Mina senaste inköp!

De två översta plaggen köpte jag igår då det var City torsdag och massa erbjudanden i butikerna! Köpte även ett par nya hörlurar eftersom mina har gått sönder.


Dagens middag.

 

 


Dagens outfit.


Yesterday outfit.


Sovmorgon.

Har sovmorgon idag till halv 11 så åkte hem från jocke vid 8 för behövde duscha och fixa lite grejer oså. Idag är det en lång dag! Först skola till 20 i 4 sen hem en snabbis för att käka och hämta grejer och fixa mig lite snabbt och sedan ner till sin clair för att repa i 2-3 timmar innan dansföreställningen kl 20.00! KOM OCH TITTA! 20 KR I INTRÄDE!

knäppte några bilder med webbkameran snabbt!

Dansuppvisning.

'Har nyss kollat på dansettornas föreställning på sin clair och nu drar jag hem till min pojkvän och tillbringar resten av kvällen och natten med honom!

Wanties.


Berlocker från thomas sabo! Vill ha dem allihop! Sååå fina ♥

Kjolen.


Är väldigt sugen på denna kjolen i svart! Tänker till ett par boots och en fräck tisha! ASNICE.

Bad day.

Denna dagen har gått åt helvette än så länge haha! Eller aa morgonen gick åt helvette! Hoppas resten av dagen ska gå bra! Efter skolan blir det genrep! Med dessa två fina bilder vill jag meddela att jag var gött bränd igår efter båtturen! Såg ut som en tomat över hela kroppen haha! Jocke fick smörja in mig med aloe vera typ 3 gånger haha! fyfan.

image descriptionimage description


Premiärtur!

Är ute med båten nu för första gången på året! Så himla underbart! Har även gjort mitt första dopp!


Lovely morning.

Åkte hem från Jocke vid 9 eftersom han jobbar. Nu ligger jag och steker i trädgården. Sedan ska jag ta en snabb dusch å dra till skolan i ca 2 timmar. Ikväll blir de grillparty här hemma! Undebart!


In the sun.

Slutade halv 12 idag för skippade 100minuters lektionen i engelska å matten var inställd! Har även sovmorgon imorgon till 12.15! Så jävla gött. Nu ligger ja å pressar somfan med kristin och sedan blir de 1.5 timmars träning med uppvisningsgruppen och sedan drar jag hem till pojkvännen och tillbringar kvällen och natten hos honom! Underbar dag!


Outfit/thursday.


Mot torp!

Drar till torp nu för ett ärende!


Lunch in the sun.

Har gjort min favoritsallad som jag ska sätta mig och äta i solen nu!


Q & A.

Har fått frågor om varför inte jag gick på balen med min pojkvän. Det var inte hans bal då han är 92a och hade sin bal förra året. Han gick med en tjejkompis som hade frågat honom!


Working on my tan.

Medan alla andra är i skolan ligger jag och jobbar på brännan! Hur underbart?


Palladium.

Äntligen har jag fått mina älskade Palladium! In love!


Grillning hos pojkvännen!

Sitter och väntar på att maten ska bli färdig! Så otroligt underbart väder! Sitter och steker i solen och känner lukten av grillmat! Yuuuum nu är de sommar!


Helt okej väder.


Bal.

Har varit på Gustafsberg och kollat på min pojkvän och min fina vän som går på bal!


Lunch/cactuz.

image descriptionimage descriptionimage description

Mot City!


Såhär ser jag ut idag! Har på mig min nya virkade kofta! ( sorry för suddiga bilder kameran ville inte samarbeta )

Hurtig.

Gick upp vid halv 10 imorse. Käkade frukost och sedan tog jag mig en springtur! Nu har jag duschat oså och ska snart fixa mig för ska vara nere i stan vid 2 och luncha med goa brudar och sedan drar vi upp till Gustafsberg för att kolla på plusgymnasiets bal! Ha en underbar fredag!

we all want summer.

Tumblr_m4465rdccu1rw9jnko2_500_largeTumblr_m445fohoe61rw9jnko6_500_largeTumblr_m327hclehk1r7btqdo1_500_large_largeTumblr_m4465rdccu1rw9jnko3_500_largeAmazing-beautiful-blondie-cute-dress-favim.com-425559_large
we ♥ it

I just love shoes.

586155_largeTumblr_m46p3sp3p51rs1kxwo1_500_largeTumblr_m3yvga6wja1qzjggvo1_1280_large
we ♥ it

Long weekend.

LÅNGHELG!! SÅ UNDERBART! Dock mindre underbar dag... hade nationella i engelska å de gick åt helvette haha fyfan... jaja nu är de över iallafall! Efter skolan var ja på torp en sväng med mormor och gjorde lite ärenden och så åt vi subway. Nu är jag hemma igen och ska sätta på ett avsnitt av 90210 och sedan ska ja ta bussen ut till forshälla till pojkvännen och spendera natten där! Blir att ligga inne å mysa i regnet, mysigt! Ha en bra helg allihopa!


två supersöta bilder från min underbara skoldag!

Dagens outfit.

Bild i repris.
image description

Dansuppvisning.

Köp era biljetter redan nu till Kulturskolans årliga dansuppvisning som är den 2 Juni på Östrabo. Man kan endast köpa biljetter via internet! Finns det biljetter kvar så säljs de 2 timmar innan föreställningen på Östrabo. Säkra eran plats redan nu! Ni vill inte missa den! :D Det är två föreställningar! En klockan 13.00 och en kl 17.00. Den sena är endast de äldre eleverna, alltså inga småbarn!
Ni köper biljetter HÄR!


Outfit/tuesday.

 

 


Sweet dreams.

Nu har ja bäddat ner mig i sängen efter en lång jobbig dag. Dansträning i 2,5 timmar och nu ligger ja här och ska plugga lite på provet tills imorgon! Godnatt fina ni!


Quotes.

 

 


Dagens outfit.


New in.

Detta fyndade jag i helgen för endast 100kr för båda plaggen! Ett riktigt kap! Det är en större jeansjacka och en virkad kofta! Superfina!


Vart hittar jag låga palladium?

Blir galen!! Hittar inte låga palladium någonstans!! Någon som vet vart ja hittar dom??? HJÄLP!

PAMPA - Låga sneakers - Beige

Q & A.


Anonym om Kvarterskrogen.:
Hej Elin . Jätte fin blogg ! :) har just börjat följa denna bloggen undrar bara hur gammal är du och hur gammal är din pojkvän? :)

SVAR: Tack så mycket! :) Jag är 17år och min pojkvän är 20år! :)

Springtur!

God morgon nu drar vi ut på en springtur! Underbart väder också så hoppas vi kan sola lite sen!


Early morning.

Blev upp ur sängen tidigt idag för kl 8 skulle båten i sjön! Kom nyss hem till joakim och nu ska vi ta en springtur hem till mig! Hurtiga som vi är haha.


Gårdagens outfit.

Detta hade jag på mig igår när jag var på kvarterskrogen. Toppen är ny och jag älskar den!


Kvarterskrogen.

Sitter på kvarterskrogen nu med pojkvännen och har ätit supergod mat!! Tack min älskling <3


Cactuz.

Sitter och äter på cactuz med clara, mysigt! Sedan ska vi ta en tur på stan och sedan kolla dansuppvisning och efter det ska jag äta med pojkvännen på kvarterskrogen, underbart!


Q & A.

Sandra om Spontan tur.:
Skit snygg!! Vart är det köpt och vad kostar den?! Behöver en ny vår skjorta så denna hade varit perfekt!! Snälla svara!!:)

SVAR: Tack! Den är från bikbok och kostar 299kr men just nu är det 30% på alla överdelar. :)

Good night sleep tight.


Nu ska jag gosa ner mig i min nybäddade underbara säng och läsa på lite på idrottsprovet och sedan kanske läsa något kapitel i min superbraiga bok! Ser fram emot imorgon! Det kommer bli en bra dag!

Spontan tur.

Blev en spontan tur till torp med Rebecca Lena och mamma! Skulle egentligen bara vara smakprov men råkade visst få med mig en tröja hem hehehe. Riktigt snygg så kunde inte motstå! Im in love ♥

Inspiration.

Tumblr_lzad9gupkb1rndpz4o1_500_largeTumblr_lyx8yuh83u1qbwsquo1_500_largeTumblr_m3o66cj8ne1rr3d0qo1_500_largeTumblr_m3nzjo5ccb1ql0ldjo1_500_large

Sallad.

image description
Kom nyss hem och gjorde iordning en supergod sallad direkt! Stod och väntade på bussen i spöregnet förut och kan ju säga att jag såg ut som en blöt hund! Älska regn! -.-

Todays/military.

Såhär ser jag ut idag! Hann inte ta bilder imorse så fick knäppa några på skolans dass! Nyss haft 100minuters engelska åå fyhelvette va segt..

 


Oh boy.

Tumblr_m3mdxfycat1qcruzoo1_500_largeTumblr_m1lzqa1hqv1rqtgyfo1_500_largeGalleryimage913365415-oct-18-2011-600x400_large526754_208029749310712_206387776141576_336209_1958728205_n_largeTumblr_m23aknj34v1r4dabgo1_500_largeTumblr_m2r792dtxf1qctjvlo1_500_large
Kan nog försäkra mig om att jag inte är den enda som dregglar över denna sjuuukt sexiga grabb!

New in.


Pics from yesterday.

image descriptionimage description
image description
image descriptionimage descriptionimage description

Powerwalk.

Kom precis hem från en timmas powerwalk i regnet och fyyy va skönt de kändes!!

Studying..

Hade en supermysig kväll igår! Var med massa från den gamla klassen, dom är såå saknade! Vi grillade hemma hos jonas och hade trevligt och sen spelade vi lite fotboll på sandersdal i spöregner haha! Kommer nog lite bilder sedan!

På min lediga dag måste jag för en gångs skull plugga... Inte alls kul men. Är somsagt inte van med att känna "idag måste jag plugga" Hatar att alla prov ska komma samtidigt. Och hatar ännu mer prov som man inte kan plugga till för att de är helt fucked up. Yeye får försöka plugga lite nu iallafall så kanske ja kan åka med mamsen till torp en sväng sedan. Ska även visa lite nytt ja har fått hem de senaste. Men de kommer sedan nån gång! Ha en fin dag allihopa!

Outfit/tuesday.

På bussen ner till skolan nu! Ha en fin dag allihopa! Skönt med lite sovmorgon!


Plugg.

Det är sällan jag känner att jag behöver sätta mig ner och plugga inför något men nu kommer det en del saker framöver som ja måste plugga på, bl.a. Idrottsprov som ja har satt mig ner och försökt ta tag i nu! Sen ikväll blir se dans! Ragga och hiphop!


Monday/outfit.

Sitter på bussen till skolan! Känns som att detta kommer bli en bra vecka!

 


2 pics from today.

Idag åkte jag hem ganska tidigt från Evelina. Duschade och gjorde mig iordning sedan åkte jag och mamsen till överby, fann tyvärr inte de ja sökte men fick med mig lite annat smått! När vi kom hem gick jag med mamma och lena ut på en pw och efter den slängde ja i mig en supergod smoothie! Sedan provade ja kläder m.m all night long å nu ligger ja här i sängen med lite magont och ska läsa i min bok. God natt!

 


Yesterday.

Blev en riktigt mysig kväll igår! Marika och julia kom oså var även Amanda med! Vi köpte massa gott och snackade skit hela kvällen! Det är så de ska va!

 


Saturday/outfit.

Älsklingen har åkt hem och jag har gjort mig iordning. Snart blir de käk å sedan drar ja hem till Evelina så får vi se vad vi hittar på! Hoppas ni har en bra lördag! Kramar ♥

Såhär ser jag ut idag:

Romantic dinner.

Jag har lagat lite finare middag till mig och pojkvännen! Blev supergott! Nu har vi även smällt i oss efterrätten och har gottat ner oss i soffan framför hockeyn. Ha en fin fredagskväll allihopa!


Lovely dress.


Jag verkligen ääääälskar denna klänningen! Såååå fin på sommaren till brunbränd kropp!

Summerlove.

Tomlinson-david-couple-holding-hands-at-sunset-over-the-bay-of-alcudia-mallorca-balearic-islands-spain_largeSummerlove_large245164773434997124_1nt8835q_f_largeTumblr_lyd0r4tayu1ql3ahpo1_500_largeFeriadop_largeTumblr_m2dni3tcab1r9ujreo1_500_large
we ♥ it

Dagens outfit.


Sneak peek/tomorrow.

Här får ni en liten smygtitt på morgondagens outfit!

Bullbakning.

Morsan har bakat supergoda bullar så fick bli en sådan till kvällsmat!! Yummi! ♥


What a beautiful day.

Vädret har varit UNDERBART idag och igår! Igår stekte jag hela dagen och på kvällen kom älsklingen! Idag vaknade jag 8 och började inte för än 10.30 så jag hann käka go frukost ute i solen och även sola en stund och sedan var de skola och sedan hem och ha en underbar fortsatt dag med min pojkvän! Vi sola en stund och sedan tog vi en promenad till skogslyckan och köpte bär så vi kunde göra smoothies. Nu har vi myst på altanen en stund och druckit våra smoothies och nu ska vi bädda ner oss i sängen framför TV:n till en film! Hörs imorn!



Valborg/Pictures.


Tack alla goa brudar för en underbar kväll! ♥


Valborg/outfit.


RSS 2.0