Gårdagen/Påskafton.

Hade en otroligt rolig och trevlig påskafton igår med underbara människor! Hade ont i skrattmusklerna i slutet alltså! Haha de är så det ska vara! Tack alla för en grym kväll! ♥


Fyndat!


Glad påsk!


New in/Smögen.

Dessa två underbart vackra skapelser fick jag med mig hem från Smögen idag. Och även ett armband som inte finns med på bild. Klänningen från Ester Elenora fick jag i påskpresent av min underbara pojkvän! looove ♥

Smögen.

Shoppat loss med älsklingen på smögen!


Vårväder.


Fat people can also do it.


Myskväll.

 


Yesterday's.


Today's.


Hello there.

Var somsagt hos frissan idag och är helt okej nöjd faktiskt! Kan inte bli så mycket bättre just nu när man går från rött till blont! Ska ju inte bli blond riktigt men får börja såhär för att tillslut kunna få den hårfärgen jag vill ha!

Before & After.


Hos frissan.

Sitter just nu hos frisören. Blev lite klippning och nu sitter jag med hårfärg i håret. Får se hur detta slutar! Haha. Skönt med ledig dag idag!


Morris.


New Underwear.


For my nails.


Love Pink.


Skönhetsprodukter.


Pink/Odd Molly


Moroccanoil wanties.


Måndag.

Är hur trött som helst idag och har världens träningsvärk i kroppen från gårdagens träning. Nu blir dans snart och sedan ska ja övningsköra.


Sen lunch.


Gift from boyfriend.

Denna underbara topp låg i paketet som jag fick från min pojkvän! Jag älskar den! & honom.. haha!

Kvinnodagen.

Fick en liten present av min älskade pojkvän på kvinnodagen! Han är ju bara för underbar! Visar vad som finns i paketet imorgon! God natt.


Du gör mig galen.

Var på bio ikväll med Rebecca och vi såg "Du gör mig galen." Rekommenderas!


Frukost hos älskling ♥

 
Sitter just nu och äter frukost tillsammans med älskling. Har ingen lektion för än 14.10 och han är ledig så vi ska snart ta en tur till torp! Äntligen fredag och jag är frisk!

Min fina lilla bil ♥


Breakfast.


S/S 2013 - Ester Elenora.

Här ser ni mina favoriter från Ester Elenoras Vår & Sommar kollektion. Vill ha alltihop! ♥

New in/Ester elenora.

Denna underbara vackra sjal kom på posten idag! Welcome to my closet ♥

Plugg/Körkortsteori.

Får passa på att plugga när jag ligger hemma och är sjuk. Mår något bättre idag men förskylningen sitter i och hostan är kvar, men halsen är bättre.


Fifty shades of Grey.

Lägger mig och läser denna boken en stund innan ja ska sova. Är sjuk så blir ingen praktik för mig imorgon.. Tråkigt. Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit helt underbar! God natt.


I want you to stay.

 
så himla bra låt och gryym video! love ♥

New in.


Q & A.

varifrån är klänningen?
 
SVAR: Klänningen är från H&M! :)

God morgon världen.

Idag är det kalas för pojkvännen som står på schemat. Hans familj kommer hit vid 1 och innan dess är det lite å fixa. Hoppas ni alla får en mysig söndag! Kramisar ♥

Grattis mitt hjärta.

Har firat älskling lite ikväll som har fyllt år. Lagade supergod mat till honom. Vi invigde hans nya tallrikar som han fick av mig och de nya matsalsbordet som han köpt! Supermysigt! Nu myser vi framför melodifestivalen! Har saknat mitt hjärta så hiiiiimla mycket!


Wishes for my birthay.


Ester Elenora/New in.


Borta bra, men hemma bäst.

Är på väg till torp just nu med mamma för lite ärenden och senare åker jag till skolan och har en lektion. Skönt att vara hemma igen.


RSS 2.0