAR: Får börja med att tacka så mycket! :D Grejen är den att jag är ganska mörk i hyn året runt, jag blir aldrig särskilt blek om man säger så och båda mina föräldrar har väldigt bra pigment även jag, min pappa blir SVART på sommaren och utomlands. Men självklart har ju jag också solat solarium någon gång och smörjt på lite BUS men det är inget jag gör jämt och ständigt. Det händer kanske nån gång ibland när jag känner för att bättre lite på brännan :) Hoppas du är nöjd med ditt svar! :D Kram

Photoshoot på gång!

Har gjort mig iordning lite nu och Evelina har lagt fram massa olika outfits som jag ska ta på mig så ska hon ta massa kort! Japp tro det eller ej men det var hennes jädra idé haha! Men de blir nog roligt så kanske jag kan få till en bra ny headerbild också! :) Räkna med massa bilder senare!

Mysig dag i Smögen!

Mysig dag i smögen med mina bästebrudar! ♥

Nyduschad!

'
Nyduschad nyrakad och bara jävligt freshed up! :D

Bababa I love shopping!

Det blev en del saker till slut! Riktigt nöjd är jag! :D

Äntligen hemma!

Nu är jag hemma igen efter två dagars shopping! Är helt slut kan jag säga er, men det har varit riktigt mysigt faktiskt! Har fått shoppat massor me grejer! Slänger upp bild på allt senare hade jag tänkt! Bodde på en mysig liten camping inatt haha, när vi kom dit så skratta vi kan man säga, gaanska så dassig camping men riktigt fina stugor faktiskt, den låg lite off bara och det var inte så fullspäckat om man säger så, tre husbilar och ett tält? Haha menmen de va riktigt mysigt iallafall :) Igår spenderade vi hela dagen på ullared och på kvällen satt vi utanför stugorna och grillade & spelade kort oså. Idag var vi ifrån campingen runt 10 och då bar det av mot Lager 157 där det även låg massa andra affärer runt omkring, bla scorett outlet holebrook, fabriken osv :) Sen åkte vi vidare till Borås och åt lite mat och kikade även lite på Nelly outlet! Två riktigt mysiga dagar med familj och släkt ♥

Tidsinställt inlägg!

Nu sitter jag antagligen i bilen påväg mot Ullared, sover nog tom hehe! Tänkte bara slänga in en bild på hur jag ser ut idag! Blir ingen bloggning igen för än jag är hemma igen så ni får ha det så bra sålänge! puuuss

Packning på gång!

Måste börja packa lite nu för imorgon bär det iväg med familjen och släkt på Road Trip! Vi ska till Ullared och på vägen ska vi stanna vid lite affärer oså. Kommer bli assume! Ska sova i stuga där och sen på onsdag ska vi till Borås tror jag! Men nu måste jag packa och kolla vad jag ska ha på mig imorgon för det blir väckning klockan 7!

Mean girls 2

Slår på denna movien nu!

Pyjamasparty ♥

Är hemms hos Kristin med henne Evelina & Rebecca. Vi är nämligen ensamma hemma så då passar man ju på att ha lite finare pyjamasparty! :D Nu ska vi snart sätta på en go film och somna till den! Vi hörs mer imorgon!
Jag bytte även min header, vad tycks? :D

Lite beroende bara


Mot Gymmet!

Drar och tränar med Evelina!

Bakat med mamsen ♥


Fallens dagar ♥

Fallens igår var assume! Massa goooa folk, god mat å bra musik!! Åkte hem runt 1 ungefär. Idag vaknade jag klockan 14.00 och de kändes inte alls bra, fast sen när jag såg de pissiga vädret så gjorde de inget att jag sovit bort halva dan hehe.. Har iallafall ätit middag nu och idag vet jag inte riktigt vad som händer eftersom att vädret sabbar allt som finns att göra typ hehe.. nemen de sabbar iallafall humöret :(
Lite bilder från fallens:

Go Fräädag ♥

Hade en riktigt mysig kväll igår i Trollhättan på Fallens dagar. Massa gott folk oså! Idag har jag inte gjort ett skit än sålänge, det är sånt där jobbigt väder så man inte vet om man ska lägga sig och sola eller inte :/ Jaja.. ikväll blir det iallafall fallens igen med massa goa brudar!! Kommer bli assume! Ska även kolla på Veronica Maggio som ska uppträda!! Taggad som fan! :D

Next up:

STORSTÄDA RUMMET!
• plocka undan kläder & småsaker
• dammsuga
• damma och tvätta rent
• skura golvet
• byta sängkläder

Iphone 4

Ville bara säga att min älskling har kommit och idag har jag även köpt ett skal till den! :D Superdupernöjd!
Anonym om Mot Sunningen!:
vart beställde du din iphone ifrån och vad kostade den? :)
Jag höpte den från www.tre.se och den kostar 399 i 24månader!

Mot Sunningen!

Nu är matsäcken packad och vi har gjort oss iordning och är redo att dra till Sunningen en heldag! Kommer bli en underbar dag i det fina vädret! Vi hörs igen senare när jag är hemma igen vilket nog blir ikväll! Hoppas ni alla får en fin dag i det fina vädret!

Girls fall like dominoes

Underbar idag ute med båten med Evelina & Amanda, även mysig kväll igår med fläskisgänget! Har fått go bränna i ansiktet idag känner jag haha! Nu har jag precis duschat, sitter och väntar på att Kristin ska komma så ska vi dra upp till Evelina och Amanda och sen till Dalaberg och köra volleyboll! Sen drar vi hem till mig senare ikväll och tältar inatt igen! See you later :)

Bilder från midsommar

Enjoy! ♥

Livet leker :D


Snabbis

Kom nyss hem från Sunningen ( drog dit istället för Mollön ) Har hunnit äta och duscha och om 20 minuter ska jag möta Kristin vid busshållplatsen för vi ska ner till stan och handla mot och godis tills ikväll för vi ska grilla och tälta med fläskisgänget! Kommer bli assume! Tog massa bilder förut som kanske kommer in senare om nån av tvillingarna orkar skicka! Men vi hörs senare :D puuuuss.

Ny bikiniöverdel!

Har glömt säga att när jag kom hem från Partille Cup så låg denna snygga bikinöverdelen på köksbordet och väntade på mig! Tack bästa moster! ♥

BESTÄLLD!

Kommer om 2-3 dagar!

Sunny Monday

Vaknade imorse av att pappa kom upp och sa att han beställt Iphone 4 till mig nu! Pappsen gjorde min morgon super! Har snackat med brudarna oså och först tänkte vi dra ut med båten men det är lite blåsigt oså så vi drar till mollön istället. Hoppas på en fin dag där ute! Behöver verkligen jobba på brännan haha!
Bild från förra sommaren, en dag på skeppsviken.

Rån på Ica Dalaberg

Haha jag å mina kompisar satt ute och pratade så ser vi dendär jävla helikoptern åka runt å runt å leta efter något. Sen fick vi reda på att det varit ett rån på Dalaberg.

älskar mina flätor ♥


Palladium

Funderar verkligen på att köpa mit ett par sånna här! Så jävla snygga!

Perfect sunday

Har kollat på OC hela dagen! me love ♥

Borta bra men hemma bäst

Hej bloggen! Det var ett jävla bra tag sen nu men bra anledning har jag! Har nämligen varit bortrest en vecka för har spelat Partille Cup i Göteborg. Det har varit en underbar vecka med massa goa kompisar! Tråkigt nog så åkte vi ut i 8delsfinal mot Skanderborg som sen vann hela cupen, dom är även DM vinnare. Menmen sånt händer, vi har gjort jävligt bra insatser men några var mindre bra helt enkelt. Som tur är så kommer det nya chanser! Det är iallafall riktigt jävla underbart att vara hemma igen och sova i sin egna säng och kunna sova hur länge man vill! Kom ju somsagt hem igår och hann inte vara hemma länge alls innan vi skulle hem till min faster och grilla med släkten oså, faktiskt riktigt mysigt för dem två små kusinbarnen var med också! Lite senare på kvällen åkte jag hem till Evelina som jag saknat jättemycket och vi pratade om massor! Idag har jag inget planerat än så länge, tänkte försöka fixa nya naglar nu när det är uppehåll i handbollen. Får se hur det går så kommer det väl kanske in bild på det senare! :D TTYL babes!

Angående mitt sommarjobb

Anonym om Söndaaag:
vart jobbar du?
Anonym om Söndaaag:
vart jobbar du?

SVAR: Jag jobbade på Mollöns 4hgård. Alltså ett dagläger med barn från 7-12 år. :)

RSS 2.0