Frågestund!

Nu har ni chansen att fråga precis vad ni vill! Självklart kommer jag inte svara på olämpliga frågor vilket jag hoppas ni har förstående för. Men alla andra frågor ska jag försöka svara så bra som möjligt på!
Så fråga på nu! Jag hoppas på att få massor med frågor!


Hejdå Sverige!

Ville bara säga att om 6 timmar drar jag iväg till Egypten en vecka! Ska bli såååååå underbart! Behöver verkligen semester! Täntke även köra på en liten frågestund nu när jag endå är borta så hoppas ni passar på nu! Frågestunden kommer i nästa inlägg där ni även ska ställa era frågor!





JFR - julklapp?


Allt hittar du på JFR.

For you.


Julbak. ♥


Carolina Gynning gravid!



Carolina Gynning skämtade verkligen inte när hon i Januari i år påstod sig ha "sjuka cravings efter barn" tillsammans med sambon Alexander Lydecker! (läs mer här) För TV4 Nyhetsmorgon i morse avslöjade Carolina att Sveriges nästa kändisbarn är på G, och hon sade att hon aldrig tidigare känt sig så lycklig, stabil och harmonisk.

( Posh24 )

1a advent.


Idag är det första advent! Gud va tiden går fort! Har haft mysigt adventsfika oså med familjen. Sen har jag inte gjort speciellt mycket mer idag förutom att packa och städa å lite sånt. Helgen har varit mysig! Har tillbringat den med underbara människor! Bättre kan de ju inte bli. Hoppas ni alla har haft en riktig trevlig helg och en trevlig första advent! Imorgon är det skola igen, skönt med sovmorgon!

resultat långklänning.

här har ni resultatet på långklänningen som min bästa mamma sytt till mig! blev supernöjd! :D vad tycker ni?


All alone in my bed.

Har gosat ner mig i min nybäddade underbara goa säng och ska snart läsa lite i min bok, har nämligen bokprov på måndag och då ska den vara utläst! Men det ska nog inte vara några problem! Imorgon är det fredag vilket är hur underbart som helst! En helg nu behövs verkligen! Har varit en jobbig vecka. Men nu får jag säga god natt så hörs vi nog imorgon! puss.


For Christmas.


Lite saker som jag önskar mig i julklapp! Så mormor, moster, mamma å alla som läser detta! Iväg och köp med er! :D

bareMinerals



bareMinerals Get Started Kit - åtta produkter till ett oslagbart pris!
Allt du behöver för att skapa en naturlig makeup för vardag och fest. Utöver två foundations i närliggande nyanser innehåller Get Started en concealer, tre borstar, en 100 % naturlig All-Over Face Color och ett fixerande puder. En inspirerande How To-DVD på 60 minuter ingår, med Swirl, Tap & Buff-tekniken och massor av makeuptips.
För att alla ska hitta sin perfekta nyans finns Get Started Kit i fyra varianter; Light, Medium, Tan och Dark.

Funderar på att önska mig detta i julklapp.. någon som använder det och kan rekommendera det??

Tuesday and I'm sick.

Kände redan imorse att jag mådde jättedåligt, började redan igårkväll/natten men endå skulle jag envisas med till skolan. Orkade med två lektioner sen fick ja bege mig hemmåt å bädda ner mig i sängen framför TV:n och här har jag legat hela dagen, just nu rullar Titanic på Tv4Film, det var ett tag sen jag såg den så den fick de bli! Mamma kommer snart hem med lite gott också, blir hemma imorgon med men som tur är så har vi alla inställda lektioner ( jobba självständigt hemma ) så jag slipper missa något viktigt i skolan iallafall. Hoppas ni mår bättre än jag! Ha de bra!


Studying...

Gårdagen var underbar! Var på bio med världens bästa och åt även god mat m.m! Såg på Twilightfilmen och den var riktigt bra faktiskt! Dock besviken på sexscenen men haha! Idag har jag inte gjort alls mycket mest slappat oså och nu sitter jag och pluggar matte! Ligger efter lite eftersom jag missade två mattelektioner förra veckan pga att jag var sjuk och var på föreläsning/utbildning. Men det löser sig nog! Ska plugga en stund till sen ska jag och mamma sy en långklänning till mig som jag kan ha när vi åker utomlands! Vi hörs nog senare! Kan slänga in en bild på klänningen också om den blir bra haha! puss så länge.



it's never easy.


3 från gårdagen.

Riktigt mysig gårdag med mina bästa underbaraste vänner! Jag älskar er! ♥



Va tvungen att visa mina grymma kast!!

Friday im in love.

sitter i skolan på sista lektionen! underbart! äntligen helg och denna helgen kommer bli grym! ikväll ska ja mysa med tjejerna med massa gott osv! beklagar den dåliga uppdateringen men de har varit fullt upp denna veckan, har bl.a. varit på föreläsning/utbildning.

såhär ser jag ut idag!


Moa lignell!


så jävla bra!!

Necklace.


Snygga halsband från Ur&Penn! Endast 50kr ( på rea )

Bikbok


Snygga skor från bikbok!

Monday morning


2011 -11 - 11

Sitter i skolan och har svenska, förut var vi i badhuset och övade livräddning och på att kravla upp på ett isblock om man ramlar i, jättekul... Äntligen är det fredag! Hur skönt somhelst! Veckan har gått ganska fort men ska bli underbart med helg! Fårse om jag kanske hänger med några brudar ner till agneberg och kollar kannan sen ikväll! Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, vi får se helt enkelt! Men nu ska jag jobba vidare i svenskan så hörs vi senare! :)



The Social Network.

Kom hem för en stund sedan, har hunnit att äta och så. Sätter på filmen om facebook "The social Network" Det sägs nämligen att den är väldigt bra! Ikväll blir det träning, antingen gym eller powerwalk med jenny!

Q & A.

Svar: Eftersom att jag inte ens läser hennes blogg så är det nog ganska logiskt att jag heller inte har härmat hennes header :)

Need you.

irrealdream:  Sometimes the person you really need is the one you didn’t think you wanted.

Kilklackar - Din Sko

Ankle bootAnkle boot¨
Har letat överallt efter ett par kilklackar i mocka ungefär sånna här! Dessa var de enda jag kunde hitta! 599kr på Din Sko

Chai Latte ♥

Gjorde mig en god chai latte såhär innan läggdags, tänkte lägga mig snart och kolla på en bra film så det blir nog sista inlägget för ikväll skulle jag tro! God Natt mina kära läsare! ♥

About love.

Kärlek handlar inte om att träffas varje dag och tillbringa varenda liten miljondels sekund tillsammans. Kärlek handlar om att kunna vara tusentals mil från varandra och fortfarande älska varandra!

i love my bed.

Slänger på denna filmen och går och lägger mig i sängen. Är helt slut i hela kroppen och har världens träningsverk i hela kroppen men mest i magen. Men det ska ju kännas! Behövde nog komma i säng i tid idag! God Natt!


Love.

Its hard to wait around for something that you know might never happen, but its harder to let go, when its the only thing you want...


Modelljakten.

Sitter just nu och kollar på avsnitt från modelljakten! riktigt kul faktiskt :)¨
Är du också sugen på att kolla så kan du klicka in här: Modelljakten

Next up is dancing

kassa mobilbilder som vanligt men de får duga...

Justin Bieber.


The look.

jeans - gina tricot, tröja - mormors gamla, skor - nelly

Lookbook.nu

Jeffrey Campbell, Bag / Sandqvist, Vintage Sweater, Vintage Blous
Top, Skirt, Mango Sunglasses, Bracelet
Primark Jacket, Alexander Wang Bag, Zara Scarf, H&M Hat, Le Bunny Bleu Wool BootsFishnet Hat, Armani Oversize Blazer, Miu Miu Leather Clutch, Spanish Moss Vintage Criss Cross Top

från "Bloms varuhus"


Q & A.

Svar: Självklart kan jag göra det! Ska bara ta kort på det sen slänger jag upp det här!

Just two outfits.


Shoes.

Bättre bilder på skorna! Älskar dom!!

Daniel Norberg.

Haha riktigt skön kille dedär!

Dance.

Sitter på Sinclair med Malin och har precis dansat hiphop/street. Sitter och väntar på att få dansa igen och då blir det hiphop/ragga! Tagga!! Började med en ny koreografi i hiphopen som va riktigt bra! Tror vi ska börja med ny i raggan också men är inte säker! Slänger upp några söta bilder på oss här i mörkret...



Thomas Sabo

Riktigt fint armband från Thomas Sabo, man kan sätta på valfria berlocker och göra det till sitt egna smycke.
En av alla saker som jag önskar mig i julklapp!

Powerwalk.

Drar ut på en powerwalk med Evelina!


The Holiday.

Riktigt underbart lov med massa goa folk! Nu är det söndag, sista dagen på lovet.. imorgon är det skola igen!

You don´t know me.


The End.

Photo Courtesy: hollyarabella

Myskväll!

Kom nyss hem från en go långpromenad med Evelina! Riktigt skönt, det behövdes verkligen! Ikväll blir det lugnt, kommer nog hit lite goa folk så blir de myskväll med film å massa gott! De blir gött de. Sista helgen på lovet, känns lite tråkigt. Hade inte tackat nej till några veckor till!

Inspiration.

Hennes blogg hittar ni här: Fanny Lyckman

Tummen upp!

 


Shoppingutflykt!

Drar iväg på en liten shoppingutflykt med mamma, moster och Jenny! Bloms varuhus, tydligen bra priser och bra kvalité! Får se om det är något att ha! :D

Footlose

Hade premiär igår, tyvär inte i Uddevalla! Hade gärna velat se den, verkar riktigt grym!

Don´t understand.


Give it to me.


Äntligen!


Skräckis.

Kollar på denna skräckfilmen med Jenny, Emil, Olle och August. Ush fy å blä för skräckfilmer! Riktigt vidriga!


Mys med film.

Hemma från stan igen och nu har vi satt på "Zookeper" som verkar riktigt rolig!


Mot city.

Sitter på bussen påväg till stan med Evelina. Hon sov hos mig inatt och nu ska vi ner till stan och göra lite ärenden.


Sympathy

Snart kommer Evelina hit så ska vi ha mysdag! Göra ansiktsmask, olja i håret, prata kolla film å bara ha de gött! Hur har ni det på lovet? Själv tycker jag att det är underbart med lov! Även om jag inte gjort specielt mycket än, har mest slappat men det är precis vad jag behöver! Har inte varit helt frisk heller och är fortfarande lite förskyld oså.

Guldfynd by Kenza

Sjukt snygga ringar! Alla utom en är från Kenzas kollektion! Vill ha dom allihop! Ni hittar dom här: Guldfynd by Kenza

Jerk.


RSS 2.0