SKOLFOTO



Klockor ♥



Ääälskar mina klockor ! ♥


kort dag

Riktigt gött med en kort dag idag på praon för jag har varit helt slut, slutade halv 1 så då promenerade jag den korta biten hem. Nu har jag nyss ätit och sättit mig framför TVn. Väntar på att Wictoria ska sluta skolan så jag kan åka hem till henne, haha! Ikväll blir de dans! MTV/FUNK, gryyymt. Nu ska jag softa vidare framför TVn så hörs vi senare ;)

FAAAAN

Varken Daniel eller Michaela?! KATASTROF !!! Nu går jag & lägger mig :(

IKVÄLL GÄLLER DET

NI VET VAD SOM GÄLLER!! 099-414-05!

ALLA RÖSTAR PÅ VÅRAN GRYMMA UDDEVALLARE!!! ♥

raaast

Har nyss ätit upp min låda med makaroner och köttebullar! muums, blev mätt som en plätt! Sitter och lyssnar på go musik och ska väl snart traska tillbaka till paradiset! Älskar dom söta ungarna! Och jag kan säga att jag har ett par goa favoriter! Så sjuukt söta. Det var en liten grabb på sovstunden som inte fick sova mer, för han får inte det för föräldrarna eller något så fick han sätta sig utanför i soffan. Så sitter han upp och sover vettu med huvudet hängande ner, så jag tog han i knät och försökte väcka honom lite smått men han sover som en stock! Men ja fick allt väckt han tillslut, men ja äälskar kidzen! Helt underbara! fast vissa är lite smått jobbiga haha men det överlever jag.


Det är inte dom på bilden men domhär ungarna va ju lika söta hihi! ♥


GÅR HAN INTE VIDARE DÖR JAG !

AAALLA RÖSTAR PÅ DENNA GRYMMA GRABBEN IMORGON FÖR HAN SKAA TILL FINAL!!!!!



I hate that i love you so

Guuud vad jag har nördat datan! HEELA kvällen lång haha. Inte gjort någon nytta alls om jag ska vara ärlig, okej jag skrev nån rad på novellen men de va väl allt. Har suttit å kollat maassvis med bloggar, för jäävlar va skoj de är! Har kollat på Idol också men jag missade ju dendär skiten som är klockan 22.40, fattar fan inte hur ja lyckas satt liksom å väntade med tv:n på men inget ljud så lyckas ja missa det?! helt sjukt så har lite ryck på facebook nu för ingen svarar vem som gick vidare.. -.- Haha ska gå & lägga mig nu för imorgon är det back to dagis! Börjar faktiskt bli lite roligare att leka med alla skitungar hihi, dom är ju söööta! Fast inte när dom har bajsat haha ! puuusshej mina godingar!!

Här har ni dom söta bilderna på mig från dagis.. riktigt dåliga bilder men de får duga.



taxar


Svar på tal

Anonym frågar:
vilken storlek är det på dom shortorna som du beställde? :)

Svar: Jag beställde i storlek 38 :)


utbakad fläta




HEMKLICKAT !




2 skjortor i khakigrön & svart, ringar i silver, örhängen i silver & svart - allt från H&M.

rast och jag är heemma!

Har rast nu till halv 1, så drog hem å käka lite för får ingen mat där haha.. snålt :/ eller ah de kostar 30kr isåfall. Så de fick bli piroger för mig idag! Drar tillbaka sen vid halv 1 och slutar sedan klockan 2. Tror vi bara skulle vara ute. Idag var de inte lika tråkigt haha, har mest softat. När jag kom dit satt jag å lekte lite me ungarna sen hade dom sovstund å då la jag mig i soffan och sov jag med haha! Gött somfan. Hittade massa söta kort på mig när jag gick där hihi, tog kort på det så de kommer kanske in sen, fast skärpan blev kass haha. Men vi hörs sen när jag är hemma igen! Ska fixa pass idag också för mitt har gått ut.


God Natt

Ser fram emot en ny dag på dagiset imorgon -.- ne fyfan va tråkigt de va! :(

Sätter på en film & somnar till den!

Nya kvälls & morgonrutiner

• 50 sit ups
• 2 spännmagegrej ( egen övning ) i 1 minut med vila emellan
• 20 armhävningar
• plankan i 1 minut
• stretcha


here i come ? eller inte.. haha satsar inte på att bli biff.. det är boysens grej haha!


Jag vill, jag kan & jag ska!

Drar ut och springer nu! Har inte blivit alls mycket träning sen jag slutade handbollen och ja känner att jag måste komma igång nu igen! Får inte tappa allt.. Har börjat göra övningar varje morgon & kväll så ska se till att fortsätta med det nu också, ska försöka springa ett par gånger i veckan så jag behåller den konditionen jag har. Vill egentligen börja gymma, men vi får väl se på det..

NU JÄVLAR!! Ipoden på högsta volym, nu kör vi!

Gamla godingar


Tjejen du springer runt i mina tankar

Sober - Hora

Sober - Karu Kari

Anton & Affe - 26 december

låtarna väcker sjukt mycket gamla minnen! ♥


if you wanna know..

Guud som vi har lekt med alla dessa smårbarn!! Kurragömma å grejer haha! Sminkade småkidzen också hihi. Senare efter kalaset gick vi ut å träffade Hussein, så gick vi till fritidsgården å träffade massa mer. Så åkte jag hem vid 8 ungefär å sen har jag bara tagit de lugnt.. Ser fram emot en vecka på dagis! Ännu mer småkidz haha! Men nu ska jag snart soova hade jag väl tänkt! Blir kanske en grym movie eller något!




Ny doft från Britney Spears


helg med wictoria

I Fredags så åkte jag hem till Wictoria någon gång efter att jag hade kommit hem från sista praodagen på Emaus. Kan ju också säga att sista dagen var jättekul! Vi rensa kaninburar, rykta hästar, körde häst & vagn, plocka hästskit, fick en ny kompis & red häst! (y) Somsagt så åkte jag ju till Wictoria sen då & vi drog ut på en promenad med Emil & Elias, roliga grabbar dedär! Sen så skulle Elias in så drog vi hem till Emil, först skjutsa han mig på dendär fiddin haha eller vafan de heter å sen åkte han å hämta Wici, å ja kan säga att jag var LIIIVRÄDD haha! Han körde som en IDIOT haha men ja överlevde! :) Så var vi hos han till typ 2 å sen gick vi hem till Wictoria å sov där. Vaknade nångång vid 2 på lördag. Åkte direkt ner till stan, skulle köpa blommor men det var stängt så de fick bli 1kg godis istället haha! Vet vi är ganska tjocka.. Sen drog vi hem till Wictoria igen å lite senare kom Larsén & Nelly så kollade vi film osåå & passa Casandra, ääälskar den tösen, min bästis lätt! Sen käka vi tacos å drog ut till Dalaberg å träffa massa mer, spela lite fotboll å spela kort oså. Senare vid 11 drog vi till Elias å kollade film oså sen slagga vi där också.

Nu sitter vi å dunkar lite musik hos mig å ska snart byta om å lite så för klockan 2 blir det kalas hemma hos Wictoria för Casandra & Robin å den lille nya bebisen också! De blir nice, me tåårta å grejer hihi! Men vi hööörs ! Puss ♥

Saaris

Drar till Sara och sover där inatt! Och imorgon blir de Emuas igen med nya krafter! Hörs imorgon.

sugen på att klicka hem


transparenta skjortor från h&m

homework

Håller på att skriva klart min novell. Ska jag vara ärlig så är det riktigt svårt haha! Men den ska vara klar veckan efter praon så det är ju inte jättebråttom men det är lika bra att få de gjort!


Green Day – 21 Guns   GO LÅT !

Låtar från camp rock 2

Nick Jonas – Introducing Me <-- MIN FAVORIT
Matthew "Mdot" Finley – Fire
Joe Jonas – Wouldn't Change A Thing
Cast Of 'Camp Rock 2' – Can't Back Down
Demi Lovato – Brand New Day
Cast Of 'Camp Rock 2' – It's On
Joe Jonas – Heart And Soul
Demi Lovato – It's Not Too Late
Demi Lovato – You're My Favorite Song
Alyson Stoner – This Is Our Song
Demi Lovato – Different Summers
Meaghan Martin – 2 Stars
Matthew "Mdot" Finley – Tear It Down
Alyson Stoner – What We Came Here For
Matthew "Mdot" Finley – Walkin' In My Shoes


Camp Rock 2 The Final Jam

Ska kolla på denna filmen nu som verkar GRYYM! Den första var ju skitgrym så får hoppas att denna är minst lika bra! Är riktigt taggad!!


sjuuuk

Det är så jääävla tråkigt att vara sjuk!! :( Är verkligen jätteförskyld! :( Vaknar på nätterna av att jag inte kan andas. Sov fram till halv 3 eller något, sen har jag bara glott på TV oså hela dagen fram till klockan 5, då åkte jag med mamma & moster till torp. Fick köpt mig en dunjacka fast när jag kom hem så märkte vi att en knapp hade lossnat så får åka och byta den. Nu har jag plockat undan lite på mitt rum å känner mig helt död. Att vara sjuk är fan de TRÅKIGASTE som finns! Och imorgon är det dans också! Ska dit, sjuk eller frisk! Jag SKA dit.

good night sleep tight

Nu ska jag lägga mig och kolla på filmer från:
- Åhus beachhandboll
- Junicupen
- Konfirmationen
- Turkiet

Får se om jag kanske ser på någon mer film senare, eller om jag somnar, mår fortfarande inte bra så det blir ingen prao imorgon heller :( snyft.. Men vi hörs ! puusss på er.

want the haircolour




Haha så jävla bra!


Bilder från gårdagens prao
















då var det väl dax

Har gått å blivit sjuk nu, det var väl kanske på tiden? Men det är inte ett dugg roligt! Sara sov hos mig inatt för vi praoar tillsammans på Emaus, så igår hade vi mys me godis å film oså! Och nu imorse mådde jag verkligen jättedåligt :( Så hon fick ringa sin farmor som körde henne till Emaus utan mig :(

Sitter just nu och lyssnar på denna låten som Wictoria skickade till mig! <3 Passar verkligen till mitt humör..


helgen ♥

Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på hela helgen. De har hänt massa saker hela helgen, en del bra saker och en del dåliga.. Men har iallafall varit med bäästa Wictoria och vi har haft skitkul ! Har varit med massa andra också men dom orkar jag inte räkna upp xd Orkar inte berätta vad vi har gjort för de blir för mycket att skriva haha! Men ska försöka bättre mig med bloggningen nu. Det är iallafall ingen skola nu på 2 veckor, skiitgött! Ska praoa istället så imorgon bär det av till Emaus med Sara! De blir skoj sörrö. Har inte så mycket mer att skriva just nu, men ni kan få se på några utav alla bilder från helgen.


Wici fixade mitt hår!

































Inte gott alls

Glömde å vakna imorse eller något, kommer inte ihåg om jag gick upp och stängde av väckarklockan som skulle ringa klockan 8 eller om den inte ringde alls. Mitt minne är inte så långt förstår ni.. Marita (lärare typ) ringde iallafall och väckta mig klockan 9, då jag egentligen skulle vart på kasen och STARTAT på orienteringen. Så det var bara direkt upp ur sängen, klä på mig och dra ner till Kasen, va där på en kvart! Alla i min klass hade redan startat så jag fick springa med Jennie, Malin & Ida å de gick ju superbra haha! Men fyfan va tråkigt det är att orientera :( Sen hade jag en halvtimma på mig hemma att duscha och äta oså, haha förjävligt! Men jag hann allt! Sen hade vi kemiprov å de gick allt helt okej, å sen var de livskunskap som jag inte gjorde något alls på typ. Nu vill jag egentligen äta för jag är hungrig, men ja orkar fan inte laga något och ingen annan är hemma :( Får hoppas att Wici kommer snart så hon kan hjälpa mig haha! Men vi hörs senare ! Puuss ♥


guud va trött jag är

Kom nyss hem, åkte och träffade Wici en stund direkt när jag kom hem från klassmötet! Hon är för goo den tösen! Älskar heeenne massor hihi! Vi har massa goa planer sörrö, hoppas bara dom går egenom haha! Nu ska jag ner och prata med mamsen lite, sen ska jag sova för är suuupertrött! ♥


Elin, Wictoria & pollarna!




























Elin hatar spanska

Drog hem från skolan, hade bara spanska kvar, och jag tål inte dom lektionerna. Vill byta till bas men inte säkert att jag får det än.. -.- Tänker inte gå på en jävla spanskalektion till! Läraren suger också! Drar snart och rider med bäästa & saknade Wici! Vi hörs senare! puuss.


Look for today


Stickad tröja - Gina T
Jeansleggins - H&M
Grå sjal - Stickad av mormor
Skor - Converse
Smycken från H&M, Ur&Penn, Glitter.


God Morgon!

GOA MORGONLÅTAR!
Miley Cyrus – Every Rose Has Its Thorn
Miley Cyrus – I Miss You
Miley Cyrus – Stay

JA! Miley Cyrus är grym! :) Hennes rööst! ♥


Plugg & lite smått och gott








Kalaset






















ser lite drogat ut haha!


Fick ett litet kusinbarn för ett tag sen, Ida heter hon! Är hon inte helt underbart söt?!


Dax för lite förändring kanske ?

Vill färga håret som denna snygga bruden!
Det är ju typ sån hårfärg jag har på riktigt å nu vill ja ha tillbaka den haha!



Jag & Coftan


















































Faster! :)

Tack till mamma som tog alla fina kort! :) Det blev en hel del haha..

kalasdax

Nu är vi klara med alla förberedelser inför kalaset. Så nu blir det kalas för mamma & moster! Jag har bakat tåårta! Bild på den kommer senare. Ska också lägga in bilderna från ridningen! Håll ut haha! :D Hörs senare, puuuss ♥


PAAARTY

Hängde med Rebecca, Tonje & Sam till ljungskile på fest, jääävlar va skoj de va! Alla va så hilma goa! Och jag och Tonje gjorde fred, haha hon är ju för go :) Bra gjort av dig Tonje! Om du nu ser detta hehe :) Träffa massa nytt folk som va jättesnälla!

Ridningen idag gick jättebra också! :D Det var hur kul somhelst och Coftan gick skitbra! Kommer massvis med bilder imorgon! För nu ska jag sova, är jäättetrött. GOD NATT ÄLSKLINGAR! ♥

mot stallet

Drar till stallen nu och rider min kusins häst Koftan. Mamma, pappa & faster hänger med. Systemkameran är med så det blir mog massa kort när jag kommer hem igen. Hörs sen!

my daaay

Åt nyss mat, goo kyckling å ris! Satt å pratade lite å kollade på resor under maten också, får se om de blir något! Får hoppas på det :D

Idag ska jag:
- STÄÄÄDA RUMMET!
- Rida på kusinens häst! :D
- Ikväll, inga planer ännu!

Har inte uppdaterat speciellt mycket de senaste men det är för att jag inte har speciellt mycket intressant att skriva om. Mitt liv är inte de roligaste just nu så det finns inte så mycket skoj ni kan läsa om.. Men så fort jag kommer på något skoj å skriva om ska ni självklart få veta! :D Nu ska jag fortsätta städningen så jag hinner klart innan 4. Puuuss på er goingar!


JAAAAAAAAAAA! det är lockande ♥


You just don´t have.. THAT!

Sitter hemma och dunkar så jääkla bra musik!


Denna grymma låt bl.a!

Efter skolan träffade jag Malin Evertsson så var vi med varandra, drog hem till mig & åt sen åkte vi ner till min moster och var där tills dansen började kl 6. Idag var det hiphop/street som gällde. Det var riktigt skoj men lite svårt sådär haha! Får se vad som händer ikväll, vet inte säkert än. Hörs senare eller imorgon! Pusshej

Politiker

Tro det eller ej, men det var faktiskt riktigt intressant att lyssna på! Vissa sa ju riktigt bra saker och andra inte haha.. En från väster som var med ju! Han var faktiskt bra. Men gillade Nana mest. När det var slut gick jag ner till stan och åkte bussen hem, å då träffade jag Malin också så snackad lite med henne. Har nyss ätit good mat som pappsen lagat och nu ska jag snart åka hem till Wici. Vi hörs senare, puuuss!

Uppdaterar från skolan

Sitter i datasalen och ska skriva rent min nyhetsartikel i svenska. Sen har vi en lektion till och sen ska vi ner till Östrabo. Det är så löjligt, vi måste gå i samlad trupp ner tillsammans med klassen. Man får inte äta i stan, man måste äta i skolan och så får man inte ta moppen ner. Så man måste gå ner & sen när vi slutar där nere ska man gå tillbaka och ta moppen hem. Och så har vi värsta schemat som vi ska följa där nere å allt! Va har hänt med skolan under sommarlovet egentligen -.-

Efter skolan ska jag nog träffa Wici, och sen drar vi på dans !

Balett

Efter att ha kollat på Wici när hon dansade balett så blev jag fan sugen jag också! Men det var fullt just nu, men funderar på att lämna in en anmälningsblankett om någon hoppar av eller går upp en nivå. Det verkar ju skitkul faktiskt haha! Det ser inte så roligt ut kanske men när man dansar det är de skoj! Får se på det. Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och TVn framför mig. Ska snart försöka sova. Imorgon ska vi inte ha vanliga lektioner hela dagen för vi ska ner till Östrabo på någon valdebatt, fattar inte vad vi ska göra! Men de löser sig. Vi hörs imorgon. God Natt!

mot sinclair

Drar ner till Sinclair och möter Wici, ska kolla på henne när hon dansar balett sörrö :) De blir skoj ! Vi hörs när jag kommer hem!


GRATTIS SOFIA NÄRBO! ♥

IDAG FYLLER EN AV BÄSTEBRUDARNA ÅR! SOFIA NÄÄRBO, GRATTIS GUMMAN! ♥










Hoppas du får en toppen födelsedag!


UNGEN KAN SJUNGA!!


Kan säga att jag rööööös! Galet hur jäkla bra hon är! Söt som jag vet inte vad också!

Lev varje dag som om det vore din sista


YEEES!

Nu har jag mina praoplatser! Det blir en vecka på Emaus & en vecka på Kurveröds dagis! Haha det var så kul när jag kom dit, först när jag kom in så stod hon bara å glodde på mig.

Jag sträcker fram handen: Ah! Det är jag som är Elin
Majlis: Jaaa, det var ju du som ringde va?
Jag: Jaajjemen!

Hon verkade lite smått borta hehe :) Men sen så fick jag skriva mitt namn nummer och vilken vecka jag skulle praoa på en lapp. Sen frågade hon om jag hade gått där, så sa jag ju ja då. Sen frågade hon vart jag gick så sa jag här på vitsippan, hon bara men guud jag kan inte känna igen dig, gud vad jag skäms och så tyckte hon det var jättepinsamt typ haha! Så säger jag: Men det är inte så lätt jag var ju liten & blond då haha! Hon bara: Duu var det jaa!! Haha hon hade iallafall blivit gammal och grå, men hon va ju skön! Det blir nog en go vecka sörrö! Goa tider iallafall, 09.00-14-00.

VECKA 38: EMAUS!
Emaus

VECKA 39: KURVERÖDS FÖRSKOLA!

praaao

Glömde säga att jag & Sara fick bra på Emaus vecka 38. Nu är det bara vecka 39 som jag ska hitta också. Ringde till kurveröds förskola. Pratade med min gamla dagisfröken Majlis & hon ville att jag skulle komma dit och visa upp mig typ, så fick vi se om någon ville ha mig haha! Så ska ta mitt pick & pack å traska dit bort nu! Hörs senare!


Caaash

Nu är jag hemma! Skolan gick snabbt men herregud vad trött jag var sista lektionen! Jag satt där men det kändes då fan som att jag fortfarande var hemma och sov! Kortet med Skol IF gick åt helvette kan jag tänka mig.. Efter skolan åkte jag ner till kansliet och hämtade ut pengar, 800:- så de va lite gött faktiskt! Nu har jag satt på vatten i en kastrull så ska laga lite mat till mig och bror min som jag inte har en aning om när han kommer hem. Är helt ensam sörrö.. fast nu kom han haha! Ska försöka skriva lite på svenskan idag också. Men vi hörs senare köss på röva!


Today, I dress like this

Är helt klar och klockan är bara 10 i.. Så då hinner jag ju med och blogga!! Vilket är toppen eller hur? Ska egentligen ha gympa nu på morgonen, men den missar jag för att jag ska ju ta kort med Skol IF. Vi skulle ju ha rugby idag å allt haha! Lite tråkigt att jag missar det faktiskt :( Vi hörs senare när jag kommit hem från skolan! Puuuss så länge.

Rosa linne/tunika från Gina T
Skinnjacka från Vero Moda
Boots från H&M
Rund sjal från mormor


Some People Are Born Idiots

Jag har haft en slappdag idag, som alla andra dagar ungefär? Gör inte mycket alls på dagarna nu när jag har slutat i handbollen.. Men på torsadg och fredag blir det dans! Det är ju prova på vecka nu. Så det blir skoj! Har verkligen läängtat efter att få börja i dans! Och nu jävlar, nu kör vi! Har alltid älskat att dansa. Gick i dans när jag var mindre och det är ju så jääkla skoj! Min dröm är ju att kunna dansa haha! Jag ska börja i hiphop/street & mtv.
Klicka här om du också vill anmäla dig till dans på kulturskolan:
http://www.uddevalla.se/uddevalla/kulturochfritid/kulturskolan/dans.4.6a00179f107ff6bb13280005316.html

Nu ska jag ta mina två tidningar och lägga mig i sängen & läsa en stund. Sen blir det SOVA SOVA SOVA! Jättetrött faktiskt och måste vara pigg imorgon i skolan, ska ju ta skolkort igen! Med Skol IF denna gången då, hoppas att de ska gå bra det med haha! Men vi hörs imorgon! Pusshej babes.


Make Me Wanna Die

Hade faktiskt ingen aning om att...

BRUDEN KAN JU SJUNGA! Galet vad bra hon är.

Blake Lively



Blake Lively





Hon är ju så jääävla snygg! helt klart en förebild.


Hugo & Paow


Helt klart en diss.. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag att låten var skiiitdålig! Dom kan inte sjunga och man hör att det är redigerat. 
Vad tycker ni om Paows & Hugos låt?

tisdag

Skolan var helt okej och so förhöret gick faktiskt bra tror jag! Kändes så iallafall. Efter skolan åkte jag ner till stan med Eve en stund. Nu är jag hemma och håller på att laga piroger till hela familjen. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Vi hörs nog senare för nu måste jag fortsätta med maten!

För mycket..

Klockan är för mycket jag borde ligga och sova nu! För dåligt Elin! Måste bara göra ett sista inlägg innan jag går & lägger mig. Idag har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite oså. Följde med mamsen och handlade och fick med mig detta:

2 tidningar, body lotion & tuggemmi.

Nu måste jag verkligen sova! So läxförhör imorn! "/ Wish me Good Luck!

Liseberg

Bjöd med mina polare till en heldag på Liseberg!























































































Nu orkar jag inte lägga in mer bilder! Kommer några mer från spegelhuset oså imorgon.

Tjejkväll

Mysig hemmakväll med brudarna, god mat & massa prat! Jag älskar mina tjejor! ♥

















Tack för en underbar och behövande kväll! ♥

GLAAD

Kom hem från liseberg för en stund sedan och de har varit galet kul! JAG VANN STJÄRNVINST FÖR FÖRSTA GÅNGEN!! Jag skreeek kan jag säga! Eve blev mindre glad haha.. Nu måste jag snart sova för är huuur trött somhelst. Men imorgon ska ni veta att de kommer en feet BILDBOOMB! Från idag på Liseberg och tjejkvällen igår! Så håll ögonen öppna! Hörs imorn, bye babes! ♥ 


saturdaaay

Sitter hemma hos tvillingarna. Vaknade upp i Evelinas rum förut och hon var inte hemma för hon skulle med sin pappa ner till stan och köpa jenas. Så gick upp och fick mig lite frukost. Eve är fortfarande inte hemma men jag är med Amanda sörrö :)

Senare drar vi ner till stan å fixar lite grejer oså å sen drar vi hem till mig å har en gryyym tjejkväll me good mat å sånt! Då ska Sofia vara med också! Och sen så drar vi till LISEBERG imorgon!! De va allt för mig just nu.
C ya Later! ♥

lookbook

Twiggy Tee from Made by Me!

Fendi Peekaboo Bag

American Apparel Nylon Spandex Micro-mesh Long Sleeve Mini Dress, Tank Dress from H&M
genomskinligt, SNYGGT!
Shirt http://www.motedronningen.com/


snabbis

Skola till halv 4 sen varit med Eve hela dagen. Pratat å gott till stan å sen åkt buss hem. Mysig dag! Nu ska jag sova för att jag är extemt trött och förbannad. Hörs igen när humöret är bättre!


hejsan hoppsan

Har inte varit på bra humör idag.. varit trött och haft tusen tankar i huvudet. Har typ suttit och gjort ingenting hela dagen efter klockan 1 då. Drog bort till Rebecca en stund bara. Sen när jag skulle åka och hämta ut min parfym som har kommit så hade jag bara med mig mammas legitimation så behövde ja ju självklart ha med mitt också -.- så det var bara att åka hem och hämta de.. Sen fick jag iallafall hem dendär jävla parfymen haha och gött som fan luktar den! Sen kommer pappa hem och gör bara dagen BÄTTRE!! Kommer in i dörren och säger: Vill du till liseberg på söndag ? Du får 5 biljetter så kan du ta med dig 4 kompisar så har ni gratis entre gratis åkpass och mat för 50kr och så får ni en lott också. DE KAN INTE BLI MER UNDERBART ? :D Så på söndag bär det av till Liseberg!!! :D


God morgon

Gick nyss upp, har klätt på mig oså. Ska snart gå ner & äta frukost sen bär det av till doktorn halv 10 med magen. Han ska ställa massa frågor oså. Efter det så åker jag nog upp till bodele för vi har bollturnering där idag med skolan. Slutar klockan 1 så det är ju gött! Vi hörs senare när jag kommit hem.

morgonpigg.. osminkad.. här har ni mig!


RSS 2.0