Lindsay Lohan - 4 månaders fängelse

Lindsay Lohan dömd till fyra månaders fängelse
Anses ha överträtt sitt villkorliga dom på grund av den påstådda halsbandsstölden.
Lindsay är rasande över fängelsedomen
Efter Lindsay Lohans berg- och dalbana till helg – inkluderandes domstolsbesök, fängelsedom och en saftig borgensumma – är skådespelerskan allt annat än glad, meddelar People.

— Hon är arg för att hon har jobbat så hårt för att förändra sitt liv. Hon har inte gjort vad de säger att hon har gjort, hon stal inte det där halsbandet, säger Lindsays vän Nathan Folks till tidningen.

Skådespelerskan dömdes i fredags till fängelse, men släpptes senare samma dag mot borgen på 480 000 kronor. Nathan Folks menar att Lindsay är besviken över den, enligt henne, orättvisa domen, men att hon är villig att samarbeta och visa sin laglydiga sida.

— Hon är redo för fängelsedomen. Hon vill gå på möten för anonyma alkoholister och anonyma narkomaner, och är villig att ta sig an de mer än 400 timmar av samhällstjänst hon dömts till, fortsätter Nathan Folks.

Lindsay förväntas anlända till ett kvinnohärbärge i Los Angeles senare i veckan, där hon ska göra sin samhällstjänst. Hon ska även befinna sig i rätten den 11 maj och 3 juni för en uppföljning på helgens domstolsbesök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0