Fredaaag!

Har lång håltimma nu så ligger hemma hos pojkvännen och myser. Ska snart traska tillbaka till skolan och ha handelslektion! Ikväll blir det träning och sedan vara med min pojk skulle jag tro! Skönt med fredag! puss ♥
 

Mysig kväll i city.

Har haft en mysig kväll i stan med min fina vän! Handlat lite julklappar och även lite andra saker till mig själv haha! Nyårsklänning bl.a. Nu sitter vi på butlers och ska käka!


The city.

Blev en mysig eftermiddag med brudarna! Först käk på cactuz å massa tjöt! Nu ligger jag hemma hos pojkvännen och lyssnar på när han snarkar! Ska också försöka sova snart! Fredag imorgon! Natti.


Today's.


Morgonträning.

Tog mig en powerwalk till friskis förut och körde ett medelpass! Känns så jävla gött nu efteråt! Underbar start på en lördag!

Nails by me.


Smörgåstårta.


Fredagsträning.

Blev ett intensivpass på friskis med brudarna! Känns underbart nu efteråt!


Torsdag/skola.

Torsdag igen och då var de dags för skola! Är helt slut efter praktiken haha men kul har de varit! Har bara två lektioner idag så slutar 13.50! Skönt!


Måndagsmys.

Är helt slut efter en lång dag! Första dagen på praktiken idag och det gick jättebra och de var jättekul! De känns såå bra! Nu ska jag gosa ner mig i soffan med underbara pojkvännen och bara mysa resten av kvällen och ladda om inför en ny dag imorgon! Hoppas ni också har haft en bra start på veckan! Kram ♥

Wishes.

Berlocker från Thomas Sabo
Dr denim jeans black ice
Klocka - Ur&Penn
Nattlinne & Shorts - Gina Tricot
Pälsväst - nelly.com
Dubbelring med mitt namn - minanamnsmycken.se eller mittnamnhalsband.se
Odd molly blusar

New in.


Fars dag.

Grattis världens bästa pappa på fars dag! Älskar dig! Har haft lite fika nu och firat pappa på fars dag! Kom nyss hem från torp också och fick shoppat lite, supernöjd! Visar allt nytt om en stund! Kram


Söndagsoutfit.


Party yesterday.


God morgon!

Hej alla fina! Idag är det fredag, underbart! Har dock sovit jättedåligt inatt, vet inte ens om jag har sovit något.. jätteknas. Håller på att koka ägg nu till frulle och sedan ska jag dra mig till skolan! Hoppas ni alla får en underbar fredag! Kram ♥

Spontan shopping.

Blev en spontantur med mamsen till torp förut, hade ju hört att det var 50% på hela bikbok också så de va tur att jag kom iväg! Blev massor med shopping och är supernöjd! Visar er imorgon för är hemma hos pojkvännen nu och ska sova här inatt. Imorgon börjar jag även i en ny skola! Ska börja på Margretegärde där jag ska gå GLU Handel, kommer ha min praktik på Åhlens där jag börjar på måndag! De känns superbra och tror detta kommer bli awesome! Hoppas ni har haft en bra dag, och imorgon är det fredag, hur underbart? Har dock varit ganska ledig hela veckan men de är alltid gött med fredag! Kram på er! 

Storstädat.

 

Read all about it.


Bamsefrukost.


Q & A.

Elie Om: Me/Growing/2011.
Hur har du blekt ditt hår för att få det som på "juni" bilderna? Blekt hemma, helblekt/slingat, hur många gånger och med hur långt mellanrum mellan blekningarna? 
Med vänlig hälsning, Elie! :)
 
SVAR: Jag blekte först en gång direkt från mitt bruna hår och då gjorde jag slingor hemma med sån hätta och sen åkte jag utomlands så de blektes lite mer sen när jag kom hem blekte jag ännu en gång på samma sätt och då blev det så! :) Hoppas svaret duger! Kram :) 

White jeans.


Myskväll.

Spelar mastermind och dricker chailatte med älsklingen! Mysig tisdag!


Alanya del 1.

 

Trerätters.

Igår lagade mamma trerätters igen och det blev succé!


Breakfast/pancakes.

Älsklingen lagade supergoda pannkakor till frukost! Bäst är han!


Mot Göteborg!

Påväg till Göteborg nu för att fira min storebror som fyller 23 år imorgon! Ska käka på thairestaurang å grejer! De blir mysigt! Såhär ser jag ut ikväll!


New in/Ullared.


Ullared.

Trötta tjejer påväg hem från en heldag på ullared! Har shoppat som bara den! Är sååå nöjd!


RSS 2.0