Tacotallrik.



Gjorde mig nyss en supergod tacotallrik! Supergott och helt okej nyttigt!

Not the first time.


The world is yours.

Lite kort om min dag! Rebecca och Jenny sov hos mig inatt! Imorse gick jag och Rebecca upp vid halv 10 för att åka ner å sola med våra mammor en snabbis, gött med lite extra färg nu innan nyår! Jenny låg kvar hemma hos mig så när jag kom hem sen så kröp jag ner bredvid henne i sängen igen och somna om direkt haha, så sov vi till halv 2. Sen bara vi slappade typ tills halv 6 då vi drog å träna med Rebecca! Två plass blev det, danspass och medelpass! Måste säga att danspasset var grymt kul! Rekommenderas verkligen! Nu har jag duschat oså så ska bara göra mig iordning lite sen åker jag & Jenny ut till Maxi och storhandlar inför nyår!! Har riktigt goa planer inför lördagen!


More red.


Nu ska Jenny färga håret på mig! Kör på ännu lite rödare denna gången! Har ju haft lite rödbrunt innan.

Mot gymmet - Core


Drar ner till gymmet med Jenny och kör ett Core-pass! Är taggad som fan, nu ska det svettas! Bort med julmaten!

Breakfast.


Tog mig en rejäl sovmorgon idag, behövde sova ut! Gick upp runt 1 och gjorde mig en lite lyxigare frukost, görgött!

För tillfället.

Som ni ser så har jag ingen header. Tröttnade på den andra och har inte ork/inspiration till att göra någon ny än, men så fort jag får någon inpspiration ska jag försöka fixa ihop en snygg header! Kram.

Mys i Göteborg

Tillbringat dagen i Göteborg tillsammans med min vän Jenny. Fick shoppat en hel del på mellandagsrean! Supernöjd! Mötte upp min bästa pojkvän så åkte vi med honom hem också eftersom han jobbar utanför Göteborg typ, underbart att slippa ta tåget/bussen.
Tänkte visa några bilder på det jag fick med mig hem:

Jeansskjorta (klippt av armarna) från bikbok.

Två söta toppar från Chelsea.

Mobilväska från Rut M.fl.

Nattlinne & trosor från Gina Tricot.

Lösögonfransar & ögonbrynspenna från H&M.

What I got for Christmas.


Tack alla underbara släktingar och min underbara pojkvän för alla fina julklappar! ♥

God Jul!


Hoppas ni alla har haft en underbar julafton med massa mat å julgodis å fina presenter! Jag är jättenöjd med mina presenter, slänger upp bilder när jag har tid för det tar ju ett tag. Nu ska jag snart åka hem till pojkvännen och tillbringa resten av kvällen/natten hos honom. GOD JUL! ♥

Bingolotto.

Sitter just nu bänkad framför TV:n med brorsorna å deras kompisar och mostern. Bingolotto står på schemat! Kusinen, faster, Gert och lille Ida har varit här å hälsat på. Käkat julgodis å druckit gott å tjötat massa! Trevlig kväll med dem nära och kära. Hoppas ni har en trevlig kväll såhär dagen innan julafton!


Promenad.

Tar en promenad ner till stan med Jenny och gör några ärenden. Puss

Julklappsinslagning.

Sitter nere i vardagsrummet med mamma, dricker latte, lyssnar på julmusik och slår in klappar för fullt! Allt måste ju bli klart idag eftersom imorgon är det julafton!! :D

image descriptionimage description

image description

 


nya naglar!

fräscha naturliga vita tippar blev de! jättenöjd! tack världens bästa pojkvän!

image description

 


Mot överby.


Drar till överby med Joakim & Jenny, julshoppa lite och även göra naglar som jag fick av älsklingen!!!

Invigde lovet..

Igår så invigde vi första dagen på lovet med lite tjejkväll, god middag, spel, skratt osv! Riktigt go kväll får ja säga! Dagen tillbringade jag med min älskling.







photos by me

Make it hot hot hot


Mobilväska



dagens outfit.


jeans • gina tricot, linne • H&M, cardigan • gina tricot, klackar • nelly.com

 


halsring JFR

Halsring - Blanksome

budget/lyx?


dagens look.

Påväg ner till moster för att fira 4 advent! Hoppas ni alla har en trevlig söndag!

 


mot gymmet!


myskväll.

Underbart med helg! nu är alla prov/inlämningar/redovisningar klara! känns gött. Ikväll var jag först och kollade på en dans show på Östrabo som va grym! Riktigt duktiga dansare! Efter de åkte jag hem till Sofia och tillbringade kvällen med henne å hennes söta lillebror Mathias. Riktig myskväll! Nu är jag hemma igen och har lagt mig i min goa säng ä somnar när som helst! Imorn blir de upp tidigt för hårdträning på gymmet!


tough day

Min dag kortfattat: En redovisning, två prov, första träningen i uppvisningsgruppen. Japp! En dag full av nervositet! Just nu är redovisningen och ena provet avklarat och jag lever ännu! Känns ganska bra, nu är det snart dags för matteprovet och vet faktiskt inte riktigt hur det kommer gå för vet inte riktigt vad det är som kommer! Men det ska väl säkert gå bra hoppas jag. Efter skolan är det då 1,5timmars träning, hoppas det går bra de med! Sen ska jag nog träffa Jenny i stan så tar vi en runda. Skönt med fredag imorgon och sen helg! puuss.


Längtar redan tillbaka!! Underbara veckan i Egypten!!

Where is he?


Someone like you - Cover


Riktigt jävla grym! As skön röst!

wednesday.

Joakim sov hos mig inatt och körde mig till skolan vid halv 11, kommer dit så är INGEN där.. ringer Sofia och frågar vart alla håller hus så kläcker hon att vi har sovmorgon till 12... härligt! Ringde Joakim igen så kom han å hämtade mig och bara för att jag missade lunchen då så är han så söt att han bjuder mig på thaibuffé. Tur att man har världens bästa pojkvän! Hade sedan tre timmars grupparbete, vi blev äntligen klara! Imorgon är det dax för redovisning! Hoppas det går bra. Har även två prov imorgon, naturkunskap och matte! Efter skolan åkte jag hem en stund och sen åkte jag ner till stan och mötte Jenny så kollade vi runt lite sen kom Jocke ner så mötte vi även Ebba och hennes kille så gick vi och kollade på Sofias teater, riktigt grym faktiskt! Sen åkte vi hem till mig, jag joakim och jenny å nu har jocke åkt hem så nu ska vi mysa lite med popcorn och film oså. puuuss

Rihanna - talk that talk









Bara en del av Rihannas senaste grymma album!

You da one.





For Christmas.


Absolut något som jag önskar jultomten kommer med!!

Necklace.

photos by me


Egypten 2011.















































bilder från systemkameran! kommer kanske bilder från mobilen inom kort.

Magont.

Gick till i skolan och höll ut två lektioner sen bråkade magen och nu är jag hemma igen.. Har märkt att jag mår alltid dåligt på ngt sätt på tisdagar.. jättejobbigt. Hatar att missa lektioner och komma efter. Men får hoppas att jag klarar det endå. Min älskling sov hos mig inatt så han körde mig även till skolan imorse, så snäll så. Ska försöka ta mig till dansen sen eftersom det är sista gången sen får vi se om kanske älsklingen kommer och gör mig sällskap. Ska även försöka få upp bilder från Egypten idag när jag endå är hemma och sjuk! Håll utkik! Håller på att tanka ner Alvin & gänget 2 så ska se på den snart! Puss.




Lediga dagen.

Underbar kväll med tjejerna igår! Massa prat och kul! Kom hem rätt sent för det blev en go promenad hem i regnet med Kristin och Jennifer! Idag stod jag upp vid 11 och då blev de å köra igång med städning direkt och nu har Joakim kommit så han ska hjälpa mig att plugga matte och så för har två prov i veckan! Sen blir det väl en go mysmåndag med älsklingen kan jag tänka mig!


Bild från i fredags på PLS! Grym kväll! :D

Tjejkväll med bästa.





Underbar helg med världens bästa pojkvän! ♥

Svar på frågorna.

Postat av: Rebecca

hur känns det att ha en glugg? har alltid undrat! känns det inte väldigt konstigt när du trycker tungan mot tänderna och det är ett... hål där? haha gud vad töntig jag är... men ändå? :)

Svar: Haha jadu! Det var en rolig fråga! De känns nog inte så speciellt annorlunda skulle ja tro! Kan dock få in tungan mellan tänderna haha!

Postat av: Anonym

vilka bloggar läser du? :)

Svar: Jag läser inte så många bloggar faktiskt, men några är www.juliiahansson.blogg.se, www.eevelinajonsson.blogg.se, www.amandamjonsson.blogg.se, www.kenzas.se, www.imfancy.blogg.se!

Postat av: sandra

vart har du köpt jackan på bilden? :)

Svar: Det är faktiskt min pappas jacka så jag har ingen aning om vart den är köpt! :)

Postat av: evelina jonssson

vilket är ditt drömjobb?
Vad tror du att du kommer jobba med när du blir stor?
love you ma girl! <3

Svar: Hmm jadu min kära vän, advokat har jag varit inne på rätt mycket, en riktigt bra advokat hade vart grymt! Dock inte i lilla uddevalla utan i någon storstad! Jag har faktiskt ingen aning just nu, går ju somsagt handel så får väl börja i butiken å sen se vad som händer. Vet inte vad jag vill bli riktigt.. Love u to! <3

Postat av: Anonym

vilka har du legat med, om du ens har det..

Svar: Det är privat och ingen annan har med de å göra :)

Postat av:

du har aldrig vart tillsammans med någon va?

Svar: Inte förutom den jag är tillsammans med just nu. Visst man har ju haft "förhållanden" när man var liten, men har inte haft något seriöst förens nu för har aldrig riktigt blivit riktigt kär i någon om man säger så.

Postat av: the patron

men vad skulle du gjort om du vann 1 miljon? :D puss på dig

Svar: Haha jobbig fråga kompis! Men jag skulle nog sparat en hel del och ha det när jag blir stor! Och självklart resa massa!! Älskar ju att resa! :D Sen kanske shoppat lite, det är ju aldrig fel! ;)

Postat av: Amanda Jonsson

Vad är din högsta dröm?
Vad skulle du vilja bo i framtiden?
Love u my girl <3

Svar: Min högsta dröm är att få en bra framtid, roligt jobb med bra lön, underbar familj och verkligen trivas med livet! De hade varit toppen! Jag skulle vilja bo i en storstad! Helst i ett annat land faktiskt! Har alltid drömt om att bo i andra länder så som man ser på filmer osv.. ! Det är jag nog inte ensam om haha! Allt verkar mycket roligare där..

Postat av: Rebecca Johansson

Hur är det på den linjen du går på ? :)

Svar: Det är jättebra! Jag stortrivs! :D Lagom med plugg och bra lärare ( kan ju bortse från en ) och go klass!

Postat av: ditt fan

asså du är typ min största idol!!!!!!!!!!

Svar: Tack ska du ha! :)

Postat av: Anonym

du har fin kropp, naturlig liksom! hur mycket väger du ?:)

Svar: Tack så mycket! Men min vikt är inget ja gärna pratar om, det är alltså privat så den frågan svarar jag inte på :)

Someone you love.


Need it right now.


All this time for a happy ending.




Sitter i skolan och har naturkunskap och magen den kurrar för fullt! Är görhungrig! Som tur är så är det mat om 10 minuter! Falukorvsmums står på schemat! Efter skolan blir det eventuellt en tur på stan med min kära vän Amanda! Och så hoppas jag även på ett träningspass senare ikväll! C Ya!

Look for today.

 


Tillbaka i kalla Sverige!

Kom hem igår klockan 11 typ, flyget var lite försenat. Har iallafall haft en underbar vecka i Egypten med massa sol och bad å annat kul! Bilder kommer senare idag eller senare i veckan! Fårse när jag hinner. Känns rätt gött att vara tillbaka och få träffa alla underbara vänner igen som jag har saknat jättemycket! Frågorna svarar jag också på så snart som möjligt, fick ju tyvärr inte så många vilket var lite tråkigt, menmen.. Nu har jag gjort mig iordning och så inför skolan och snart slänger jag även upp ett inlägg med dagens outfit!

C Ya!


RSS 2.0